Arama sonuçları: *

• Users: XPCX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Soulchill Uygulamasından Gelen Mesajlar Bot Mu ? Gerçek Kişiler Varmı Nasıl Anlarım ?

Merhaba arkadaşlar Soul Chill uygulamasını kurdum acaba gelen mesajlar bot mu ? Gerçek kişiler varmı nasıl anlarım ? bu arada şantaj olayları çok duydum soul chill ile alakalı nasıl önlemler alabilirim ? https://www.sikayetvar.com/soulchill/santaj
  2. X

Yapay Zekâ Gerçekten “Düşünüyor” Mu, Yoksa Düşünüyormuş Gibi Görünen Çok Gelişmiş Bir Sistem mi?

Merhaba arkadaşlar bugün bir beyin fırtınası konusu ile sizlerle birlikteyim sizce 1. Soru Yapay zekâ gerçekten “düşünüyor” mu, yoksa düşünüyormuş gibi mi kendini gösteriyor? 2. Soru Yapay zekaya yapay zeka hakkında ne düşünüyorsun diye sorarsam ne cevap verir :D asdfadsgfasdgdsafasd
  3. X

Nvıdıa Denetim Masası Neden Kaldırıldı?

Merhaba arkadaşlar şuanda biliyorsunuz ki Nvidianın en son sürüm sürücüsünü 610.88 driverini kurduğunuz zaman denetim masası yok. Sizce Nvidia neden denetim masasını kaldırdı? Nvidia denetim masasını Kaldırdıktan sonra sistemlerde performans artışı oldu mu...
  4. X

Türknet Bunu Da Başardı Artık Ceo ile İletişime Geçiyorum

Merhaba arkadaşlar. Benim internetim 22 Temmuz'dan beridir, yani tam 18 gündür yok. Bağlantı tamamen kesilmiş ve kopuk durumda. Şikayet etmediğim yer kalmadı. BTK, CİMER aklınıza neresi gelirse başvurdum; tüm forum sitelerine (yeşil forum, mavi forum vb.) konularımı yaydım. Ayrıca TurkNet'in...
  5. X

Bu Kutulardan Hangisi İnternet Saha Dolabıdır? İnternet Kutusudur?

Merhaba arkadaşlar bu dolaplardan hangisi internet saha dolabıdır? Fiber internet kutusu hangisidir? internetin saha dolabı nerede bulamadım bunlar mıdır acaba? 15 gündür tamamen internetisizim türknet saha dolabına sinyal gelmediği için sizin bina içindeki 1000 mbps kutuya sinyal gelmiyor diyor.
  6. X

Sokaktaki Saha Dolabında Sinyal Yok Ne Zaman Çözümlenir Ne Zaman Sinyal Gelir?

Merhaba arkadaşlar tam tamına 15 gündür hiç internetim yok tamamen kopuk durumda Türknet Gigafiber internetim bugün konuştuğumda müşteri hizmetleriyle dediler sokaktaki saha dolabında sinyal yok Bu yüzden bina içindeki 1000 mbps kutusuna sinyal gelmiyor sürekli bir oyalama peşindeler de hadi...
  7. X

Adresime Fiber İnternet Nasıl Getirebilirim?

Merhaba arkadaşlar e devletten baktım sadece fiber türknette gösteriyor Bende Türknet gigafiber kullanıyorum ama 14 gündür hiç internet yok internet hizmeti vermiyorlar bugün iptal olucak zaten başka internet sağlayıcısından evime nasıl fiber getirtirim ? Adresimdeki internetlerin fotoğrafını...
  8. X

Türknet Gigafiber 17 Gündür İnternet Yok Kopuk Durumda Bina İçindeki Fiber Kutusunda Sinyal Yokmuş

Merhaba arkadaşlar ben Türknet Gigafiber kullanıyorum(Kullanamıyorum) Şuanda 13 gündür internet kesik kopuk durumda yani az önce bakmaya gelecek kişi aradı dedi sizin binadaki kutuya fiber kutusuna sinyal gelmiyor. Benim anlamadığım 1 buçuk yıldır kullanıyorum yani noldu birden durduk yere...
  9. X

Türknet Btk 3. İtirazdan Sonra Btk Kurum İncelemesinde Yazıyor

Merhaba arkadaşlar türknet intetnet (kullanamıyorum) 10 gündür internetim yok btk ya şikayet ettim 3 kez itiraz ettim verdikleri otomatik cevaplara şuanda btk sitesinde kurum incelemesinde diyor daha önceden 1 ve 2 ci şikayette normal cevaplar veriyordu şimdi cevapta vermedin kurum incelemesinde...
  10. X

Türknet Btk Şikayet Sürecim

Merhaba arkadaşlar Türkneti Btk ya şikayet ettim durmadan oyalıyorlar genel arıza var diye bakın yani 10 tane falan destek kaydı açtım hala çözmediler çok değişik bir firma İnternet 21 temmuzdan beri hiç yok 21 temmuzda internetim gitti süresiz olarak sabah saat 11 de ve hala gelmedi ve işin...
  11. X

Türknet Hangi Portun Çalışıp Çalışmadığını Nasıl Anlarız? ve Bu Numaralar Nedir ?

Merhaba arkadaşlar 4 gündür türknet internetimiz yok bende aşağıdaki fiber kutuya inip bakmak istedim acaba bu iki tane kapalı siyah başlıklı portu açıp taksam internet çalışır mı ve hız aynı mı kalır birde şu üstündeki numaraları merak ediyorum 1-2-3-4-5-6-7-8 diye yazıyor ayrıca port üstünde...
  12. X

Türknet İstanbul Şirinevlerde 10 Gündür Hiç İnternet Yok Genel Arıza Giderildi Yazıyor ama Hala İnternet Yok

Merhaba arkadaşlar internet 21 temmuzdan beri yok 21 temmuzda internetim gitti sabah saat 11 de ve hala gelmedi ve işin asıl rezil kısmı da genel arıza giderildi diye türknet uygulamasında yazıyorlar ama internet hala daha yok. İstanbul Bahçelievler Şirinevler mahallesinde oturuyorum bu nasıl...
  13. X

Vozolun Bağımlılık Derecesine Şaşırıyorum.

Merhabalar herkese iyi geceler arkadaşlar bugün vozol aldığım adamla biraz sohbet ettik falan başına gelen şöyle bir olayı anlattı ayrıca dükkanı varmış kapatmış şikayet etmişler adamı. Aldığım adam dedi ki bakın bu çok ilginç bir olaydı bir çocuk annesinin bileziğini çalmış adama demiş takas...
  14. X

Asus Rog Swift OLED Pg27aqwp-G Edıtıon 20. Yıl Özel Monitör Satışa Çıktı

ASUS ROG Swift OLED PG27AQWP-G EDITION 20. Yıl özel monitör satışa çıktı üründe saf 24 ayar gerçek altın kullanılmış. Altının gramı yükselince bu monitörün fiyatı da yükselir o zaman 😂 Fiyat: 82 bin TL bu fiyatlar ne Allah aşkına...
  15. X

Spotify Müzik Listelerinden Müzik Kulağı Edinme

Herkese Selamun Aleyküm arkadaşlar dinlediğiniz spotify şarkılarının listesi varsa atarsanız çok mutlu olurum kendi kafamıza göre aralarından şarkılar seçeriz herkes için çok iyi bir etkinlik olur. Listeniz yoksa youtubede liste şeklinde varsa atabilirsiniz benimki bu kulağınıza güzel geleni...
  16. X

8 Ay İçerisinde 70 Tane Oyun Bitirmişim Acaba Bu 8 Aylık Süre Zarfına Göre 70 Tane Oyun Çok Mu Fazla veya Az ?

Merhaba arkadaşlar steam den son oynama kısmına bakıyordum 2025 aralıktan beri yani 8 Ay içerisinde 70 tane oyun bitirmişim acaba bu 8 aylık süre zarfına göre 70 tane oyun çok mu fazla veya az ?
  17. X

Vozol Star 20k mı Vozol Gear 20k mı ?

Merhaba arkadaşlar şuanda elektronik nargile bakınıyorum da bu ikisini beğendim sizce hangisi daha iyidir ? veya sizin önerdiğiniz daha iyi modeller varmıdır ? Vozol Star 20K mı Vozol Gear 20K mı daha iyi olur? https://vozolpremiumx.com/urun/vozol-star-20000-dragon-strawnana/...
  18. X

Elektrikli Sigaralar %95 Oranında Daha Az Zararlı!

Merhaba arkadaşlar biliyorum linkini koyduğum konu çok eski ama yinede şuanda satın almak istediğim için konusunu açmak istedim. Sizce de bu haber gerçek midir gerçekliğini tartışalım. Sizce elektronik sigara mı daha zararlıdır yoksa normal sigara mı...
  19. X

Şu An Ne Dinliyorsun?

Ya siz?
  20. X

Steam Puan Dükkanında Kaç Puanınız Var?

Merhaba arkadaşlar bende 187 bin puan varmış sizde durumlar nasıl merak ettim :) ve bir şey daha merak ediyorum bu envanter kartlarını ne yapmamız gerekiyor yarından sonra hesabımdan silinecek mi?
Geri