Reis, fiyat olarak ucuz ama 500-600 lira komisyon alması bana saçma geldi.
1778432323
Anladım, o zaman hafta içi alsam daha ucuza alırım, teşekkür ederim.
Arkadaşlar CSFloat üzerinden skin alacağım, 11 bin TL para yükleyeceğim fakat benden 500-600 TL komisyon alıyor. Niye bu kadar fazla? Sizde de öyle mi...
Bugün rekabetçi nuke girdim. Hesabımın güven faktörü baya yüksekti, hatta çok yüksekti. Buna rağmen karşı takımda 3, benim takımda da 3 kişi hileydi...
Onu şöyle söyleyeyim, benim anladığım kadarıyla tecrübem şu: Takımına toxic adam gelmiyorsa ve düzgün adamlar geliyorsa yeşildir; arada toxic adam geliyorsa...
Bıçak aldıktan sonra hiç hileyle karşılaşmadım. Önceden her maç geliyordu, şimdi hiç gelmiyor ve sürekli bıçaklı adamlar geliyor. Anladığım kadarıyla oyuna...
“Mesela ben bugün 5 dolarlık AK-47’yi 30 dolara aldım, hem güzel sticker craft’ı yapmış adam hem de taktığı stickerların toplamı 200 dolar yapıyor.”...
“Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı, yardımcı olursanız sevinirim. Mesela AK-47 Asiimov alacağımızı düşünelim; fiyatı yaklaşık 30 dolar diyelim. Fakat...
Oyunlar cracklenmesin diye koyulan koruma, bu koruma sadece 5 cihazın oynamasına izin veriyor. Her 24 saatte yine 5 cihaz. Yani paylaşımlı hesap ile...