Arama sonuçları: *

• Users: justgodz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Keratokonus ehliyet alma

Dostlar selam benim sol gözümde keratokonus hastalığı var bulanık ve az görüyorum cross linking tedavisi olarak hastalık durdu sağ gözüm %100 görüyor skleral lens adında bir lens varmış doktor ondan almam gerektiğini söyledi ve ehliyete onunla giricekmişim ama sağ gözüm %100 görüyor sizce nasıl...
  2. J

2024 yılında İphone 12 alınır mı

İphone 12 128 gb almayı düşünüyorum alınır mı?
  3. J

Telefonum interneti yavaş algılıyor

Telefoncuya telefonu verdim daha dün aldım fakat modem 5 adım ötemde 1 diş çekiyor ara sıra çekmiyor nedenini bilen var mı?
  4. J

Xbox game passtaki oyunları win 8 den oynayabilir miyim?

Malum xbox game pass 5 TL'ye düştü bende alıp oyun oynamak istiyorum fakat pc windows 8 windows 10 olması gerekiyor mu?
  5. J

1 aya 1 buçuk aya sistem fiyatlarına zam gelir mi?

Pcyi biraz geç alma durumundayım.Sizce fiyatlar 1 buçuk aya artar mı?
  6. J

15-20k bütçe için nvidia mı amd mi?

Amd tarafında biraz sakıncalarım var fakat bütcem kısıtlı ekran kartınj nvidia mı almam gerek amd mi? Sistem linkini atarsanız sevinirim
  7. J

Çözüldü✓ Pc cok ısınıyor nedeni nedir? Yanar mı?

İşlemcim intel celeron(R)847 apu bir dizüstü pcm var. 2gb ram bulunmakta.Fakat minecraft 1.16.5 oynuyorum fanlar hızlı çalışıyor ve bataryası biraz ısınıyor termal macunu hiç değişmedi.Acaba yanma gibi bir sorun yaşar mıyım lütfen cevaplayın.
  8. J

15 20k bandında hazır sistem önerir misiniz

Rtx olursa iyi olur.
  9. J

Rx 6600 mü yoksa rtx 3060 mı?

Danıştığım bazı kişiler rx 6600 den wattman hatası yiyebilirsin dediler.Sizce hangisini almalıyım
Geri