Hocam, yani elimde 750w 80+ gold sertifikalı everest rampage psu var onu kullanmak istemedim bu lianli de yeni daha sıfır ayarında hediye geldi. Sorun çıkarır mı aman aman. Mantıken düşündüğümde Call of dury warzone gibi oyunda işlemci 90w ekran kartı da 220w falan tüketiyor.
Hocam merhaba. İşlemcım ryzen 7 5800x undervolt yaptım 120w güç çekiyor full yükte. Ekran kartım zotac rtx 5070. Elimde de bu psu var. Forumlarda 650w yeterli diyorlar ama kimileri de 750w al daha iyi olur diyorlar. Sizce masraf yapmaya gerek var mı?
Yani yapay zeka olmadan 2k ultra rtx açık ayarlarda bile 5070 ti cortlar arkadaşımda 5070 ti var pragmata dlls mfg kapalı 33fps verdi ama dlls açık mfg 4x de 180 FPS verdi benim şahsi düşüncem 5070 ti yeter de sanki 5080 daha uzun ömürlü olur gibi geliyor bana.
Hocam telefonum Honor 200 cmf buds plusu daha sonradan gördüm galaxy core buds u sipariş ettim iptal edip cmf almaya gerek varmı arada o kadar fark var mı?
şimdi hocam ilk başta üye oluyoruz 750 tl geliyor 250 yatırıp 1000tl yapıyoruz dediği ulaşım yerinden bilet alıp iade ettiğimizde 1000 tl iade geliyor + 1000tl daha mı geliyor
elimdeki monitör iade edilirse alırım da 1 2 aya da kalmaz gibi fiyat güzel gibi de videodaki monitörde sol altta feci şekilde ışık sızması mı vardı ben mi yanlış gördüm
dolaylı yoldan panel kalitesini dile getirdim aslında lg ginin diğer panellere göre lg disiplay paneli kullandığı için renkler diğerlerine göre daha doğru diye biliyorum ama arakdaşın dediği gibi yanlış bilgi de olabilir idda etmiyorum hatta teşekkürler bilgilendirdiğin için
https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/cyber-rx9060xt/?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
emin değilim ama bu daha mantıklı gibi