Xenoglossy00 isimli üyenin son içerikleri

1. X

Mchose V9 Pro Kulaklıkta Anlık Patlama Sesi Var

Hocam bendede var son zamanlarda Battlefield Cs oynarken çok yaşıyorum anladığım kadarıyla kronik bir sorun ben değişim istedim şuan garantide benim
  2. X

Csfloat Çok Fazla Komisyon Alıyor

Onu nasıl yapıyorsun
  3. X

Reis, fiyat olarak ucuz ama 500-600 lira komisyon alması bana saçma geldi. 1778432323 Anladım, o zaman hafta içi alsam daha ucuza alırım, teşekkür ederim.
  4. X

Başka önerdiğiniz hangi siteler var komisyonu az olan
  5. X

Arkadaşlar CSFloat üzerinden skin alacağım, 11 bin TL para yükleyeceğim fakat benden 500-600 TL komisyon alıyor. Niye bu kadar fazla? Sizde de öyle mi, yoksa bankayla falan alakalı mı?
  6. X

CS2 Hile Problemi...

Bugün rekabetçi nuke girdim. Hesabımın güven faktörü baya yüksekti, hatta çok yüksekti. Buna rağmen karşı takımda 3, benim takımda da 3 kişi hileydi. Zıplaya zıplaya gidiyorlar, aimbot kullanıyorlardı. Üstelik hepsinin bir sürü rozeti ve 2000–3000 dolar değerinde envanteri vardı. Hepsini...
  7. X

CS2 bıçak almak hileyi azaltıyor mu?

Onu şöyle söyleyeyim, benim anladığım kadarıyla tecrübem şu: Takımına toxic adam gelmiyorsa ve düzgün adamlar geliyorsa yeşildir; arada toxic adam geliyorsa sarıdır; her maç geliyorsa kırmızıdır. Benim tecrübem bu şekilde.
  8. X

Bir de bıçak aldığın zaman güven faktörün direkt yeşil oluyor.
  9. X

Bıçak aldıktan sonra hiç hileyle karşılaşmadım. Önceden her maç geliyordu, şimdi hiç gelmiyor ve sürekli bıçaklı adamlar geliyor. Anladığım kadarıyla oyuna yüksek bir miktar para yatırdığımız zaman hile oranı düşüyor ama herkeste aynı çalışır mı bilemem. Fakat iki hesapta denedim, ikisinde de...
  10. X

CS2’de Bıçak Alınır Mı?

Yatırım için veya eğlence için Huntsman Knife Lore alınır mı? İlk bıçağım olacak.
  11. X

“CS2’de pahalı çıkartmalı skinlerin değeri, satarken fiyatı etkiler mi?”

“Mesela ben bugün 5 dolarlık AK-47’yi 30 dolara aldım, hem güzel sticker craft’ı yapmış adam hem de taktığı stickerların toplamı 200 dolar yapıyor.” 1775590570 https://hizliresim.com/73f1q8m
  12. X

“CS2’de pahalı çıkartmalı skinlerin değeri, satarken fiyatı etkiler mi?”

“Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı, yardımcı olursanız sevinirim. Mesela AK-47 Asiimov alacağımızı düşünelim; fiyatı yaklaşık 30 dolar diyelim. Fakat pazarda güzel ve pahalı çıkartmalar eklenmiş olanlar var, hatta bu çıkartmalar 40–50 dolar değerinde olabiliyor. Bu durum skinin fiyatını etkiler...
  13. X

Crimson Desert alınır mı?

Oyunlar cracklenmesin diye koyulan koruma, bu koruma sadece 5 cihazın oynamasına izin veriyor. Her 24 saatte yine 5 cihaz. Yani paylaşımlı hesap ile oynanmaz, çünkü hesapta 20-30 kişi olduğu için Denuvo koruması oynamana izin vermiyor.
  14. X

Denuvo oldugu için oynamak zor
  15. X

Deluxe versiyonunu alacağım şimdi baya güzel oyun
Geri