Arama sonuçları: *

• Users: Oziiy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

14600k anakartla beraber yandı

Her şeyi doğru mınte ettiğimi düşünüyorum çalıştırdığımda yandı işlemciden kaynaklı olabilir mi yoksa çöp olacak çünkü anakarttan kaynaklıyla iade vs alamamdiye düşünüyorum
  2. O

Ekran kartı bağlantı yerinde bu normal midir ?

En sağdan ikinci pin diğerlerinden kısa aynısından diğer yüzde de var tam aynısı ve çok düzgün ayrıca yerini de düşününce benim yapmış olma ihtimalim yok gibi işlemci sorunum yüzünden pcyi açamıyorum şu an test edemedim2 gün önceye kadar sorunsuz çalışıyordu ama eskiden de böyle miydi bilmiyorum...
  3. O

TUF b760m-plus anakarta ddr5 ram önerisi

TUF GAMING B760M-PLUS WIFI II anakarta uygun fiyatlı ddr5 ram önerisinde bulunabilir misiniz? işlemcim 14600k olacak
  4. O

Çözüldü✓ Hangi yükseltme daha mantıklı

4060ti 13400f h610m-r gibi bir sistemim var işlemci içiçn uyguna 14600k aldım bi arkadaştan ama şu anki anakartım tam besleyemiyor .bu yüzden ana kart değştirmek istiyorum ddr5e geçersem ekstra ram masrafı da olacak diye çok düşünmüyordum ama ddr4 olsa da ram yükseltmem gerekecek gibi duruyor...
  5. O

30-35 k sistem önerir misiniz?

Monitör vs hariç sadece kasa için bütçe bu nasıl bir şey önerirsiniz
  6. O

bu ayak monitörüme uyumlu mu

https://www.amazon.com.tr/dp/B01AI2YGK4?tag=akakceprime-21 bunu alsam monitörüme uyar mı https://www.hepsiburada.com/msi-g244f-flat-rapid-ips-1920x1080-fhd-16-9-170hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00004V6CUI?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0 monitör bu
  7. O

arkadaşımın valorantı f11 ile bozuluyor.

radeon rx 570 ekran kartı var oyunu açtıktan sonra f11 yapınca çözünürlüğü değişmemiş görünse de crosshair falan bozuluyor çözünürlüğü düşürmüş gibi ne yapsak düzelmedi yaşayan ya da düzelten oldu mu hiç?
  8. O

nvidia denetim masası renk ayarı

nvidia denetim masası renk ayarı yapıyorum ama ekranda değişiklik olmuyor sebebi ne olabilir bilen var mı
  9. O

İ5 13400f performans

Cinebenchte single skoru normal ama multicore skorum %20 falan düşük çıkıyor nedeni ne olabilir sıcaklık 52 dereceyi geçmedi test boyunca
  10. O

hangisini psu yu almalıyım

13400f ve 4060ti 8 gb sistemim kasa içinde gelen 550 gamepower psu ile çalışıyor ama sanırım coil whine denen sesten geliyor veni huzursuz ediyor değiştirmeyi düşünüyorum aşağıdaki iki seçenekten hangisi daha mantıklıdır. https://www.gencergaming.com/deepcool-pk700d-80-bronz-guc-kaynagi...
  11. O

Kutusuz psu garanti olur mu

İkinci el kasayla gelmiş bir psu almayı düşünüyorum garanti süresi var normalde kasayla birlikte sanırım alsam garanti gerektiğinde faydalanabilir miyim kutusu da yok çünkü
  12. O

Ekran kartı pciex1 i kapatıyor

Anakartımda tek m2 slotu var 2. Takmak için pcieX1 e çevirici almıştım ama ekran kartını takınca üstü neredeyse kapandı oraya takmamın bir yolu var mı uzatıcı kablo vs gibi
  13. O

2 argb hub bağlanır mı

girişleri farklı iki argb hub var elimde birisi sadece 6pin fan daha doğrusu sadece fan olanda anakarta bağlanacak 5v3pin kablosu var onu diğer huba bağlasam beraber çalışırlar mı?
  14. O

Cha fana takmanın artısı var mı

Kasada gamepower fan hub var da anakarta bağlı değil onu cha fana bağlasam bi işime yarar mı gereksiz bir şey mi çünkü onunla beraber bağlayabileceğim rgb argb çıkışı yok anakartta cha fan çıkışına bağlasam hızı vs daha ayarlı falan çalışırmı sıcaklığa göre
  15. O

Asus prime h610m-r d4 ne kadar eder

Asus prime h610m-r d4 anakartım var hazır sistemle geldi de yükseltmek istiyorum 17 ekim faturalı 3 gün kullanıldı garantisi vs var ne kadara satabilirim
  16. O

Rgb desteklemeyen anakart

Anakarttan 5v 3pin ya da 12v 4 pin header yoksa rgb kullanamaz mıyım soğutucumun rgb çıkışı 5v3pin uyumlu takacak yer bulamadım
  17. O

Ak400 digital rgb bağlantı

Ak400 digital soğutuxu aldım rgbler için 5v 3pin çıkışı var ama anakartta rgb header yok kontrol edemesem de default çalışması için başka bir bağlantı kurabilir miyim bi ek kabloyla vs
  18. O

4060ti 8 gb 13400f performans normal mi

PC Hocası TVnin son videodaki sisteminin aynısını almıştım tek fark anakart onda da benimkinden iyi değil sanırım. Valorant testinde avg 400 fps alıyor ben tüm driverlarım güncel olmasına rağmen aynı ayarlarda avg 250-300 fps alıyorum sebebi ne olabilir.
  19. O

Msi g244f h610m-r hdmi yeter mi

Asus prime h610m-r anakartımda dp girişi yok g244f i hdmi işe 170 hz kullanabilir miyim?
  20. O

Ak400 digital h610m-r ile uyumlu mu

Hazır sistem aldım asus prime h610m-r anakartım var ekranlı ak400 digital alsam uygun mudur?
Geri