Arama sonuçları: *

• Users: drakathx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. drakathx

Yardım 2.El Zotac 3060ti Test Sonucu Nasıl?

Arkadaşımın kardeşine sistem topladık 2.el ekran kartı bulduk test sonuçları nasıl acaba alınır mı ?
  2. drakathx

Yardım Geforce Now Alınır mı ? 1000/1000mbps

Arkadaşıma GFN almayı düşünüyoruz. Ekran Kartı bozulduğu için oyun giremiyor. Fakat fiyatlar hiç iç açıcı gelmedi ağır zam yemiş GFN ultimate-performance. Almaya değer mi ? yada Alternatif olarak Boostroid alınır mı ? Ping durumu nasıl ?
  3. drakathx

Yardım Cs2 De Övgü Botu Kullanmak Ban Sebebi mi ? Etkisi Var mı ?

Yıllardır aklımda hiç bir hesabımda kullanmadım fakat kullanmayı düşünüyorum. main hesaplarımda vs ücret karışılığı satışını yapan sitelerden. VAC ban vb sebebiyet verir mi artıları eksileri neler ? Muhtemelen görüntü hariç hiç bir etkisi yoktur diye tahmin ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. drakathx

Yardım F/P Kaliteli Tost Makinesi Önerisi

Başlıkta bahsettiğim gibi f/p tost makinesi arıyorum kaliteli. Nedendir emin değilim sürekli bu tarz eşyalar elimde parçalanıyor 🤣. Yaklaşık bir dakika önce tost mikanesini kırdım elimde kaldı. Yeni bir cihaz arıyorum. 1000-2000 civarı bütçede ne alabilirdim elimde kırılmayacak cortlamayacak bir...
  5. drakathx

Yardım CS 2 de hangi bıçağı almalıyım? Devamında hangi işlemler oluyor?

Aklımda Navaja Bıçağı | Lekeli (Minimum Aşınma) ve Bowie Knife | Scorched (Field-Tested) bunu almak var fakat trade sitelerinden alcam örn: bynogame gamesatış gibi yerlerden(reklam değildir.) Fakat şu soru takıldı kafama ben bunları otomatik teslimat ile alacağım takas gönderilecek teslim...
  6. drakathx

Yardım 9800x3D vs 9850x3D hangisini almalıyım?

2 işlemci arasında git geldeyim 9800x3d alırsam eğer 21025 TL ye alabiliyorum fazladan verip 9850x3d almaya değer mi?
  7. drakathx

Yardım Reverse fan alacağım ne almalıyım?

Şuan mevcuttaki sistemime 3 reverse 3 normal aldım 2 normali egsoz yaptım 1 tanesi yedek 3 reverse fanı alt kısma taktım sağ yan boş kaldı oraya Asia horse dawn pro mu alsam yoksa nyota ultra mı dawn pro nun CFM/statik basınç değeri yüksek diğerlerine göre Nyota ultranın beğendiğim kısmı...
  8. drakathx

Yardım 9700x-9800x3d-9850x3d-9950x3d hangisini almalıyım?(Oyun İçin)

Ağırlıklı FPS rekabetçi oynuyorum CS2 valo lol ets2 forza asetto falan diye gidiyor almışken en iyisini alayım diyorum sistemime gidecek bir ürün arıyorum.
  9. drakathx

Yardım Lian-li O11 Vision Compact Kasa için Fan önerisi(11Fan)

Lian-li O11 Vision Compact Kasa için 11 fan lazım thermalright yada asiahorse düşünüyorum 6 reverse 6 Normal Fan Alcam. 3 reverse yana 3 reverse alta 2 normal egsoz 3 üste normal şeklinde öneri verirseniz sevinirim tasarım sonsuz ayna tasarımlı argb vs.
  10. drakathx

Yardım Lian-li O11 Vision Compact hangi fanlardan takılmalı? Ve Nereye?(Reverse-Düz)

Lianli O11 Vision Compact Kasa aldım fan alcam hangi yerlere düz hangi yerlere reverse takmam lazım yardım lazım en iyi stabil hava akışını nasıl yakalarım
  11. drakathx

Yardım IEM Kulaklık Önerisi

6K ya kadar bütçem var İEM denemek istiyorum PC yada telefonda kullancam Oyun ağırlıklı/FPS Rekabetçi ve Müzik dinlemek için müzik dinlerken yada oyun oynarken zevkini almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. @OverallTaken @Over1ord
  12. drakathx

Çözüldü✓ Beyaz Akvaryum Kasa Önerisi (ATX-E-ATX)

Beyaz Kasa arıyorum yardımcı olursanız sevinirim 360mm ve üzeri radyatör desteği olursa iyi olur Lianli O11 Vision Compact kullandım fakat o yada alternatif bakıyorum.
  13. drakathx

Çözüldü✓ Mekanik veya Manyetik Full Klavye Önerisi(3Modlu)

Klavye alacağım her zamanki gibi fakat tam boy istiyorum tft ve knob şartım var aklıma ilk Aula F108 Pro geliyor Knob TFT Ekran ve Numpad ile geliyor daha alternatif ne alınabilir 3 modlu
  14. drakathx

Yardım 360mm sıvı soğutma tavsiyesi

Sıvı soğutma almayı düşünüyorum mevcutta R5 7600 var ama 9800x3d yada 9850x3d alcam beyaz olursa güzel olur LCD ekranlı vs.
  15. drakathx

Yardım ATX-E-ATX Akvaryum Kasa Tavsiyesi

İmzamda bulunan sistemi direkt üstüne geçireceğim geniş ferah kasa arıyorum aklıma ilk gelen kasa Lianli O11 Vision Compact Kasa. Arka kablolama yeride geniş olmalı mevcut iş görmüyor bombeli duruyor şiştiği için kablodan zor kapanıyor Beyaz arıyorum.Bol fan alabilen kallavi bir şey arıyorum...
  16. drakathx

Yardım Forza Horizon 5 Düşük FPS Sorunu

2K Ultra Tüm ayarlar FSR falan açık oyun içindeki ayarda açık değilken 60 FPS açıkken 65 68 alıyorum oyun kasma yapıyor neden işlemci mı low kalıyor yoksa başka bir sebep mi?
  17. drakathx

Yardım Havit KB923L Pro alınır mı?

Klavye arıyorum full tarzda hotswap ekranlı knoblu ne önerirsiniz kb923L pro alınır mı? Ekrana gif ve koyuluyor mu kaç Hz klavye ?
  18. drakathx

Yardım Sapphire Nitro+ Rx 9070XT den Herhangi bir RTX 5070ti karta geçilir mi?

Merak ettim geçmeye değer mi ne gibi avantaj ve dezavantajları var?
  19. drakathx

Yardım X870 am5 anakart önerisi

Mevcut imzamdaki sisteme Anakart arıyorum x870 9850x3d veya daha üstü işlemci ileriye dönük kullanılacak önerileri bekliyorum.
  20. drakathx

Yardım Akvaryum Kasa Önerisi

İmzamdaki sisteme uyacak kasa arıyorum E-ATX yada ATX aklımda bir kaç model var Lianli O11 Vision Compact - Lianli Vector V100R benim için önemli olan detaylar arka psu kısmı geniş arka kablolama alanı geniş olmalı ön tarafta dahil Sapphire RX 9070XT Nitro+ var şuan ekran kartı elimde kasa geniş...
Geri