quaresmadelisi isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Hesap Satışı İcra Dosyası.

merhaba hocam itempazar sitesi üzerinden yaptım alışverişi efootball hesabıydı bu oyunda geri çekmen imkansız karşı taraf girdikten sonra profilime bakarsan olayı uzun uzun anlattığım bir form var yani kendim aldığımdan olan bir şey mecbur ödeyeceğiz
  2. Q

valla hocam ben kendimce ve sitenin kararıyla haklıydım O yüzden zaten param geldi normalde bir gün bloke konuluyor ama yaptığım bir salaklıktan dolayı işler buraya geldi en başta anlatmışım zaten forumda ama yapacak bir şey yok sanırım dediğim gibi olacağı varmış demek ki
  3. Q

7 gün içinde itiraz etseydim kurtulur muydum sence hocam çoğu kişi uğraşırlar dedi hayır yani hesap satışından hem hesap gitti hem 800 lira kazandık valla büyük patladık ya demek ki aldım birinin ahını
  4. Q

merhabalar abiler olayı merak edenler profilimden bakabilir kısaca konuya gireyim evime gelen kağıtta 1000 lira ödemem gerektiği yazıyordu ben de hesap satışından 800 küsur kazanmıştım sitenin kesintileriyle birlikte eyvallah dedim itiraz etmedim fakat dosya hala kapandı bugün baktığımda...
  5. Q

Mafia serisi Alınır mı?

mafia tarzında diyorsan aklıma gelmiyor ama onun dışında epic gameste telltale oyunları çok ucuz twd ve the wolf among us'a göz at onlar seni sararsa beyond two souls heavy rain gibi oyunlara da bakabilirsin
  6. Q

Ekran kartı satışı rtx 2060

güle güle kullan hocam 🙏🏻
  7. Q

hayrını gör 1773953252 çok iyi fiyata almışsın hocam ne zaman aldın
  8. Q

nvidia amdye göre daha önce planda çoğu kişi için o yüzden 6.5 veren bile var 2070 değilde 3000 serisine geçmek istiyorum veya temizinden 4060
  9. Q

https://sahibinden.com/1281585567 biraz geç döndüm hocam kusura bakma
  10. Q

kargo ile mi alacaksınız hocam 1773721982 valla tadından yenmez işlemci tarafında ilan çok ekran kartı yakalamak biraz zorlayacak beni hayırlısı 1773722142 onu da bir süre kovaladım fakat 11k bandına bulursam bir saniye düşünmeden alırım onu da gezindim bi ara adam akıllı ilan bulamayınca...
  11. Q

6700xt alacağım galiba güzel bir ilan düşerse alacağım direkt işlemci yenilemem için biraz zamana ihtiyacı sanırım en mantıklı seçenek 6700 xt gibi duruyor benim için işlemci konusuna gelirsek r5 5500 r5 5600 altı kurtarmıyor galiba genel olarak darboğaz hesabı yaptığımda 0 gösteriyordu...
  12. Q

ryzen5 3500x monitör 2k olduğu için darboğaz sıkıntısı yapmaz herhalde daha üst bir ekran kartıyla
  13. Q

evet baktım şimdi 12den başlıyor istanbul konumlu ilanlar ama bilemedim sanırım tercihim 4060 olursa 2 bin fazla verip sıfır alacağım ya da ikinci elden amdye geçeceğim
  14. Q

ikinci el düşünüyorum rx 6700 takılmıştı gözüme şu ram fiyatları patlamadan önce 9 10 bine rtx 3080 ilanları vardı ama geç kaldım 1773487480 fiyatlara baktım da en ucuzu gamer gende var üzerine 8 bin eklemem lazım 1773487565 uygulamaya girdim şimdi 227 bildirim gelmiş 6.5 kargolu şekilde...
  15. Q

hocalar merhaba elimde asus rtx 2060 var güvenlik etiketi üzerinde sahibinden 6 bin yazdım alıcısı çokca var ama karar veremedim satıp satmamaya üzerine 4 5 bin koyup daha iyi bir karta geçmek istiyorum gerek var mı derseniz açıkçası yok aklınıza gelebilecek tüm üst kalite oyunları oynadım...
Geri