Bazı telefonlarda garanti kapsaminda oluyor istisnasız kırılmaz cam yeniliyebiliyor öyle bir durum da olabilir bu telefonda. Eğer yoksa da telefon modeli...
Beyazlarda fiyat farkı oluyor malesef bir de öyle spesifik bir isteğin olduğunda her fırsatı da değerlendiremiyorsun. Bazen uygun hazır kasalar vs de oluyor...
Geçmiş olsun hocam bunları takmakta bir şey yok ki beceremem dersen telefoncuya git modeline göre en uygununu takar. Eğer ben takarım dersen model bazlı...
Benim ping değil de bağlantı problemleri ve iletişimsizlik sebebiyle.
E devletten internet altyapini kimden kaç mbs internet alabileceğini görüyorsun bir...
Boyut kişisel bir tercih. 27'' hiç bir işe yaramaz ne dayı ya 🤣. 27'' te 4K kullanıyorum aşırı güzel 27 ideal bir boyut. Zaten ppi daha yüksek oluyor 27''...
Bedavaya sitelerine trafik kaynağı yaratıyorlar. Sayfayı sürekli yeniliyorsunuz aynı anda binlerce kişi siteye giriyor ve google reklamına parasını verseler...
Konuyu ben açtım sandım al benden de o kadar mat 0 o kadar temel kitabı çözdüm yok abi 8-9 net anca o da problemlere gelmeden önce iste. Ben de lisansa...
Bir kez seni ekmiş ikinci buluşmayı sen teklif etmişsin zaten yaptığın falso burada. Sen hep kovalarsan karşındaki de kaçar olay bu kadar basit. Eğer sen...