BeakGO isimli üyenin son içerikleri

1. BeakGO

Gta 6 / 26 Dk'lık Fragman Geldi !

Ben ışıkları çok beğendim ortamı aşırı iyi gösteriyor
  2. BeakGO

❌İndirim Bitti! Aula Sc580x Lightweight Paw3311 699,00tl

Bitti stok kaplan paylaştığında da bitikti
  3. BeakGO

Çözüldü✓ 13k Civarına Oyuncu Koltuğu

Hawk olanı aldım sınava çalışıyorum diye. Oturduğum yerin kenarlarındaki süngerde biraz bozulma var. Ama kumaş olması sebebiyle terletmiyor aradığın için fiyat performans ürünü olabilir. 8k ya filan indirimle yakalayabiliyorsun.
  4. BeakGO

Bionic [Lm Studio] ve 12b Gemma4 12b Qat

Görseller ve açıklamalar için teşekkür ederim. Videonun bu kadar uzun sürede oluşmasını beklemiyordum açıkçası. Comfyui öğretici Türkçe bir kanal var mıdır
  5. BeakGO

Çok teşekkürler
  6. BeakGO

Hocam selamlar ben de local aı ile videolar çıkarıp youtubeye içerik üretmek istiyorum ama Lora vs bilgim yok. Sıfırdan bu işi öğrenmem için YouTube kanalı vs bir şey var mıdır nereden edinebiliriz bu bilgileri? 5080 9900x3d 64gb 6400mhz cl32 sistem mevcut
  7. BeakGO

Yardım Bu Ekran Koruyucuyu Adı Ne Diye Geçer ve Nasıl Bulabilirim

Bazı telefonlarda garanti kapsaminda oluyor istisnasız kırılmaz cam yeniliyebiliyor öyle bir durum da olabilir bu telefonda. Eğer yoksa da telefon modeli yazıp temperli cam ekran koruyucu yazarsan çıkar bir sürü seçenek.
  8. BeakGO

150k Bütçe ile Klavye Mouse Monitör Lü Beyaz Setup FPS Odaklı

Beyazlarda fiyat farkı oluyor malesef bir de öyle spesifik bir isteğin olduğunda her fırsatı da değerlendiremiyorsun. Bazen uygun hazır kasalar vs de oluyor takip et denk getirirsin illa
  9. BeakGO

Taahütsüz Ev İnterneti

TTye geçtim ben de aynı 100mbs en azından xdsl değil gerçi o daha sağlam diyorlar ama bilemedim
  10. BeakGO

Yardım Bu Ekran Koruyucuyu Adı Ne Diye Geçer ve Nasıl Bulabilirim

Geçmiş olsun hocam bunları takmakta bir şey yok ki beceremem dersen telefoncuya git modeline göre en uygununu takar. Eğer ben takarım dersen model bazlı arat milyon tane bulursun
  11. BeakGO

Aynen ben 5080li kurdum 150ye. 64gb ramli 9800x3d 870e anakart vs. Forum sağolsun
  12. BeakGO

Taahütsüz Ev İnterneti

Benim ping değil de bağlantı problemleri ve iletişimsizlik sebebiyle. E devletten internet altyapini kimden kaç mbs internet alabileceğini görüyorsun bir bakın istersen
  13. BeakGO

Forumu takip ediyorsan 120ye bunun kralını dizersin
  14. BeakGO

Taahütsüz Ev İnterneti

Türknet son zamanlarda fena batırdı hocam ben de iptal ettim.
  15. BeakGO

Beşiktaş:1-0:Eyüpspor (Maç Sonucu)

Olaitan ile cerny kimyası felaket iyidi. Trossard hazır değil fazla bile durdu sahada bence
Geri