Arama sonuçları: *

• Users: XPCX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB Siyah 74.135 TL

Amazon'da çıldırmalık indirimler var :D ben valla S25 Ultra alacağım gibi inşAllah beni S26+daki indirimde çok arada bırakıyor neredeyse 10 bin TL fark var aralarında ama yine de S25 Ultra alacağım gibi kameradan kaynaklı. Sizde gündelik kullanım ve çok fazla kamera için almayı düşünüyorsanız...
  2. X

🔥İndirim Samsung Galaxy S26plus Beyaz, 256gb Depolama 63.999 TL

Acayip güzel bir indirim var beni valla çok arada bırakıyor S26 Plus mı alsam S25 Ultra mı diye :D herkese tavsiye ederim bu telefonu yeni telefon almak isteyenler veya benim gibi redmi note 9 pro gibi bir takozu kullanlar direkt geçiş yapsın veya S25 Ultra da alabilirler...
  3. X

Siyah Renk Telefon Mu Tercih Ediyorsunuz Beyaz Renk Telefon Mu?

Merhaba herkese forumda tercih edilen telefon rengini merak ediyorum ben şahsen telefon seçerken beyaz rengini aşırı seviyorum çok şık ve dikkat çekici duruyor ve bu yüzden tercih ediyorum ama PC de siyah rengi tercih ediyorum. Sizler hangi rengi tercih ediyorsunuz?
  4. X

S25 Ultra Kutudan Çıkan Kablo ile 45w Adaptör ile Şarj Edilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Samsung 45W şarj adaptörüm kutudan çıkan kablo ile 45W destekliyor mu bilmiyorum. 45W şarj edebilir miyim?
  5. X

S26 mı Daha Az Isınıyor S25 mi ?

Merhaba arkadaşlar S25'teki işlemci Snapdragon 8 Elite işlemcisi mi daha az ısınıyor S26'daki işlemci Exynos 2600 işlemcisi mi? 2600 işlemcisinin 2-3 dakika sonra hemen sıcaklık yükselttiğini duydum sizde durum nasıl kullananlar varsa yorumlarsa çok sevinirim.
  6. X

Exynos 2600 ile İlgili Videolar Yalan mı?

Samsung'un yeni işlemcisi Exynos 2600 verimliliği hakkındaki videoları izliyorum da çok ilginçtir ki Exynos 2600, Snapdragon 8 Elite Gen 5'ten daha fazla pil süresi veriyor. Çok garibime gitti; ayrıca başka bir videoda S26 aynı telefon ile Snapdragon versiyonunu karşılaştırdılar ve 2 buçuk saat...
  7. X

En İyi Android Yazılımı Hangi Markadır?

Sizce en iyi Android yazılımı hangi markadır bana göre en kotüsü MIUI ben şu anda 5 yıldır kullanmakta olduğun telefonu kullanıyorum Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ve 1 yıl önce Xiaomi 15 kullandım bu kadar rezalet bir yazılım daha görmedim yok böyle bir yazılım yani Allah aşkına Xiaomi 15'te...
  8. X

Iphone 17'de Navigasyon Tuşları Değiştirilebilir mi?

Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var şu anda iPhone telefonlarda Samsung veya Android telefonlar gibi navigasyon tuşları değiştirilebilir mi? Mesela istersek Android telefonları navigasyon tuşunu (ana menü tuşunu) iPhone gibi aşağıdan yukarı kaydırmalıya çevirebiliyor bu IPhone'larda...
  9. X

Mağazalardaki Telefon Tanıtım Animasyonları Telefonu Isındırır mı?

Ben Samsung telefon ve Apple bakınırken marka tanıtım animasyonları oluyor ve S25 Ultra bakıyordum. Telefon ısınmış mı diye bayağı ısınıyor ve şunu fark ettim ki S25 Ultra'nın arka tarafı ısınıyor, S26 Plus'un ön tarafı ekranı ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Birinin arka taraf, diğer telefonun ön...
  10. X

Bir Tekefonun Ekranı Isınırken Diğer Telefonun Arka Tarafı Isınıyor?

Merhaba arkadaşlar çok ilginç bi durumu test ettim mediamarktte s25 ultra ile s26+ denediğimde s26+ ekranı ısınıyordu ama arka tarafı biraz soğuktu s25 ultranın arka taraf ısınıyordu ama ekran soğuktu bu neden kaynaklanıyor sizce? Bana sorarsanız hangisi daha az rahatsız eder ben s25 ultra dedim...
  11. X

Qualcomm Samsung'un Yeni İşlemcisi Snapdragon 8 Elite Gen 6 İşlemcide 6 Farklı Varyantı Olucak

https://www.donanimhaber.com/amp/galaxy-s27-de-yonga-seti-savasi-kizisiyor-hangisi-olacak--207080 Bu nasıl bir işlemci rekabetidir anlamadım gitti. A-b-C-D diye gidecek bu şekilde. Çok absürt bir durum gibi geldi bana. Keşke daha sade yapsalar. Zaten baksanıza kaç tane model yaptı adamlar...
  12. X

Samsung Geliştirdiği 3d Stacked Fet Teknolojisini Duyurdu

https://www.donanimhaber.com/samsung-dan-dunyayi-degistirecek-basari-turunun-ilk-transistoru--206969 Merhaba arkadaşlar bugün gördüğüm çok ilginç bir atılım olan teknolojiyi sizlerle paylaşmak istedim artık S27 erisimi beklemek şart oldu gibi bir şey artık artık transistörler dikey olarak...
  13. X

Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, ben dün yaşadığım olayı yazıyorum size dün S26+ aldım. Arkadaşıma söyledik, "Neden iPhone 17 almadın, ***** mısın la?" diyerek dalga geçti. TR'de neden bu durum var, onu da merak ediyorum. iPhone serisi her zaman böyleydi. Ben iPhone almayı popüler kültür köleliği olarak...
  14. X

Iphone 17 Yerine Samsung Galaxy S26+ veya S25 Ultra Almak Mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar, şu ana kadar hiç iPhone kullanmadım. 5 yıldır Redmi Note 9 Pro kullanıyorum sizce hangi telefona geçmek daha mantıklı olur 3 seçenek var önümde iPhone 17 mi s26+ mı veya s25 ultra hangisi daha iyi olur? benim kamera ile hiç bir işim yok yani hangi telefon olursa olsun bu...
  15. X

Harici Modemli Telefon Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, harici modemli telefon alınır mı? Entegre modemi olan telefona göre ne dezavantajı olur?
  16. X

Titanyum Kasa Telefon Pil Ömrünü Etkiler mi?

Merhaba arkadaşlar, titanyum kasa telefon pil ömrünü etkiler mi? Sizce S25 Ultra'da kullanılan titanyum kasa bir hata mıydı?
  17. X

S26 Plus Hangi Siteden Alınır?

Merhaba arkadaşlar hangi site daha güvenilirdir almak için Trendyol kendi satıcısı mı Hepsiburada kendi satıcısı mı ? https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s26-256-gb-12-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV0000CVGX60?magaza=Hepsiburada&...
  18. X

Samsung Galaxy S25 Ultra Vs Samsung Galaxy S26 Plus

Merhaba arkadaşlar. Samsung S26 Plus mı yoksa S25 Ultra mı alınmalı? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Bu alacağım iki telefondan birini de 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Hangisi daha uzun ömürlü olur ve daha az ısınır? Ayrıca şunu sormak istiyorum Samsung S26 ultrada neden...
  19. X

İlk Defa Girilen Ometv'de Ban Sebebi Nedir?

Merhaba arkadaşlar, OmeTV'yi kullanmak istedim, dedim insanlarla dümenden bir tanışma olsun :D ilk defa girmeme rağmen ban yediğim görülüyor. Bunun sebebi nedir? Birinin resmi vardı ama o resimdeki kişi ben değilim ki. Benim IP adresimi nasıl kullandı ki birisi?
  20. X

Kickte Sadece Sohbet Yayını Açıp Hikayeli Oyunlar Oynamanın Yaptırımı Varmıdır?

Merhaba arkadaşlar merak ediyorum da sadece sohbet yayını açıp hikayeli oyunlar oynarsam bir yaptırımı var mıdır? Gördüğüm kadarıyla RRaenee vs ünlü yayıncılar veya herkes bu şekilde hikayeli oyunlar oynuyor her türden hikayeli oyun oynuyorum ama en hızlı şekilde nasıl izleyici kazanabilirim ?
Geri