Arama sonuçları: *

• Users: XPCX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

NVIDIA Neural Texture Compression ne zaman çıkacak?

Merhaba arkadaşlar, NVIDIA yakın bir zamanda bu teknolojiyi tanıttı ve VRAM kullanımını 7 kattan fazla azalttığını gösterdi. Acaba ne zaman çıkacak? Merak ettiğim bir başka şey de bu teknoloji DLSS gibi açılıp kapanabilen ve oyunlara sonradan eklenebilen bir şey mi? Oyun yapılırken...
  2. X

FSR 4'ün DLSS 4'e göre daha fazla oyunda desteklenmesi

Merhaba arkadaşlar şunu fark ettim ki FSR 4 208 tane oyunda destekleniyor iken DLSS 4 105 civarı oyunda destekleniyor bu AMD'nin daha iyi olduğunu gösterir mi? Ve acaba bunun sebebi nedir? https://www.amd.com/en/products/graphics/technologies/fidelityfx/supported-games.html...
  3. X

RX 9070 XT mi RTX 5080 mi?

Merhaba arkadaşlar, iki karttan birini alacağım. Eğer gerçekten gerek yok derseniz direkt RX 9070 XT'yi alacağım. Sizce RX 9070 XT mi RTX 5080 mi? Hangisi? Ne yapmamı önerirsiniz dostlarım? Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani. https://app.hb.biz/HD7pH4Pfwqco...
  4. X

İnventus İkinci El Ürün Satıyor

Merhaba arkadaşlar, İnventus'tan ekran kartı aldım ama ürünün kutuda yırtıklar mı dersiniz ürünün kendisinde 1 tane bile jelatin olmaması mı dersiniz ürünün backplate jelatini sökülüp küçük bir tane başka bir tane jelatin yapıştırılması falan hiç güzel değil insanları keriz yerine koyulmaz ki...
  5. X

İnventus Siparişi Ne Zaman Kargoya Verilir?

Merhaba arkadaşlar, dün saat 10'da Inventus'tan sipariş verdim. Dün siparişi verdiğimde bugün kargolanacaktır yazıyordu ama kargoya verilmedi. Aynı gün kargo var sözde :( Acaba ne zaman kargoya verilir? Dün baktığımda böyle yazıyordu: "şu anda inventus siparişiniz kaydedildi. İnventus...
  6. X

Steam yeni oyun fiyatlandırma sistemi hangi oyunlarda uygulanmaya başlandı?

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki bu gece Steam yeni oyun fiyatlandırma sistemine geçiş yaptı. Acaba hangi oyunlarda uygulanmaya başlandı, bunu merak ediyorum. Sizin fark ettiğiniz bir oyun var mıdır? https://steamcommunity.com/groups/steamworks/announcements/detail/501722749836722406
  7. X

ASUS ROG Kithara alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, sizce ASUS ROG Kithara alınır mı? Şu anda SteelSeries Arctis Nova Pro kullanıyorum, sizce geçilir mi, geçmeye değer mi?
  8. X

Mailime her gün başka yerlerden gelen e postalar geliyor?

Merhaba arkadaşlar e postama değişik saçma sapan sitelerden mailler alıyorum bu sitelere daha önce girmedim hayatımda ilk defa görüyorum bu mailleri acaba çalındı mı ne oldu bir tane e postamız çalınmış mı diye kontrol ettiğimiz site vardı adını unuttum onu da yazarsanız çok mutlu olurum...
  9. X

AMD ve NVIDIA hangi oyunlarda daha başarılı

Merhaba arkadaşlar AMD ve NVIDIA hangi oyunlarda daha başarılı aklıma gelen oyunlar mesela Red Dead Redemption 2 de ve Forza Horizon 5'te AMD daha iyi FPS veriyor NVIDIA da ise stellar Blade oyunu çok iyi FPS'ler veriyor bunun gibi başka hangi oyunlar var aklıma çok gelmiyor.
  10. X

RTX 5070 Tİ dan RTX 5090 a geçilir mi ?

Merhaba arkadaşlar 4K da oynuyorum MSI MLG EDİTİON RTX 5070 Tİ ve MSI VENTUS RTX 5090 iptal edip 5070 ti almalı mıyım 5070 ti aradaki 100 bin TL fiyat farkını da düşünürek yorum yaparsanız çok sevinirim...
  11. X

Peşin fiyatına taksit yapan bilgisayar mağazası var mı?

Merhaba arkadaşlar ben ekran kartı alacağımda Amazon veya Vatan Bilgisayar gibi peşin fiyatına taksit yapan bir mağaza arıyorum istediğim kart vatan da ve Amazon'da yok o yüzden başka mağazalara bakıyorum.
  12. X

7RENK satıcısı güvenilir mi ?

Merhaba arkadaşlar 7RENK satıcısı güvenilir midir?
  13. X

Kargoya verilen ürün nasıl daha erken teslim alınır?

Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan ürün aldım, kargoya verilen ürünü daha erken nasıl teslim alabilirim? Ürün cuma günü teslim edilecektir yazıyor, cumaya daha çok var ya. Daha erken teslim almanın bir yolu var mı?
  14. X

Rtx 5090 için 70 dereceler çok mu fazla ?

Merhaba arkadaşlar istediğim bir 5090 var ama sıcaklığı 70 dereceleri görüyor sizce 5090 kartları için 70 dereceler normal mi ? İstediğim kart MSI Ventus 3X OC RTX 5090
  15. X

XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi

XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi hangisi alınır? Sıcaklık olarak çok da önemli değil. Bu ikisinden birini alacağım Sapphire Nitro+ aldım çok coil whine vardı iade ettim...
  16. X

Gravastar.com.tr güvenilir mi ?

Merhaba arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum ama gravastar.com.tr sitesi güvenilir midir gravastar.com.tr kaç günde kargoya veriyorlar? İnventustan mı alsam karar veremedim. https://www.gravastar.com.tr/
  17. X

Gravastar Yeston X Mercury Nova OC RX 9070 XT alınır mı?

Gravastar yeston X gravastar mercury Nova OC RX 9070 XT bu ekran kartı alınır mı? Ekran kartı gerçekten çok güzel görünüyor Sıcaklık değerleri nasıldır?
  18. X

ASUS ROG Matrix Platinum RTX 5090 30th Anniversary Edition Türkiye'ye gelir mi?

Asus ROG Matrix Platinum GeForce RTX 5090 30th Anniversary Edition sizce TR ye gelir mi gelirse ne zaman gelir? https://rog.asus.com/graphics-cards/graphics-cards/rog-matrix/rog-matrix-rtx5090-p32g-30th/
  19. X

Sapphire Nitro+ RX 9070 XT coil whine çok mu yüksek?

Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ekran kartı aldım acaba aşırı mı yüksek coil whine sesi bana mı öyle geliyor?
  20. X

RX 9070 XT çok yavaş software donuyor

Merhaba arkadaşlar bugün Sapphire Nitro+ RX 9070 XT aldım ama driver kurup girdim software aşırı donuyor sebebi nedir? Videosunu da çektim buda videosudur.
Geri