BeakGO isimli üyenin son içerikleri

1. BeakGO

Yardım Bu Ekran Koruyucuyu Adı Ne Diye Geçer ve Nasıl Bulabilirim

Bazı telefonlarda garanti kapsaminda oluyor istisnasız kırılmaz cam yeniliyebiliyor öyle bir durum da olabilir bu telefonda. Eğer yoksa da telefon modeli yazıp temperli cam ekran koruyucu yazarsan çıkar bir sürü seçenek.
  2. BeakGO

150k Bütçe ile Klavye Mouse Monitör Lü Beyaz Setup FPS Odaklı

Beyazlarda fiyat farkı oluyor malesef bir de öyle spesifik bir isteğin olduğunda her fırsatı da değerlendiremiyorsun. Bazen uygun hazır kasalar vs de oluyor takip et denk getirirsin illa
  3. BeakGO

Taahütsüz Ev İnterneti

TTye geçtim ben de aynı 100mbs en azından xdsl değil gerçi o daha sağlam diyorlar ama bilemedim
  4. BeakGO

Yardım Bu Ekran Koruyucuyu Adı Ne Diye Geçer ve Nasıl Bulabilirim

Geçmiş olsun hocam bunları takmakta bir şey yok ki beceremem dersen telefoncuya git modeline göre en uygununu takar. Eğer ben takarım dersen model bazlı arat milyon tane bulursun
  5. BeakGO

Aynen ben 5080li kurdum 150ye. 64gb ramli 9800x3d 870e anakart vs. Forum sağolsun
  6. BeakGO

Taahütsüz Ev İnterneti

Benim ping değil de bağlantı problemleri ve iletişimsizlik sebebiyle. E devletten internet altyapini kimden kaç mbs internet alabileceğini görüyorsun bir bakın istersen
  7. BeakGO

Forumu takip ediyorsan 120ye bunun kralını dizersin
  8. BeakGO

Taahütsüz Ev İnterneti

Türknet son zamanlarda fena batırdı hocam ben de iptal ettim.
  9. BeakGO

Beşiktaş:1-0:Eyüpspor (Maç Sonucu)

Olaitan ile cerny kimyası felaket iyidi. Trossard hazır değil fazla bile durdu sahada bence
  10. BeakGO

Kpss Çalışma Sistemim İyi mi?

Konuyu ben açtım sandım al benden de o kadar mat 0 o kadar temel kitabı çözdüm yok abi 8-9 net anca o da problemlere gelmeden önce iste. Ben de lisansa gireceğim 23 gün kaldı. Tarihime ve coğrafyama güveniyorum. Bu ara Türkçe genel tekrardayim Vatandaşlıkta konu bakıyorum Her gün coğrafya +...
  11. BeakGO

Kizlari Anlamama Yardim Edin

Bir kez seni ekmiş ikinci buluşmayı sen teklif etmişsin zaten yaptığın falso burada. Sen hep kovalarsan karşındaki de kaçar olay bu kadar basit. Eğer sen kovalamazken o uzaklaşmaya devam ediyorsa da bırak gitsin zaten senin için zaman kaybı olacaktır.
  12. BeakGO

12000 TL Fark Rgb’Li Ram’E Verilir mi?

Hocam nakitte probleminiz yoksa sarı sitede sıfır paket satanlar oluyor. 64gb Rami 30-35bin civarı elden teslim ile bulabiliyorsunuz. Taksitli 60bine ram almaktansa böyle de bir yol var eğer ilgilenirseniz. Ben şahsen böyle aldım memnunum.
  13. BeakGO

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

Usta kupon yapar misin
  14. BeakGO

🔥İndirim Inno3d RTX 5080 X3 16gb 256bit Gddr7 Ekran Kartı - 65.787 TL

Vatan bilgisayarda aslinda 5080 bu fiyatlara düşüyor taksitli hem de degerlendirebilirsin
  15. BeakGO

LEXAR ARES RGB 32GB (2X16) 6000MHZ CL30 RAM 4140 TL

Abi yapmayın şöyle işler eski post hortlatmayin üzülüyoruz 😂
Geri