Arama sonuçları: *

• Users: drakathx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. drakathx

Yardım Masaüstü PC İçin Ethernet Kablosu ve Akım Korumalı Priz Önerisi

Evde 1000/1000 türknet kullanıyorum. Şuan kablosuz olarak kullanıyorum 1000/1000 göremiyorum 100 max görüyorum yeterli mi evet ama CS2 de anlık rekabetçi de özellikle net jitter ms uçuşa geçiyor oyun kasıyor gibi oluyor sinir bozucu. Modem PC den 1 metre uzakta fakat sık sık yer değiştiriyorum...
  2. drakathx

Yardım 50.000 TL Laptop Önerisi(Gaming)

50 k bütçe var en iyi ne alınabilir. Üniversite ve oyun için kullanılacak.
  3. drakathx

Yardım FPS Rekabetçi Oyunlar İçin Manyetik Klavye Önerisi

%75 yada varasa full arıyorum kablolu kablosuz modu olursa harika olur açıkçası Cs2 ağırlıklı oynuyorum. mevcut klavye yavaş geliyor açıkçası. Ne alabilirim?
  4. drakathx

Yardım Amerikadan 900-960 Dolar Arasına Hangi Laptop Alınır ?

Bir arkadaşım tanıdığına aldıracak 900-960 dolar bütçesi var max üniversite ve oyun için laptop arıyor ne alabilir?
  5. drakathx

Yardım Wraith Sense Pro Iem Ayar Önerisi

Ürünü yeni aldım ilk defa iem kullanıyorum defaultta leş gibi müzik dinlerken kulaklarım kanadı resmen ayar öneriniz var mı ? CS2 de ses kasmak ve müzik dinlemek için.
  6. drakathx

Yardım F/P 1080p/2k 2. Monitör Önerisi

G65B yanına 2. Ekran olarak kullancam dizi film vs yada oyun için kullancam f/p ne alabilirim 5-6k civarına çıkabilirim. 180hz üzeri lazım.
  7. drakathx

Yardım İem Kulaklık Önerisi (Fps+Müzik)

İlk defa kullancam denemek amaçlı 1-2.5k arası ne alabilirim? Telefonda yada imzamdaki sistemimde kullancam. CS2 ağırlıklı ve müzik ağırlıklı kullancam mümkünse mikrofonlu olsun. Önerileri bekliyorum teşekkürler.
  8. drakathx

Yardım Müzik Vs İçin F/P Kulak İçi Kulaklık Önerisi

1k-3.5k arası f/p arıyorum silikonsuz olacak şekilde amaç müzik dinlemek çok sesli ortamda sesli görüşme sağlamak ve telefon için. Şarjı uzun gidecek bir şeyler arıyorum. Birde kulak üstü kulaklık arıyorum. Q21i den geçilecek daha üst seviye arıyorum bütçeye hariç.(Kablosuz Arıyorum.)
  9. drakathx

Yardım Gaming Kulaklık Önerisi (İem/Normal)

Max 6 k ya kadar alabileceğim en ideal ürünü arıyorum Mchose X9 dan geçicem FPS Rekabetçi oynuyorum.Bir yandan müzik dinlerken de tatmin etsin istiyorum.
  10. drakathx

Yardım Mchose X9 Dan Hangi Kulaklığa Geçilir?

Mchose X9 dan hangi kulaklığa geçilir? Ne alınmalı rek-fps oynuyorum.
  11. drakathx

Task Bar Hero Kolay Para Kasmak Ban Sebebi mi ?

Task Bar Hero başladım bu tarz oyunları seviyorum rahat oyunları fakat oyunu kısayoldan ilerletmek için steam pazarından en ucuz değerli itemleri onlarca kez yada yüzlerce kez alıp oyun içinde simya yapıp altına çevirip rünleri fullemek kasmak ban sebebi mi ?
  12. drakathx

Yardım 2.El Zotac 3060ti Test Sonucu Nasıl?

Arkadaşımın kardeşine sistem topladık 2.el ekran kartı bulduk test sonuçları nasıl acaba alınır mı ?
  13. drakathx

Yardım Geforce Now Alınır mı ? 1000/1000mbps

Arkadaşıma GFN almayı düşünüyoruz. Ekran Kartı bozulduğu için oyun giremiyor. Fakat fiyatlar hiç iç açıcı gelmedi ağır zam yemiş GFN ultimate-performance. Almaya değer mi ? yada Alternatif olarak Boostroid alınır mı ? Ping durumu nasıl ?
  14. drakathx

Yardım Cs2 De Övgü Botu Kullanmak Ban Sebebi mi ? Etkisi Var mı ?

Yıllardır aklımda hiç bir hesabımda kullanmadım fakat kullanmayı düşünüyorum. main hesaplarımda vs ücret karışılığı satışını yapan sitelerden. VAC ban vb sebebiyet verir mi artıları eksileri neler ? Muhtemelen görüntü hariç hiç bir etkisi yoktur diye tahmin ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  15. drakathx

Yardım F/P Kaliteli Tost Makinesi Önerisi

Başlıkta bahsettiğim gibi f/p tost makinesi arıyorum kaliteli. Nedendir emin değilim sürekli bu tarz eşyalar elimde parçalanıyor 🤣. Yaklaşık bir dakika önce tost mikanesini kırdım elimde kaldı. Yeni bir cihaz arıyorum. 1000-2000 civarı bütçede ne alabilirdim elimde kırılmayacak cortlamayacak bir...
  16. drakathx

Yardım CS 2 de hangi bıçağı almalıyım? Devamında hangi işlemler oluyor?

Aklımda Navaja Bıçağı | Lekeli (Minimum Aşınma) ve Bowie Knife | Scorched (Field-Tested) bunu almak var fakat trade sitelerinden alcam örn: bynogame gamesatış gibi yerlerden(reklam değildir.) Fakat şu soru takıldı kafama ben bunları otomatik teslimat ile alacağım takas gönderilecek teslim...
  17. drakathx

Yardım 9800x3D vs 9850x3D hangisini almalıyım?

2 işlemci arasında git geldeyim 9800x3d alırsam eğer 21025 TL ye alabiliyorum fazladan verip 9850x3d almaya değer mi?
  18. drakathx

Yardım Reverse fan alacağım ne almalıyım?

Şuan mevcuttaki sistemime 3 reverse 3 normal aldım 2 normali egsoz yaptım 1 tanesi yedek 3 reverse fanı alt kısma taktım sağ yan boş kaldı oraya Asia horse dawn pro mu alsam yoksa nyota ultra mı dawn pro nun CFM/statik basınç değeri yüksek diğerlerine göre Nyota ultranın beğendiğim kısmı...
  19. drakathx

Yardım 9700x-9800x3d-9850x3d-9950x3d hangisini almalıyım?(Oyun İçin)

Ağırlıklı FPS rekabetçi oynuyorum CS2 valo lol ets2 forza asetto falan diye gidiyor almışken en iyisini alayım diyorum sistemime gidecek bir ürün arıyorum.
  20. drakathx

Yardım Lian-li O11 Vision Compact Kasa için Fan önerisi(11Fan)

Lian-li O11 Vision Compact Kasa için 11 fan lazım thermalright yada asiahorse düşünüyorum 6 reverse 6 Normal Fan Alcam. 3 reverse yana 3 reverse alta 2 normal egsoz 3 üste normal şeklinde öneri verirseniz sevinirim tasarım sonsuz ayna tasarımlı argb vs.
Geri