gelişi güzel bi macun alsan bile yeter ısınan bi işlemci değil boşuna masrafa gerek yok bencei3 12100f icin hangi termal macunu alabilirm butcem 600 tl
hocam yapıstırdım ozaman amazondan 400 e geliyorgelişi güzel bi macun alsan bile yeter ısınan bi işlemci değil boşuna masrafa gerek yok bence
gelişi güzel bi macun alsan bile yeter ısınan bi işlemci değil boşuna masrafa gerek yok bence
Isınma sorunun varsa ve stok fan kullanıyorsan macun yerine kule tipi ucuz soğutucu al direkt çok daha faydalı olur, zaten yanlarında macun de geliyor o da değişmiş olur yanında.i3 12100f icin hangi termal macunu alabilirm butcem 600 tl
aynen kullanabilirsin yinede i5 geçecek fırsat bulursan direk geç i3 bazen işkence yaratıyorhocam yapıstırdım ozaman amazondan 400 e geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
325 hatta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ARCTIC MX-6 (4 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC MX-6 (4 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde ekran kartına filan kullabiliyoruz dimi
valla hocam aldım artık macunu kule tipine gerek yok gibi 2 yıldır macunu degismedim işlemci valoda bile 80 derece oluyorIsınma sorunun varsa ve stok fan kullanıyorsan macun yerine kule tipi ucuz soğutucu al direkt çok daha faydalı olur, zaten yanlarında macun de geliyor o da değişmiş olur yanında.