Arama sonuçları: *

• Users: effes1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Squad İcin Adam Lazım

squada yeni basladım oyunu hic bilmiyom oynicak biri varmı
  2. E

Yardım I3ten İ5e Gecilirmi?

intel arc a750 ekran kartim var anakartim msi h610m i3 12100f kullaniyorum i5 14400fe gecsem darbogaz vb olurmu ve performansta nasi bi farklilik olur ?
  3. E

8500 TL Monitor Onerisi

Arkadaslar dün valorant oynarken talhisiz bi olay yasandı ve monitor hasara baglı olarak ciizgi cizgi oldu butcem 8500tl monitor olarak ne onerirsinizz 24 inc kullanıyorum
  4. E

Yardım Sanirim İslemcim Bozuldu

arkadaslar gecen gun ternal macun surerken macun islemcinin arka pimlerine yapisti ve cikmiyor elimde izopropil alkol yok anakarta cpu isigi kirmizi yaniyor ne yapabilirim
  5. E

Yardım Lenovo Legion R24e Standy Modundan Cikmiyor

hdmi kablsounu cikarmistim termal macun icin sonra geri takinca standby mode diyor ve ekran gidiyor ac kapa yapinca yine standby mode diyo ve siyah ekranda kaliyo nasil cozebiliriim
  6. E

Lenovo Legion R24e Ekraj Gelmiyor

monitor cable not connetted diyor ve ekran gelniyor islemciyi tak cikar yaptiktan sonra oldu nasil duzelir
  7. E

Discord Paycell ile Nitro Alamıyorum

arkadaslar 2 hafta once filan paycelle nitro basic almadım suan param olmasına ragmen düz nitro alamıyorum paycelli aradım cart curt konustular akbank troy kartım var ama oda gecersiz discordta napabilirim
  8. E

Yardım Gece 1de Ürün Kargoya Verilmi?

amazondan aldıgım ürün az once kargoya verildi ama kargoyu takip edemiyorum sade kargo kimligi gorunuyor bu normalmi?
  9. E

Öneri I3 12100f İcin Termal Macun Onerisi

i3 12100f icin hangi termal macunu alabilirm butcem 600 tl
  10. E

Yardım Telefon Islandıktan Sonra Sarj Almıyor

telefon ıslandıktan sonra sarj almamaya basladı sadece 1 tane sarj aleti ile oluyor oda hızlı sarj degil kendi sarj aleti veya baska hicbir sarj aleti calısmıyor napabilirim
  11. E

Steam Pubg Guncellenmiyor

45gb güncelleme var 3 oldu %70ken durdurdum diye 0dan baslıyor bunun bi cozumu yokmu kafayı yicem
  12. E

Öneri 3-4k %65 klavye onerisi

4kya kadar %65 klavye lazim oneriniz neler
  13. E

Bilgisayar update tavsiyesi

10k butceyle i3 12100f arc a750li sisteme nasi bu update yapabilirim
  14. E

Babam icin sarjli matkap onerisi

babama ufak tefek isler icin sarjli matkap lazim ucuza cozelim tavsiyeniz varmi
  15. E

Patron aylıgı kendine almıs olabilirmi

cıraklıkta okuyorum bu ayın aylıgını 8ine kadar almam lazımdı ve alamadım ama patron hesabımıza 8.500tl atıp cekti kendine aldı ayın 3 ünde acaba bizim aylıgı o almıs olabilirmi ?
  16. E

.

cozuldu
  17. E

Yardım Beamng dusuk fps sorunu

arc a750 i3 12100f 16gb ramla beamngde dusuk orta ayarda 40 60 fps aliyorum sizce normalmk
  18. E

Öneri 5 bin tl %75 klavye onerisi

max 5k bütçeyle %75 klavye lazım oneriniz varmı
  19. E

Cod mw3 2011 nerde bulabilirim

steam gibi yerlerde pahalı oluyor beles bi yolu varmı yada ucuza key satan biyer filan
  20. E

Yardım Direksiyon seti onerisi

arkadaşlar henuz bütçe belirlemedim ama 15kdan cok olmasın olabildigince ucuza cozmek istiyorum beamng ets asseto filan oynarım oneriniz varmı
Geri