sağolun hocam tavsiye icin ekipmanlarımı bu ay içinde değiştirdiğim için gamepade cok bütçem kalmadı dediğiniz ürün bana da cok hos geldi fakat ikinci el de...
2. el sitesinde kutulu temiz gamesir nova lite gamepad buldum 1000 liraya dusurebilirsem maliyeti 1100 falan olucak sanırım alınır mı sizce daha öncesinde 4...
abiler ablalar sarı sitede şans eseri logitech g435 ilanı gördüm kulaklığım olmadığı için almak istedim fiyatı 950 lira siyah renkte dongleı kırılmış kutusu...
merhaba hocam itempazar sitesi üzerinden yaptım alışverişi efootball hesabıydı bu oyunda geri çekmen imkansız karşı taraf girdikten sonra profilime bakarsan...
valla hocam ben kendimce ve sitenin kararıyla haklıydım O yüzden zaten param geldi normalde bir gün bloke konuluyor ama yaptığım bir salaklıktan dolayı...
7 gün içinde itiraz etseydim kurtulur muydum sence hocam çoğu kişi uğraşırlar dedi hayır yani hesap satışından hem hesap gitti hem 800 lira kazandık valla...
merhabalar abiler olayı merak edenler profilimden bakabilir kısaca konuya gireyim evime gelen kağıtta 1000 lira ödemem gerektiği yazıyordu ben de hesap...