yoğurtluTANTUNİ isimli üyenin son içerikleri

1. yoğurtluTANTUNİ

Pcm Ne Kadar Eder Acil Bakabilecek Varmı

mersin adana gibi yerler için iyi fiyat gibi30k falan ama büyük şehir için sanmıyorum o kadar edeceğini
  2. yoğurtluTANTUNİ

Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

Apartmana geliyorsa evine kadar çekiyorlar ben gittim direkt konuştum müşteri hizmetlerini falan bosverin gidin yerinde konusun darlayın turkenti iptal ederken bana son dakika 1000 Mbps veriyoruz size dediler ilk başta yoktu mesela o kadar da kayıt actirmistik sözde kayıt da actirmamisiz bende...
  3. yoğurtluTANTUNİ

vallaha usta türknetten gıcık kaptım o kadar 1000mbps var mı dedim yok dediler sürekli 100e talim yaptılar bir de zam geldi 900 küsür oldu kablonetle konustum eve kadar çektiler wifi 6 modem verdiler ince ince fiberi döşediler bir de modemi nereye istediysem oraya kadar fiber getirdiler 1000e...
  4. yoğurtluTANTUNİ

Yardım Dell Alienware Aw2725qf Stuck Pixel Sorunu

o kadar sürer mi usta yani şu an savunma istedi savunayı ya ayın 6 sında vermişler thhdeki memurla konuştum temmuz sonu yada ağustos başı gibi sonuçlanır belgeyi çıkartıp eğer kazanmışsam tabi vatan bilgisayara gidip paramı talep etmek
  5. yoğurtluTANTUNİ

sıkıntı yok hocam kullanıyoruz monitörü halen 700 saat kullanım süresi var .d
  6. yoğurtluTANTUNİ

kablonet geçtim 1 hafta oldu sitede gpon varmış apartmana kadar gelmiş apartmandan da bizim eve fiber kablo çektiler 2 yıl sözleşme yaptım 1000mbps 120 mbps ilk sene vergi hariç modem kiralama falan her şey içinde 789 2. sene 889 + vergiler tabi
  7. yoğurtluTANTUNİ

bendekiler böyle hocam vatandan almıştım 2. ayını doldurmadan böyle oldu bekliyorum savunma geldi diyor işte thhye vermiştim 1.5 ay oldu
  8. yoğurtluTANTUNİ

🔥İndirim 2026 Model LG Ultragear-25g523b-B-25-200hz-1ms- İndirim 4799 TL

konu kirlenmesin özelden iletiyorum size
  9. yoğurtluTANTUNİ

🔥İndirim 2026 Model LG Ultragear-25g523b-B-25-200hz-1ms- İndirim 4799 TL

hocam neden öyle dediniz ya bana ne güzel herkes onaylanır demişti fotoğrafları falanda yüklemiştim tüketici hakem heyetindeki memur da ayıplı mal diye dile getirdi inşallah iade olur ya
  10. yoğurtluTANTUNİ

Ben de değişim istedim yok dediler 3 pixel kadar sınır varmış THH başvurdum bekliyorum
  11. yoğurtluTANTUNİ

4070 Super 7500f Sistemimin Ederi Nedir ?

yani sizin tercihiniz benimki sadece öneri bende satarken arkamdan küfür etmesinler diye bakımını yaparım macun yenilerim ki uğraşmasın karşımdaki kişi özenmiş desin
  12. yoğurtluTANTUNİ

yapay zekaya pek güvenmeyin de 2 yıldır termal macun sürmediysen bence bakımını yap öyle kullan ya da sat acı çekmesin kart
  13. yoğurtluTANTUNİ

hocam konudan bağımsız bende de lg 27g440a-b monitör var ve sadece siyah koyu tonlarda 1 pixel kırmızıya dönüyor o da mı parlak pixel olarak nitelendiriliyor?
  14. yoğurtluTANTUNİ

ekran kartın fazla mı ısınıyor yoksa normal mi? fanlar yüksekte çalışıyor ve derece 83
  15. yoğurtluTANTUNİ

%100 Yükte 7500f Sıcaklığı Hakkında

Genelde tf7 kurumuş oluyor o macunlar macunu yenile derim
Geri