Csfloat Çok Fazla Komisyon Alıyor

Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar CSFloat üzerinden skin alacağım, 11 bin TL para yükleyeceğim fakat benden 500-600 TL komisyon alıyor. Niye bu kadar fazla? Sizde de öyle mi, yoksa bankayla falan alakalı mı?

Başka önerdiğiniz hangi siteler var komisyonu az olan

%5 den az yani çok fazla gibi gelmedi

Normal bence, steamden almaya kalksan 11k lık item 14 15k olarak gelir.

o komisyon sadece floata gitmiyor karttan vs para yüklerken ödeme sistemlerine gidiyor ayrıca normal skin alıp satarken komisyon düşük zaten floatta

float %2.8 ve 0.3 dolar alıyor yani 250 dolar yüklesen 7 dolar gibi bir şey yapar gerisi bankanın doları sana sattığı fiyat, onu hangi siteden alırsan al kesecek zaten. mesai saatleri içinde alırsan daha ucuza alırsın örneğin hafta içi 14:00 gibi alırsan doları 46dan satar cumartesi pazar veya hafta içi 5 6dan sonra alırsan 46.5 47 arasından satar

Arkadaşlar CSFloat üzerinden skin alacağım, 11 bin TL para yükleyeceğim fakat benden 500-600 TL komisyon alıyor. Niye bu kadar fazla? Sizde de öyle mi, yoksa bankayla falan alakalı mı?
Aslında komisyonları çok ta fazla dğeil aktif kullandığım bi site

komisyonu en düşük site float zaten kredi kartıyla yüklersen yüzde 3 alıyor ben binance üzerinden yüklüyorum yüzde 1 alıyor normal o kadar da zaten

Normal bence, steamden almaya kalksan 11k lık item 14 15k olarak gelir.
Reis, fiyat olarak ucuz ama 500-600 lira komisyon alması bana saçma geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

float %2.8 ve 0.3 dolar alıyor yani 250 dolar yüklesen 7 dolar gibi bir şey yapar gerisi bankanın doları sana sattığı fiyat, onu hangi siteden alırsan al kesecek zaten. mesai saatleri içinde alırsan daha ucuza alırsın örneğin hafta içi 14:00 gibi alırsan doları 46dan satar cumartesi pazar veya hafta içi 5 6dan sonra alırsan 46.5 47 arasından satar
Anladım, o zaman hafta içi alsam daha ucuza alırım, teşekkür ederim.

hocam bynogame gamesatis sitelerine nazaran bence gayet uygun gibi daha önce belirttiğim siteleri kullandınız mı hiç alırken satarken baya masraf çıkarıyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Csfloat sitesini daha önce kullanmadığıma pişman oldum gamesatis ve bynogame e boşu boşuna fazladan para verdiğimi anladım

piyasadaki en düşük komisyon csfloatta, ki dahasını istiyosan coinle ödeme yaparsın nerdeyse yarı yarıya düşüyor

Baya düşük komisyon neyini beğenemedin zaten piyasadaki en düşük komisyon csfloatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,043
Üyeler
195,505
Son üye
MASAMUNE
Geri