Arama sonuçları: *

• Users: drakathx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. drakathx

Yardım 360mm sıvı soğutma tavsiyesi

Sıvı soğutma almayı düşünüyorum mevcutta R5 7600 var ama 9800x3d yada 9850x3d alcam beyaz olursa güzel olur LCD ekranlı vs.
  2. drakathx

Yardım ATX-E-ATX Akvaryum Kasa Tavsiyesi

İmzamda bulunan sistemi direkt üstüne geçireceğim geniş ferah kasa arıyorum aklıma ilk gelen kasa Lianli O11 Vision Compact Kasa. Arka kablolama yeride geniş olmalı mevcut iş görmüyor bombeli duruyor şiştiği için kablodan zor kapanıyor Beyaz arıyorum.Bol fan alabilen kallavi bir şey arıyorum...
  3. drakathx

Yardım Forza Horizon 5 Düşük FPS Sorunu

2K Ultra Tüm ayarlar FSR falan açık oyun içindeki ayarda açık değilken 60 FPS açıkken 65 68 alıyorum oyun kasma yapıyor neden işlemci mı low kalıyor yoksa başka bir sebep mi?
  4. drakathx

Yardım Havit KB923L Pro alınır mı?

Klavye arıyorum full tarzda hotswap ekranlı knoblu ne önerirsiniz kb923L pro alınır mı? Ekrana gif ve koyuluyor mu kaç Hz klavye ?
  5. drakathx

Yardım Sapphire Nitro+ Rx 9070XT den Herhangi bir RTX 5070ti karta geçilir mi?

Merak ettim geçmeye değer mi ne gibi avantaj ve dezavantajları var?
  6. drakathx

Yardım X870 am5 anakart önerisi

Mevcut imzamdaki sisteme Anakart arıyorum x870 9850x3d veya daha üstü işlemci ileriye dönük kullanılacak önerileri bekliyorum.
  7. drakathx

Yardım Akvaryum Kasa Önerisi

İmzamdaki sisteme uyacak kasa arıyorum E-ATX yada ATX aklımda bir kaç model var Lianli O11 Vision Compact - Lianli Vector V100R benim için önemli olan detaylar arka psu kısmı geniş arka kablolama alanı geniş olmalı ön tarafta dahil Sapphire RX 9070XT Nitro+ var şuan ekran kartı elimde kasa geniş...
  8. drakathx

Yardım Yeni Aldığım 9070XT Test sonucu nasıl?

Yeni aldığım Sapphire RX 9070XT 16GB Nitro+ 2k furmark testi yaptım sonuç nasıl?
  9. drakathx

Yardım Samsung G65B monitör için en iyi ayarlar nelerdir ?

Güncelde 27" G65B kullanıyorum memnunum Default ayarda kullanıyorum. Fakat renk vb konularda tam sanki beni tatmin etmiyor gibi en iyi ayarlar nelerdir acaba bu monitör için ? Fps rekabetçi oyunlarda kullanıyorum onun yanı sıra film dizi vs izliyorum . @Tayfunns Yardımcı olabilirsen sevinirim...
  10. drakathx

Mchose X9'da En iyi ses ayarı nedir? Sesi çinceden İngilizceye nasıl çeviririz ?

Mchose X9 kullanıyorum güncelde memnunum ama ses ayarı yapmadan kullandığım için fps rekabatçi oyunlarda yada müzik dinlerken çok tatmin etmiyor. Hazır Ayar verebilirseniz sevinirim. Ayrıca cihazda konuşan çinli hanım efendiyi nasıl ingiliz hanım efendisine çeviririz :D ? Uygulamayı karıştırdım...
  11. drakathx

Yardım Battlefield Serisinde hangisi hala oynanabilir ?

Online oyun arıyorum mevcutta Delta Force başladım sardı fakat mekanik-optimizasyon sıkıntılı sanırım. Battlefield 1 oynuyordum EA uygulaması çoğu zaman bozuluyor ve boş serverlara atıyor can sıkıcı bir durum bu. Battlefield serisinde son çıkan hariç hangisi oynanır durumda hala sorunsuz şekilde ?
  12. drakathx

Yardım Ekran kartı tutucu önerisi

Ekran kartım için tutucu arıyorum 2k civarına kadar kallavi f/p argb vs ekranlı falan. Önerinizi bekliyorum
  13. drakathx

Yardım Fan kontrolcü önerisi lazım

Normalde dark kullanıyorum fakat biraz dandik malzeme yapısı ama rahatlıkla 12 fan daisy chain şeklinde bağlayıp kullanabiliyoruz sorunsuz f/p olup dark dan daha kaliteli hub var mı ne önerirsiniz?
  14. drakathx

Yardım Yamuk ekran kartı düzelir mi?

Elimde Gigabayte 9070 16 GB oc model var 3 fanlı anakarta baktığımda havada duruyor ekran kartı aşağı sarkma yapmak yerine yukarı kalkıyor HDMI girişi hariç dp portları hava durmasından dolayı kart boşluğa gelmiyor kasada bu durum düzelir mi? Cıvata yerleri havada durmasından dolayı aşağı...
  15. drakathx

🔥İndirim ROG AURA 1200W +80 8074.15TL (Amazon Depo)

https://amzn.eu/d/0cXvx4oh durum iyi alınır duruyor. Çizik/orta derece kararma bahsedilmiş.
  16. drakathx

🔥İndirim KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Pro G2 NVMe GEN5 14400/12700 8949TL

https://amzn.eu/d/00A6EP3v fiyat iyi gibi
  17. drakathx

❌İndirim Bitti! PowerColor RX 9070 XT Reaper 16 GB 31109TL

https://www.hepsiburada.com/powercolor-reaper-radeon-rx9070-16g-a-gddr6-256bit-gaming-ekran-karti-p-HBCV00008ATLRX?url_src=and-product-detail
  18. drakathx

🔥İndirim Xpg Lancer Siyah RGB 2x16 cl30 6000 MHz 18629 TL

https://www.hepsiburada.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6000mhz-cl30-32gb-2x16gb-dual-kit-30-40-40-135v-p-HBCV00003V09O7?url_src=and-product-detail
  19. drakathx

Yardım Kablolu/Kablosuz gaming klavye önerisi

Aula F75-Aula S75 Pro Aula F99 pro Razer Black Widow V4X Aula F75 Max Aula Hero 84 HE bu ürünler arasında kaldık arkadaşıma bakıyoruz FPS rekabetçi oyunlar oynuyor. Alternatif ne alınır?
  20. drakathx

❌İndirim Bitti! Kingston KC3000 2TB 9283.19TL

https://amzn.eu/d/0aqfjZLU 9283.19TL 990pro Dan sonra bence iyi fiyat alınır.
Geri