Arama sonuçları: *

1. A

Delta force: hawk ops hata hatası

delta force: hawk ops oyununu indirdim ve giriş yapmapıyorum oyun açılıyor her şey yükleniyor ama en sonda mevcut ağ bağlantısı oyuna girmeni engelliyor hatası alıyorum dns adresimi değiştirdim modemi resetledim ama hala aynı bir çözümü var mıdır ?
  2. A

Havit H2002P kulak pedi

Havit H2002P kulaklık için ped arıyorum ama bir türlü bulamadım . kullanmam ve bir bilgisi olan varsa söylerse sevinirim .
  3. A

Crucial 32GB (2x16GB) Pro DDR5 5600MHz CL46 1.1V PC Ram

https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-32gb-2x16gb-pro-ddr5-5600mhz-cl46-1-1v-pc-ram.html ram bu ama cl seviyesi fazla sizce alınır mı yine de ?
  4. A

beyler 900 tl banbında oyuncu mouse arıyorum

başlıkta dediğim gibi o fiyata oyuncu mouse arıyorum Logitech G G102 buldum ama çoğu insan optiği kötü diyor sizin bir tavsiyeniz var mı ?
  5. A

1K-1.2K Kulaklık Önerisi

zaten mesajlarımı gördüyseniz sıfırdan bir pc topluyorum her parçayı burda sağolsunlar konuştuk herkesle ve kulaklık mevzsuna geldim size ne alınabilir bu bütçeye uygun olarak ?
  6. A

Çözüldü✓ aoc 27 Q27G4X nasıldır ?

almayı planlıyorum sizce nasıldır kullanan varsa bilgi verebilir mi ? ghosting veya ölü piksel olayları yaşarmıyım ? 1719265260
  7. A

Çözüldü✓ ASUS VG27WQ1B nasıldır ?

bu monitörü almayı düşünüyorum ama nasıldır bilemiyorum ghosting ölü piksel vs gibi sorunları var mıdır ? bilen ya da kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  8. A

bu sistem nasıl alınır mı ?

yanı da GamePower 32″ Vision V30 monitör almayı düşünüyorum sizce nasıl olur sistem genelde herşeyi 2k da açmayı planlıyorum .
  9. A

Kingston Beast KF552C36BBEK2 ve MSI PRO H610M-E uyumlu mu ? alınır mı ?

1719010426 bu sistemi almayı düşünüyorum ama nasıldır sizce ramlar ve anakart uyumlu mu? ?
  10. A

msı gc30 v2 üst iki ışık yanıp sönüyor

msı gc30 v2 kablosuz olarak kullanıyordum ve kolla bilgisayar arasında ki mesafem arttı kısacası bilgisayar odam da duruyordu ve ben kolla salona gittim . geldiğimiz ise kol algılamıyordu . kablosuz olarak bağlandığımda default ışıkları vardı ve sabitti ama tuşlar hiç bir oyunda algılamıyordu ...
  11. A

Çözüldü✓ MSI Force GC30 V2 nasıldır ?

MSI Force GC30 V2 almayı planlıyorum. Ancak rakibi olabilecek monster pusat clutch da çok ölü noktası olduğunu gördüm videolarda . FPS oyunları için almak istediğimi belirtmek isterim warzone gibi . Kullanan yada bilgisi olan varsa lütfen bizi aydınlatsın .
Geri