Arama sonuçları: *

• Users: euwosuken
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. euwosuken

BIOS güncellemesinden sonra ayarlar nasıl olmalı?

Arkadaşlar az önce anakartıma BIOS güncellemesi geldi 1. fotoğrafta bulunuyor güncellemelerimi aksatmam geldiği gibi güncellerim. Bu güncellemeden önce bilgisayarım kasıyordu acaba güncelleme mi? Geldi dedim ve baktığımda bu vardı hemen güncellemeyi yaptım size ayarları sormak istiyorum sizce 2...
  2. euwosuken

İşlemci soğutucusunu değiştirdikten sonra sistem performansı düştü

Arkadaşlar 5 ay önce bir pc sistem satın aldım aylardır güzelce kullanırım hiçbir sıkıntısını görmedim sadece, İşlemcimi stok fanda kullanıyordum şu sıralar da değiştirmeyi düşünüyordum ve stok fanımı sıvı soğutucu alarak değiştirdim şimdi asıl soruna gelirsek, 1 hafta öncesine kadar hala stok...
  3. euwosuken

Valorant donuyor oynayamıyorum.

Arkadaşlar ne olur yardım edin PC aldım alalı 2 ay bile olmamıştır attığım videoda sorunumdur çok net ortada çok sık olmasa da uzun süreli olan oyun akışını engelleyen iğrenç bir donma oluyor oyunumda önceden bu yoktu bilgisayarımı öyle kurcalayan biriside değilim ancak Görev Yöneticisi'ni...
  4. euwosuken

Bios nasıl güncellenir.

Arkadaşlar youtubdan baktım recep baltaşın videosunda rufus mufus diyor kafam karıştı kısaca bana bios nasıl güncellenir anlatırmısınız teşşekkür ederim. Anakartım EX-B760M-V5 D4-CSM
  5. euwosuken

AMD 7700 Ekran kartında WattMan hatası

Görselde olduğu gibi Gta 5 oynarken oyun bir anda durdu araba sürüyordum hareket kesildi herşeyde ekran gitmedi siyah olmadı ancak oyun kendini kapattı ondan sonra amd hata verdi zaman aşımı oldu diye bunu nasıl düzeltebilirim? Ekran kartım ASUS TUF AMD RX 7700 XT OC GT3 12GB
  6. euwosuken

GTA 5 FPS bir anda düşüp yükseliyor.

Dün 14 dolara steamden GTA 5 aldım yüklemesi bittikten sonra açtım oyun başladı sorunsuz çok güzel gidiyordu oyun başladı soygun vs. 188 FPS bir anda 18 20 fpslere düşüyor nasıl düzeltirim Sistemim; Ekran kartı RX 7700 XT 12GB İşlemci Intel i5 13400F Ram: 16gb SSD: 1tb PSU 650W
  7. euwosuken

400-1000tl Arasında kulaklık önerisi?

Başlıktaki gibi fiyat aralığında kulaklık önerir misiniz?.
  8. euwosuken

USB 3.0 Ne işe yarıyor

3.0 Yanındakilerden ne farkı var ÖRN: Bios güncellemesi yaparken USB yi hangisine takmalıyım?
  9. euwosuken

AMD Cleanup Ulility mi DDU mu?

Ekran kartım 7700 xt eski sürümüme dönücem temiz kurulum derken bir araştırma yaptım ufaktan amdninde temizlik aracı varmış sizce hangini kullanmak daha doğru sonuçta ikiside aynı görevi yapmıyormu aralarındaki fark ne?
  10. euwosuken

Amd adrenalin edition programının eski sürümlerini nerden bulabilirim

Başlıktaki gibi sorum ekran kartım 7700 xt ddu ile silip bir önceki sürüme güncellicem yeni sürüm sorunlu çünkü ne RSR açabiliyorum ne gecikme önleyici kaldım böyle ve ddu zararlımıdır?
  11. euwosuken

AMD Adrenalin Edition Güncelleme mi Geldi?

Yeni bilgisayar topladım 2 hafta bile olmadı Herşeyim mükemmel derecede çalışıyor stabil Ekran kartıma amd adrenalin yükliyim dedim sorunsuz çalışıyordu oda boost olsun RSR olsun mükemmel teknolojiler oyun keyfinizi bin kat arttırıyor Ancak bugün ne olduysa farkettimki Bugün AMD adrenalini...
  12. euwosuken

CSGO görüntüye birşeyler oldu

Arkadaşlar ekran kartım amd 7700 xt tuf gaming önceden yapmadıgı bir şey yapmaya başladı RSR açabiliyordum şimdi ünlem çıkıyor önceden sorunsuz çalışıyordu Attığım resimdeki gibi mouseu haraket ettirmediğim zaman görüntü normal mouse u haraket ettirdiğim zaman 2. resimdeki gibi oluyor + ve RSR...
  13. euwosuken

Bios güncellerken AMİ de güncellemelimiyim

Anakartım Asus EX-B760M-V5 D4-CSM (5333MHz OC DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX) Windows 10 BİOSU Anakartı güncelleştirdiğimizde Aynı zamanda American Megatrends i de güncelleştirmek gerekirmi onu da nasıl güncelleştiririz. şu site güvenilir mi? https://wiki-drivers.com/du-101/
  14. euwosuken

500gb m2 ssd alıcam okuma yazması ortalama kaç olmalı ve marka önerisi

Merhabalar gaming gen trden bakıyorum 2 farklı ssd m2 var birinde 799 lira 3500mb 2300mb okuma yazma var diğerinde 1599 liraya 2400mb 1750mb okuma yazması var ikisinin arasındaki fiyat farkı neden böyle okuma yazması yüksek olan ssdnin daha pahalı olması gerek degilmi(WD BLUE) ve ikisininde...
Geri