Arama sonuçları: *

• Users: bilalcan26
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ İmzamdaki Sistem İçin PSU Önerisi

Merhabalar. Min. 650w olacak şekilde fiyat performans bir psu arıyorum. eskisi garantiye gidecek ve gelincede kullanmayı düşünmüyorum onun yerine iyi bir psu alıp eskisini elden çıkartacağım. Sistemim imzamda mevcut fakat ileride ekran kartı olarak 4070 veya bu minvalde bir kart almayı...
  2. B

Yardım Psu üzerinde fan kablosu erimiş acil yardım

Merhabalar geçen gün kasa fanı almıştım ve bugün geldi onları bağladım hali hazırda 4 kasa fanı vardı 2de ilave aldım ve bağladım başta sorun yoktu sonra fanın sesini dinlemek için kulağımı yanaştırdım yanık kokusu geldiğini fark ettim. İlk çalıştırmadan dolayı mı acaba derken koku azaldı...
  3. B

kasa fanı konumlandırma önerisi

Merhabalar. arkadaşlar Frisby FC-9435G model kasaya sahibim önde 3 adet hava giriş fanı, arkada 1 adet egsoz fanı mevcut ve çift radyatör ve fanlı kule tipi soğutucum var. şimdi 3lü kasa fanı seti sipariş verdim ama bunu nasıl montajlamam gerek karar veremedim. kasanın üstü mesh ızgara ve 360mm...
  4. B

GIGABYTE mı Galax mı

İkiside aynı fiyat özellik bakımından da fark göremedim ama size sormak istedim sizce hangisi
  5. B

Yakın tarihli Msi 40xx serisi ekran kartı satın aldıysanız 40 Euro Steam Kod

Merhabalar bios güncelememi yaparken promosyonlar kısmında denk geldim bizim ülkede promosyona dahilmiş. https://eeu.msi.com/Promotion/SPRINGISCOMINGSTEAM/graphics-cards https://account.msi.com/tr/promotions/redeem/vga_2024_mar_springiscoming_eu verdiğim adresi incelerseniz yeni tarihli bir...
  6. B

Huawei Nova 3 PAR-LX1M teknik servis önerisi

Huawei Nova 3 PAR-LX1M model kodlu yurt dışı cihazımda geçen sene durduk yere ekranı kapandı ışıkla yakından bakıldığında görüntü gözüküyor fakat kullanılamıyor. bir tamirciye gösterdim ekran ışığı sigortası yanmış değişim gerekli dedi yaptı fakat aynı arıza tekrarladı. Türkiye'de satışta olan...
  7. B

Thermalright Peerless Assassin 120 iki ürün arasındaki fark

https://www.gaming.gen.tr/urun/384770/thermalright-peerless-assassin-120-tl-c12-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/?ref=akakce&v=1.26.5 https://www.gaming.gen.tr/urun/384787/thermalright-peerless-assassin-120-black-tl-c12b-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ arkadaşlar iki ürün arasındaki...
  8. B

Teknosa'dan 20kya F/P laptop önerisi

Arkadaşımın iş yeri teknosada geçerli 15k hediye çeki vermiş 20kya kadar laptop bakıyor. Önerilerinizi alabilirim
  9. B

Msi Pro B650M-P ram Tavsiyesi

Merhabalar. Msi Pro B650M-P AMD B650 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz mATX anakart için 2 slot'da Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 ramler takılı ve 2 slot boş şimdi ram takviyesi yapmam lazım ama aynılarından mı alsam yoksa farklı ramler ile sistemi daha mı iyi desteklerim...
  10. B

Fiat bravo akü önerisi ve yardım

Arkadaşlar aracım bir anda marş döndürmemeye başladı bir önceki gün yıkadım lpg fulledim park ettim ertesi gün kontak açtığımda marş döndürmedi acil işlerim olduğu için takviye ile halledip işlerimi hallettim geç olduğu içinde ertesi güne kaldı şimdi tekrar çalışmıyor marşa bastığımda tık diyor...
  11. B

4060 ve 4060ti arasındaki fark

selamlar. iki kart arasında karşılaştırmalar her yerde mevcut fakat sizlere sorum şu iki kart arasında fiyat farkı baya bir açılıyor bazı yerlerde bu arada 8gblık versiyon için söylüyorum 16gb versiyonunda tercih sebebi tamamen vram olabilir ama 8gb lık iki versiyonda spesifik olarak aradaki...
  12. B

Frisby FC-9435G 750W 80+ Bronze nasıldır?

Selamlar. Frisby FC-9435G 750W 80+ Bronze kasa için internette pek bir detay bilgi bulamadım görünüm ve estetik olarak bir merakım yok fakat içindeki psu detaylarına ulaşamadım örnek 80+ sertifikası gerçek mi clearresult'dan sorguladığımda çıkmadı. marka için de çok fazla olumsuz yorum gördüm...
  13. B

Çözüldü✓ 28-30k bütçe ile oyun sistemi için önerileriniz

Herkese iyi forumlar. Öncelikle 6-7 yıldır kullandığım benimle bir kaç ülke sayısız şehir gezmiş gerek iş gerek oyun için canını çıkarttığım bakımları için 6 ayı bir gün bile geçirmeden en kaliteli ürünler ile bakımlarını yaptığım ve titizlendiğim 17'' laptobum miadını doldurdu sağolsun kahrımı...
Geri