Arama sonuçları: *

• Users: Friedhelm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Monitör'den Bir Anda Görüntü Kesildi

Her şey normaldi hiçbir sıkıntı yoktu bilgisayar öyle önümde duruyordu ben dokunmuyordum bile üstümü değiştiriyordum, bir anda görüntü gitti ve monitör siyah bir şekilde durmaya başladı. Kendi menüsüne bile erişemiyorum. PC'de sorun var mı diye PlayStation'dan görüntü almayı denedim gene olmadı...
  2. F

Sistemim Ryzen 7 9800x3d İçin Yeterli mi?

ASUS TUF gaming B650M-E anakart ve Corsair H100 240mmlik sıvı soğutma kullanıyorum. Diğer bileşenlerim yeterlidir zaten NZXT C750 Gold Core PSU var. Sorum şu ki bu anakart ve sıvı soğutmayı değiştirmeye gerek kalmadan Ryzen 7 9800X3D veya Ryzen 7 7800X3D işlemciyi takabilir miyim? Sadece oyun...
  3. F

Steam Rest Of World (Row) Bölgesi Kodları Türkiyede Geçerli mi?

https://www.eneba.com/tr/steam-lego-r-batmantm-legacy-of-the-dark-knight-steam-key-pc-row bu oyunu almak istiyorum ama türkiyede geçiyor mu emin değilim?
  4. F

Lg Ultragear 27g640a-B Alınır mı?

Vatanın Hepsiburada üzerinden indirimiyle 14200'e denk getirdim. Fiyatı uygun geldi vatan da ekranı incelediğimde de renkleri siyahları vs gözüme çok hoş geldi. Zaten özellikleri bir oyuncu monitörü için harika. Siz ne düşünüyorsunuz?
  5. F

LG UltraGear 27G610A-B vs Gigabyte G27Q20

Fiyatları birbirine çok yakın özellikleri de aynı şekilde çok kararsız kaldım sizin fikirleriniz nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim.
  6. F

Ekran kartı oyunda 78 dereceye çıkıyor

RTX 5070 MSI Ventus 2X OC ekran kartını kullanıyorum ve oyunlarda 78 derecelere kadar çıktığını görüyorum, Steam'in kendi display seçeneğinden görüyorum bu sıcaklıklar normal mi bir sıkıntı olur mu?
  7. F

Rx 9060xt 16gb vs rtx 5060 ti 16gb

Arada 6-7 bin lira fark var. Değer mi?
  8. F

N11 nitro technology güvenilir mi?

Şu ekran kartını beğendim fiyatıda makul geldi fakat satıcıyı daha önce görmemiştim bilgi sahibi olanlar var mı?
  9. F

Colorful RTX 5060 Ti 8 GB 18.5k ya değer mi?

https://www.incehesap.com/colorful-gaming-duo-rtx-5060-ti-8gb-8gb-v-ekran-karti-fiyati-87573/ Bu ekran kartını Gaming gecesinde 18.5000 TL'ye düşmüştü, bende Gigabyte RTX 4060 Ti 8 GB vardı satıp üzerine biraz daha koyup bunu alırım dedim. Sizce değdi mi? Ve bende olan ekran kartını ne kadara...
  10. F

Razer Kraken V4 vs SteelSeries Arctis Nova 7

PlayStation 5 için hangisini almak daha mantıklı olur, hangisinin ses kalitesi daha iyidir?
  11. F

PSN yeni arkadaş arıyorum

Selam, yeni bir PS5 aldım ama PSN'de hiç arkadaşım yok, arkadaşlarımın çoğu da PC oyuncusu. Ben de Steam'den sürekli insanları Online görmeye alıştığım için kimsenin Online olmaması garibime gidiyor. PSN ismimi bırakıyorum, ekleyebilirsiniz. PSN: Friedhelm03
  12. F

İncehesap'tan PlayStation 5 Slim digital Edition alınır mı? (ithalatçı garanti)

Daha önce alan veya konu hakkında bilgisi olan birisi yanıtlarsa sevinirim. Güvenilir midir? Bir sıkıntı çıkabilir mi? Site güvenilir mi? Fiyatı 20.5k...
  13. F

ASUS ROG Delta II Wireless alınır mı?

İncehesap'ta Gaming gecesi indirimiyle 8200'e düşüyor, alınır mı? Fiyatına değer mi?
  14. F

SteelSeries Prime+ Micro USB kablo girişi var

Merhaba herkese Trendyol'dan SteelSeries Prime+ mouse satın aldım, internetten baktığım kadarıyla farenin USB kablo çıkışı Type-C'ydi ama benimki Micro USB'li bunun nedeni nedir acaba fare sahte mi?
  15. F

Filtre kahve makinesı önerisi

2000 TL'ye kadar bütçem var, en kaliteli en güzel kahveyi yapacak filtre kahve makinesını arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  16. F

Logitech G733 2024 yılında alınır mı?

Hem müzik hem de oyun için bir kulaklık arıyorum 4500 liraya satılıyor şu anda bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı?
  17. F

ASUS ROG STRIX Fusion II 500 alınır mı?

Kulaklığın incelemeleri gayet güzel duruyor, fiyatı da fena değil. Bu fiyada önerebileceğiniz başka alternatifler var mı? Bu kulaklık alınır mı? Kullanan varsa yorum yapabilir mi?
  18. F

PlayStation 5 nereden alınır?

İnternette bilinmeyen satıcılar 19k ya satıyor, bilinen satıcılardan vatan 25k MediaMarkt ise 27k ya satıyor. Bunların arasında bir fark var mı? 19k ya satan satıcıya güvenebilir miyim? Önerebileceğiniz bir yer var mı?
  19. F

Filtre kahve makinesında espresso yapılabilir mi?

Filtre kahve makinem var, ben espresso çekirdeği alıp kendime americano latte vs yapmak istiyorum bu mümkün mü bir sorun olur mu?
  20. F

Minecraft Microsoft hesabima giremiyorum

Boyle bir sorunla karsilasiyorum, nasıl cozebilirim?
Geri