Arama sonuçları: *

• Users: dyron
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dyron

Kahve makinesi önerir misiniz

anneler gününe bi kahve makinesi alalım diyoruz max 3kya ne alınabilir
  2. dyron

Öneri Tws kulaklık önerisi

Bütçe 1k daha düşük olursa iyi olur Sporda kullanıcam kulaktan düşmese iki üç damla ter gelince bozulmasa iyi olur
  3. dyron

Kaç dpi kullanıyorsunuz?

800 dpi kullanıyorum mouse aerox3
  4. dyron

Öneri Telefon için şarj aleti öenrir misiniz

Cihazım 33w ile şarj olabiliyor 25w da olur 45w da olur adaptör, max 500 liraya ne alabilirim azcık arttırabilim bütçeyi düşük olursa iyi olur, adaptör type c girişli ise bide kablo önerirseniz çok iyi olur
  5. dyron

1k sıfır ve 2. el mouse önerisi

max 1kya mouse almam lazım sıfır ne alabilirim 2. el ne alabilirim
  6. dyron

Öneri Poco x7 pro'dan daha iyi f/p telefon önerir misiniz?

bu bütçede (1-2k yükselebilir) x7'den iyi telefon varmıdır nedenleriyle yazar mısınız teşekkürler
  7. dyron

Öneri Telefon önerir misiniz

en fazla bütçe 31k en az 256gb hafıza ısınmayan uzun ömürlü oyun değilde sosyal medya fotoğraf için kullanılacak telefon önerir misiniz?
  8. dyron

Çözüldü✓ Pc restart atıyor açılmıyor

yarım saaat önce açılan pc şimdi windows ekranı gelmeden restart atıyor kasanın özellikleri i5 6500 amd hd 4550 gpu h110m anakart 4gb ddr4 120 sata 1tb hdd elba 300w psu pw switch bocuktur dedim söktüm tornavidayla açtım pcyi gene restart atıyo birden dondu kapattım bida açılmadı
  9. dyron

Öneri Bu siteden bu eldiven alınır mı

https://piranlar.com/vexo-scout-karbon-h2o-eldiven-kirmizi-l bu eldiven alınır mı ? bir diğer soru burdan alınır mı?
  10. dyron

Öneri Mouse önerir misiniz

max 1.3k bütçe var kablosuz önercekseniz kablolu şekildede kullanıma uygun olursa çok iyi olur ,sorunuz varsa anlamadığınız bi yer vs sorun
  11. dyron

Bu eldiven alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/scoyco-mx14-yazlik-motosiklet-eldiveni-p-HBV00000P3Y5N?magaza=motopekars
  12. dyron

Öneri Motosiklet eldiveni önerir misiniz

max 1200tl/adet bir adet L bir adet XL antalyada yaşıyorum bu yüzden yazlık alıcam ama kapalı yarım değil teşekkürler
  13. dyron

Motosiklet mont ve eldiven önerir misiniz?

mont için max 5, eldiven için max 1k verebilirim
  14. dyron

Yardım Motosikletimden benzin damlıyor

motosiklet mondial sfc 100 karbüratörlü durduğu yerde benzin damlıyor sallayınca daha çok akıyor bundan dolayı benzin vanasını kapalı tutuyorum ama karbüratörün içindeki benzin çıkıyo bu sefer
  15. dyron

Deathadder essential scroll bozuk kaç paraya satarım?

scroll bozuldu kaç paraya satarım başka sorunu yok ve tamir olur mu
  16. dyron

Yardım Asus tuf b450 ekran gelmiyor

2. el aldım ucuz bi fiyata test ettim fanlar dönüyor ama usbdeki cihazların ışığı falan yanmıyor ekranda gelmiyor bi bilgisayarcı bios atcaz 600 lira alırım dedi yaptırmadım
  17. dyron

Öneri 1.5k altına interkom önerir misiniz

başlıktaki gibi
  18. dyron

Öneri Ucuz olsun kaliteli olsun motosiklet montu önerisi

hem yaz hem kışın kullanacağım
  19. dyron

Karbüratörlü motorlarda neden vana kapıyolar?

park ederlerken benzin vanasını neden kapatıyolar?
  20. dyron

Öneri Motoruma hangi marka model yağ koymalıyım

mondial sfc 100 motorum bi arkadaşım motul 5000 önerdi ben normalde castrol bakıyodum
Geri