akın Sarıtaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
bu monitörü almayı düşünüyorum ama nasıldır bilemiyorum ghosting ölü piksel vs gibi sorunları var mıdır ? bilen ya da kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Va panel alınmaz pivot olurmu ?bu monitörü almayı düşünüyorum ama nasıldır bilemiyorum ghosting ölü piksel vs gibi sorunları var mıdır ? bilen ya da kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
2k için en az 37inç öneriliyor ama bilemedimyerinde olsam bunu alırdım 24 inç olanı kullanıyorum çok memnunum![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe nedir hocam tam olarak.2k için en az 37inç öneriliyor ama bilemedim
kral en baba 9k çıkabilirimBütçe nedir hocam tam olarak.
kral en baba 9k çıkabilirim
zaten 27 inç attığım ve birde bu var2k için en az 37inç öneriliyor ama bilemedim
şuan da https://www.akakce.com/monitor/en-u...eesync-g-sync-oyuncu-u-fiyati,1306451468.html bunun ve https://www.akakce.com/monitor/en-u...NQsStP5TDPU3WRq6Fb7ICjRaieC-0gxhoCeQcQAvD_BwE bunun arasında kaldım ama aoc olan daha olumlu geliyor hem pivot özelliği olsun hemde 0.5 ms gecikme süresi olsun buna daha olumlu yaklaşmamı sağlıyorzaten 27 inç attığım ve birde bu var
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.712,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
beyler her yorumunuz için teşekkür ederim aoc ye kafam daha çok yattı . bu konuyu kapıyorum tekrardan hepinize teşekkür ediyorum