yoğurtluTANTUNİ isimli üyenin son içerikleri

1. yoğurtluTANTUNİ

🔥İndirim Cmf Phone 1 128gb 13999 N11.Com

NFC olmadan ne işe yarar ki banka uygulaması e devlet NFC doğrulama isteyen uygulamalarda sıkıntı çıkar aldığına pişman olursun.
  2. yoğurtluTANTUNİ

Çözüldü✓ RTX 3060lı Sistem 2. El Alınır mı

Hahah önemli değil sorunlu olmasın kâfi, battaniye abartı olmuş arka koltuğa at gel direkt ayak koyacak yer koy bir şey olmaz
  3. yoğurtluTANTUNİ

ddr5 sistemler satıldığı için ddr4 parçalar genelde daha pahalıya satılıyor. 2. elde güven problemi başlıca problem ama işlemci en zor bozulabilen parçalardan birisi. Gidersin bakarsın testini yapar alırsın ve 5500 den 5600e geçmek senin için çok farkettirecek inan bana. 0 5600 fiyatlarına bak...
  4. yoğurtluTANTUNİ

Fiyat baya güzel hatta aldığın gibi işlemciyi direkt satılığa koy hemen ryzen 5 5600 falan bak çok daha sağlıklı olur senin için hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan
  5. yoğurtluTANTUNİ

Yardım 39.000₺’Ye 4080 Super Alınır mı?

ben hali hazırda kullanıyorum 5070 ve memnunum işlemcim de r7 5800x yetiyor 2k monitör aldım ultra ayarlarda oyunlarda da besledi güzel yani
  6. yoğurtluTANTUNİ

3060 Ti+İ5 12400f 2.El Alinir mi

Intel sisteme o para verilmesini doğru bulmuyorum ben çünkü yükseltmek için uygun pin işlemci bulacaksın gerek yok am4 am5 al anakarta bios güncellemesi gelsin tak ryzen 9 mis
  7. yoğurtluTANTUNİ

Allah allah herkeste bir gerginlik var bir karalama biçimi var. Yukarıda yazmışım tekrar yazıyorum. Oradaki onu söyleme amacım 400-500 fps sahibi olmak değil. MFG durumunu örneklendirmek. Artı olarak o kadar gecikme de sağlamıyor, internette de karşılaştırmaları var. Çok profesyönel oyuncu...
  8. yoğurtluTANTUNİ

3060 Ti+İ5 12400f 2.El Alinir mi

Kasanın egzoz fanı ters mi takilmis bana mi öyle geliyor fiyat da idare eder gibi de 20 ye alsan tatlı olur
  9. yoğurtluTANTUNİ

üstadım 400 hz değil tabili ben aradaki farkı anlatmak istedim orada. MFG olayını dile getirmek istedim
  10. yoğurtluTANTUNİ

Öneri R5 5600'dan Am4 X3d İşlemciye Geçiş İçin Öneri Lazım.

Vallaha 2. El piyasası garip üstadım bende de r7 5800x x570plus anakart 32gb Kingston ram var satsam bunları giriş seviyesi 7500f li sistem olacak b chipset anakarta geçtim diyeceğim ram 16 olacak her türlü bende gerek yok diyorum 4060 Tan 5070 e yükselttim 2k monitör sipariş ettim yeterli gibi...
  11. yoğurtluTANTUNİ

Vallaha üstadım ben de şaşırıyorum, adam 1650 li r5 3600 sisteme 34k fiyat biçmiş. 2 tane dandik monitör koydu diye. O yüzden ***** saçma iş. Geçen gün gördüm ryzen 5 5700x3D 12k fiyat yazmış.
  12. yoğurtluTANTUNİ

Ben sadece oyun için söyledim ve 400 FPS durumu da abartı ileri yonuk için dedim genelde monitör Hz destekleyecek şekilde çalıştırıyorum yetiyor.
  13. yoğurtluTANTUNİ

Monitör Tavsiyesi (2k)

Ben de şu an arayistayim faLa para vermek istemiyorum gigabyte g27q2 modelini gördüm iyi güzel görünüyordu. Asusu aldım herkes memnun bende şansa tabi anakart arızalı geldi çizgiler çıkıyordu iade ettim. Amazondan almanı tavsiye ederim iade konusunda için rahat olur. Arkadaşın dediği gibi aoc...
  14. yoğurtluTANTUNİ

Bu Kasayı Almalı Mıyım?

Genelde giriş seviyesi markaların kalitesi tatmin etmiyor. Sac kalitesi olsun 2 defa söktak yap direkt yalama oluyor. Uzun soluklu bakiyorsan temizleme durumunda yalamaya olması muhtemel. Saçlar çok ince oluyor yamulma da oluyor.
  15. yoğurtluTANTUNİ

Elindeki sistemi satıp 45 50k arası 7500fli 5060 li sistem alsan sana yeter gibi. Sanırım FPS oyunu oynuyosun ağırlıklı olarak. 2. El de 10k dan aşağı değiller ki anakartin a serisiyse hiç bulaşma ölüsü b lazım ki besleyebilsin. Bana kalırsa 7500fli giriş seviyesi sistem işini görür gibi.
Geri