Arama sonuçları: *

1. X

CS2’de Bıçak Alınır Mı?

Yatırım için veya eğlence için Huntsman Knife Lore alınır mı? İlk bıçağım olacak.
  2. X

“CS2’de pahalı çıkartmalı skinlerin değeri, satarken fiyatı etkiler mi?”

“Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı, yardımcı olursanız sevinirim. Mesela AK-47 Asiimov alacağımızı düşünelim; fiyatı yaklaşık 30 dolar diyelim. Fakat pazarda güzel ve pahalı çıkartmalar eklenmiş olanlar var, hatta bu çıkartmalar 40–50 dolar değerinde olabiliyor. Bu durum skinin fiyatını etkiler...
  3. X

Crimson Desert alınır mı?

Crimson Desert oyununu almak istiyorum, çok merak ediyorum. 2800 TL’ye değer mi yoksa indirim beklemek mi lazım? Steam key olarak alacağım.
  4. X

3800 TL’ye kablosuz, oyun için kaliteli kulaklık önerisi.

Oyun için kablosuz olarak alabileceğim en iyi model nedir? Kronik sorunu olmayan, kaliteli ve düzgün bir şey istiyorum.
  5. X

Sağlam pass alınır mı?

Adamlar GamePass gibi bir abonelik sistemi yapmış, paylaşımlı hesap ile veriyorlar. Aylık 80 TL ve sürekli yeni oyun ekleniyor. Fakat benim korkum, kendi uygulamaları var; bu uygulama güvenilir mi? Eset ile tarattığım zaman uygulamada herhangi bir virüs çıkmadı. Alan arkadaşlar yardımcı olabilir...
  6. X

Hytale sizce alınır mı? Tutarmı sizce?

Oyun yarın erken erişime çıkıyor. Baya merak ettiğim bir oyun; sizce alınır mı?
  7. X

Steam paylaşımlı hesap hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dostlar, açıkçası bana çok mantıklı geliyor. Oyunların 2000–3000 TL, hatta 1000 TL olduğu bir dönemde 20–25 TL’ye oynamak aşırı beleş. Diyelim ki hesaba bir şey oldu, satıcıya yazıyorsun ve yeni hesap veriyor. Mesela ben tüm Assassin’s Creed serisini 100 TL’ye aldım, Shadows bile var. Hesaplar...
  8. X

Battlefield 4 hâlâ alınır mı?

Zamanında PS3’ten oynuyordum, online kısmından inanılmaz keyif aldım. Hâli hazırda bilgisayarım olunca şimdi aklıma geldi: Alınır mı? Serverlarda oyuncu var mı? İnternette keyleri 100–130 TL’ye satılıyor.
  9. X

CCleaner Pro güvenilir mi

Bu programı almayı düşünüyorum, bilgisayarımda bir sürü gereksiz dosya var. Güvenilir mi? 40 TL’ye lisans anahtarı buldum, 1 yıllık.
  10. X

Xbox Gamepass alınır mı??

Arkadaşlar merhabalar, öncelikle iyi forumlar. Sizce Game Pass aylık 460 TL’ye alınır mı? Açıkçası oynamak istediğim bayağı oyun var. Düzenli olarak almayı düşünüyorum; her ay 460 TL veririm. Fakat sizce değer mi? Alacağım PC paketi, hem EA Play de dahil; oradaki oyunları da oynarım. Baya iyi...
  11. X

Call of Duty: Black Ops 7 alınır mı?

Arkadaşlar, ben Black Ops 7’yi çok beğendim. Betası falan baya hoşuma gitti, almayı düşünüyorum. Alma sebebim zombi modunu sevdiğim için ve multiplayer modunun da keyifli olması. Black Ops 6’yı almıştım, onu da beğendim. Sizce Black Ops 7 alınır mı?
  12. X

Ukrayna üzerinden oyun almak sorun yaratır mı?

Arkadaşlar, Battlefield 6’yı Ukrayna VPN ile alırsanız 1600 TL’ye geliyor. Ben de almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun olur mu, ban falan yer miyim?
  13. X

ExitLag’in FPS Boost özelliği işe yarıyor mu, deneyen var mı?

Gençler, ben ExitLag aldım, CS2 için kullanıyorum. 30-32 ms ile oynuyorum, program işe yarıyor. Fakat FPS Boost özelliği işe yarıyor mu, deneyen var mı?
  14. X

PC bakım yapmama gerek varmı

“Gençler, ben PC’yi alalı 2 yıl oldu, hiç bakım falan yapmadım çünkü sıcaklık değerleri normal. Sizce bakım yapmama gerek var mı, yoksa bu şekilde devam edebilir miyim?”
  15. X

Call of Duty: Black Ops 3 güvenilir mi?

Ben Black Ops 3 satın aldım. Oyunun sunucularında oynarken hackerlar PC'ye virüs atıyormuş. Bu doğru mu? Zombi modu sunucularında geçerli mi?
  16. X

Call of Duty: Black Ops 1 alınır mı?

Ben zombi modu ve online için almayı düşünüyorum. Cebimden para çıkmayacak; CS'den kazandığım 70 dolarlık deagle desenini sattım. Almayı düşünüyorum. Online modu aktif mi ve oyuncusu var mı Black Ops 1'in? Güzel indirim almış
  17. X

3000 Tl ye Psu önerisi

Ryzen 5 5600 Rx6800 benim ekran kartım 24 pin ona uygun bi 750 Watt güç kaynağı önerir misiniz?? 1740753890 Düşündüğüm modeller https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-elite-hp1-n750br-e12s-750-w-fiyati,143481459.html 1740753915...
  18. X

Black ops 1 mi Black ops 2 mi alınmalı

zombi modu için hangisi daha iyi sadece birini alabilirim full dlc ile
  19. X

Poco m4 Prodan iphone 11 re geçmek mantılımı

Kardeşim telefonunu deiştirdi eski telefonda bana kalıyor aslında şuanki telden memnunum ama iphone11 geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz? oyun falan oynamıyorum
  20. X

Samsung 980 Pro boşta 50 derece normalmi?

Oyun oynarken 70 80 oluyor bana normal gelmedi
Geri