Apartmana geliyorsa evine kadar çekiyorlar ben gittim direkt konuştum müşteri hizmetlerini falan bosverin gidin yerinde konusun darlayın turkenti iptal...
Kesinlikle hocam türksata geçmenizi öneriyorum. 2 yıllık taahhüt veriyorlar adamlar. Seneye türknet 1100-1200 olacak öbür sene daha çok artacak belkide...
vallaha usta türknetten gıcık kaptım o kadar 1000mbps var mı dedim yok dediler sürekli 100e talim yaptılar bir de zam geldi 900 küsür oldu kablonetle...
o kadar sürer mi usta yani şu an savunma istedi savunayı ya ayın 6 sında vermişler thhdeki memurla konuştum temmuz sonu yada ağustos başı gibi sonuçlanır...
kablonet geçtim 1 hafta oldu sitede gpon varmış apartmana kadar gelmiş apartmandan da bizim eve fiber kablo çektiler 2 yıl sözleşme yaptım 1000mbps 120 mbps...
hocam neden öyle dediniz ya bana ne güzel herkes onaylanır demişti fotoğrafları falanda yüklemiştim tüketici hakem heyetindeki memur da ayıplı mal diye dile...
yani sizin tercihiniz benimki sadece öneri bende satarken arkamdan küfür etmesinler diye bakımını yaparım macun yenilerim ki uğraşmasın karşımdaki kişi...
hocam konudan bağımsız bende de lg 27g440a-b monitör var ve sadece siyah koyu tonlarda 1 pixel kırmızıya dönüyor o da mı parlak pixel olarak nitelendiriliyor?