şu an o durumdayım zaten 700 tl den peşin ödedim 9 ayım var yaklaşık indirimki kullanmak için ama bu kampanya 10000 müşteriye özel diyor yani 9 aya kalacağını zannetmiyorum bu kampanyanın
@eneskaya6 @drakathx şu anlık tarife bunu sunabiliyorlarmış bana hocam tek korkum ping ve sansür durumu discord muhabbeti ondan yana sıkıntım yok her şey modem dahil 889,00 tl vergiler hariç
Hocam peki statik IP durumu var mı sansür durumu nedir ping sorunu nedir modemleri kötü diyorlar forumlarda 10 kişiden 6 7 si Önermemis tabi lokasyona göre değişir gibi bu durum
Hocam bende forumlara baktım o kadar da iyi değil diyorlar az önce aradım bilgi almak için 1000 125 veriyorlarmış gpon muhabbeti var büyük ihtimal eve kadar fiber geliyor sitede yaşıyorum ama bu sansür durumu kötü bir de statik IP durumu var mı
Vallaha hocam araştırdım da discord gibi uygulamalara giriş bir hayli zor diyorlar ping sorunu fazlasıyla var diyorlar ve 200mbps ve üzeri seçeneklerde statik IP veriyorlarmis ekstra ücretle ve zorunluymus bu durum modemlerinde wi-fi sıkıntı diyorlar müşteri desteği pek iyi değil diyorlar ve ben...
vallaha hocam türksat alt yapısı çok iyi diyorlar türknet alt yapısı 1000 desteklemiyor burada kablonet gelmiş özel kendi alt yapısını çekmiş baya yeri falan kazıp yani 1000 destekleyen var diye biliyorum
peki benim yapacak bir şeyim var mı bundan başka yoksa sadece beklemek mi sonuçlandığında bana vatan mı yoksa lg mi dönüş sağlar ya da ben birisini aramam gerekiyor mu
hocam merhaba şu an 100mbs türknet kullanıyorum zam gelecekmiş 950tl olacakmış sitede yaşıyorum türksat alt yapısı var mevcut kablonete baktım 1000mbps veriyor 890 küsür tl ücrete ama modemlerinde wifi sorunları ve ping sorunları var diye hatırlyorum tabi bu durum lokasyona göre değişkenlik...
evet hocam bende monitör bende dava açayım arkada kullanmaya devam edeyim dedim fotoğraflar kısmına da faturasını ve kırmızı nokta görünen kısımları çekip koydum da 2027 6 ay sürer mi o kadar hocam ya
arkadaşlar daha önce böyle bir durum yaşayan var mı sorunu da aynı şekilde yazdıklarımı buraya atıyorum ekstra yapmam gereken bir şeyler var mı süreç nasıl işler iade kabul olur mu