Hawk olanı aldım sınava çalışıyorum diye. Oturduğum yerin kenarlarındaki süngerde biraz bozulma var. Ama kumaş olması sebebiyle terletmiyor aradığın için fiyat performans ürünü olabilir. 8k ya filan indirimle yakalayabiliyorsun.
Görseller ve açıklamalar için teşekkür ederim. Videonun bu kadar uzun sürede oluşmasını beklemiyordum açıkçası.
Comfyui öğretici Türkçe bir kanal var mıdır
Hocam selamlar ben de local aı ile videolar çıkarıp youtubeye içerik üretmek istiyorum ama Lora vs bilgim yok. Sıfırdan bu işi öğrenmem için YouTube kanalı vs bir şey var mıdır nereden edinebiliriz bu bilgileri?
5080
9900x3d
64gb 6400mhz cl32 sistem mevcut
Bazı telefonlarda garanti kapsaminda oluyor istisnasız kırılmaz cam yeniliyebiliyor öyle bir durum da olabilir bu telefonda. Eğer yoksa da telefon modeli yazıp temperli cam ekran koruyucu yazarsan çıkar bir sürü seçenek.
Beyazlarda fiyat farkı oluyor malesef bir de öyle spesifik bir isteğin olduğunda her fırsatı da değerlendiremiyorsun. Bazen uygun hazır kasalar vs de oluyor takip et denk getirirsin illa
Geçmiş olsun hocam bunları takmakta bir şey yok ki beceremem dersen telefoncuya git modeline göre en uygununu takar. Eğer ben takarım dersen model bazlı arat milyon tane bulursun
Benim ping değil de bağlantı problemleri ve iletişimsizlik sebebiyle.
E devletten internet altyapini kimden kaç mbs internet alabileceğini görüyorsun bir bakın istersen