Arama sonuçları: *

1. Lm10cucittini

30-40k laptop önerisi

Üniversite ve oyun için istiyorum şuan hazırlığım seneye makine müh. Başalayacağım hem derslerde içimi görse depolaması olsa güzel olur oyun olarak genelde fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum
  2. Lm10cucittini

40-50K laptop tavsiyesi

Üniversite ve oyun için istiyorum şuan hazırlığım seneye makine müh. Başalayacağım hem derslerde içimi görse depolaması olsa güzel olur oyun olarak genelde fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum
  3. Lm10cucittini

27 inch 2k monitör önerisi

[H3 id='Asus+ROG+Strix+XG27ACS']Asus ROG Strix XG27ACS[/H3] Hocam 7 aydır bu modeli kullanıyorum belki forumdaki arkadaşlar daha mantıklı bir model fikride verebilirler IPS panel olduğundan biraz ışık sızması mevcut sadece harici gayet memnunum
  4. Lm10cucittini

Yardım North bayou G45 alınır mı acil yardım lütfen

Hocam aynı model değil ama north bayounun bi modelini kullanıyorum iki monitörümde 7 aya yakındır herhangi bir problem yaşamadım gayet kaliteli hissettiriyor
  5. Lm10cucittini

İŞLEMCİ SICAKLIK PROBLEMİ

Anlatım için teşekkürler 🙏
  6. Lm10cucittini

2 yıla yakındır kullanıyordum hocam yeni topladığım bi sistem değildi geçen akşam kulaklıkta müzik çalıyordu çıkardığımda aşırı yüksek ses geldiğini farkettim fandan yan monitörden uygulamayı açtım 95 dereceyi görünce altf4 attım fanı temizleyip tekrar taktım temizlikten öncede yaşadığım bir...
  7. Lm10cucittini

Macun var sadece fandaki toz birikintilerini temizledim 1768853342 Siparişini verdim teşekkürler 🙏
  8. Lm10cucittini

Nasıl yani hocam
  9. Lm10cucittini

Arctic mx4 siparişi verdim kullanıp deniyeceğim tekrar
  10. Lm10cucittini

Not:termal macun iki yıldır değişmedi fakat sadece termal macunun bu kadar farkediceğini düşünmüyorum fotoğrafta bu uygulama hariç bir şey açık değil (stok fan var intel core i5 12400f) fan temizliğinide yaptım fakat aynı fc26 açılırken 100 dereceyi görüyor
  11. Lm10cucittini

EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Merhaba dün akşam oyun oynarken donmalar başladı msı afterburnerdan sıcaklıklara baktım ekran kartını ve işlemci 85-95 arası değişiyordu msı da fan hızı %0 gözüküyordu düzelttim sonrasında nvidianın programı fan hızını ayarlarken çakıltıklarını düşündüm ve sildim fakat sıcaklık değerleri yine...
  12. Lm10cucittini

TELEVİZYON ÖÖNERİSİİ

teşekkür ederim
  13. Lm10cucittini

TELEVİZYON ÖÖNERİSİİ

en az 55 inç bütçem 20-30k arası eğer gerçekten değer dediğiniz bir model varsa 35 e çıkabilirim panel türü farketmez teşekkürler şimdiden
  14. Lm10cucittini

ÇİFT MONİTÖR BAĞLAMAK

asus rog wg27acs monitörün kutu açılışını yaptım güç kablosu ve hdmı kablosunu ekran kartına bağladım sonrasında ayarlar>sistem>birden çok ekran>algıla dedim ama monitörü bağlayamadım yardımcı olur musunuz
  15. Lm10cucittini

PC KASA VE PSU ÖNERİSİ

Bütçem max 8k/beyaz/en az 750W psu Kasa ve psu bir olursa iyi olur ayrı ayrı almak isteniyorum
  16. Lm10cucittini

DÜZCE ÜNİVERİSTESİ YAZILIR MI

düzce üniveristesinde elektrik elektronik mühendisliği/mekatronik bölümlerini yazmayı düşünüyorum düzceyi değilde üniversite hakkında yorumlarını belirtirseniz memnun olurum (bu iki bölüm haricinde matematik bölümü okumak mantıklı mı)
  17. Lm10cucittini

Ev internetindeki problem

Teşekkürler hocam
  18. Lm10cucittini

Ev internetindeki problem

Telefon ev internetine bağlandığında insta tiktok vs gibi uygulamaları kullanabiliyorum ama safari youtube mail gibi uygulamalarda bağlantı yok problemi yaşıyorum ve bu sorun sadece kendi evimdeki internette yaşanıyor nasıl çözebilirim
  19. Lm10cucittini

İnterneti tam olarak kullanamıyorum

Telefon ev internetine bağlandığında insta tiktok vs gibi uygulamaları kullanabiliyorum ama safari youtube mail gibi uygulamalarda bağlantı yok problemi yaşıyorum ve bu sorun sadece kendi evimdeki internette yaşanıyor nasıl çözebilirim
Geri