Arama sonuçları: *

• Users: Vakry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Ryzen 5600 x işlemci ısınma

Merhaba ryzen 5600 x işlemci kullanıyorum oyun dışı 60 70 derece arası oyun içi 90 95 derece arası bu ısı değerleri normal mi yoksa sorun varmı
  2. V

Gaminggen aldığım PC sıkıntısı

Yaklaşık 1 ay önce gaminggenden PC aldım 6700 xt ekran kartlı bilgisayar kendi kendine ekran gidiyor kapatmak zorunda kalıyorum kapatıp açınca driverlar silinmiş oluyor format attım driver silip yükledim düzelmesi garantiye gönderdim bana hiçbir sorun yok diyerek kasayı geri gönderdiler...
  3. V

6700 xt PC kapanma driverlar silinme sorunu

Arkadaşlar yeni PC aldım sürekli ekran gidiyo PC kapanıyor açıldığında driverlar silinmiş oluyo kablo yuvalarını yanlış takmış olduğumdan şüphelendiğim için merak ediyorum hangisi nereye bağlanıyor
  4. V

monitör bir anda gidiyor PC takılı kalıyor restart atınca driverlar silinmiş oluyor

Arkadaşlar bu sorunla Bayadır uğraşıyorum amaçözemedim 1694943194 Ekran kartım 6700xt işlemcim ryzen 5600x 1694943205 Windows 11
  5. V

6700xt coil whine sorunu

merhabalar arkadaşlar gaminggenden sistem adlım 6700xt li fakat ekran kartı fanından coil whine sesi gibi vızıltı geliyor tiz ses bu sorun kullandıkça düzelirmi bilgisi olan varmı ?
  6. V

GAMİNGGEN açılış kapanış saatleri?

merhabalar gaminggenden hazır sistem alıcam fakat çalıştığım için iş cıkıs saatim 6 bucuk internette saat 10 da kapanş yazıyo fakat forumlarda 6 yazıyo daha önce alışveriş yapmış olan varsa bilgi verebilirmi?
  7. V

Gençer gaming toplama sistem

https://www.gencergaming.com/victor Merhabalar yakın zamanda pc almayı düşünüyorum gencer gamingi bilmiyorum güvenilirmidir internette bir kaç şikayet okudum bilgisi olan varmı?
  8. V

Monör önerisi uygun fiyatlı

https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-display-port-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/?srsltid=AfmBOopLBTZGR0vWzWUktVFkJpubReW1C7-lsPJa9YaqxVWtSfzuaFiltHE...
  9. V

PC toplama 3060 ti amd ryzen 6700xt

Merhabalar sistem toplamayı düşünüyorum Bi tarafta 3060 ti 8 GB amd ryzen5600x Bi tarafta amd ryzen 6700 Xt ryzen 5600x Hangisi alınır sizce. Birde amd alınırsa ısınma yaparmı
Geri