13400f ve 4060ti 8 gb sistemim kasa içinde gelen 550 gamepower psu ile çalışıyor ama sanırım coil whine denen sesten geliyor veni huzursuz ediyor değiştirmeyi düşünüyorum aşağıdaki iki seçenekten hangisi daha mantıklıdır.
www.gencergaming.com
www.itopya.com
sizin de öneriniz olursa sevinirim
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de bu seçenek var 2 yıllıkmış garantisi yok13400f ve 4060ti 8 gb sistemim kasa içinde gelen 550 gamepower psu ile çalışıyor ama sanırım coil whine denen sesten geliyor veni huzursuz ediyor değiştirmeyi düşünüyorum aşağıdaki iki seçenekten hangisi daha mantıklıdır.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
https://www.n11.com/urun/fsp-hyper-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu da 4. seçenek13400f ve 4060ti 8 gb sistemim kasa içinde gelen 550 gamepower psu ile çalışıyor ama sanırım coil whine denen sesten geliyor veni huzursuz ediyor değiştirmeyi düşünüyorum aşağıdaki iki seçenekten hangisi daha mantıklıdır.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bir de bu seçenek var 2 yıllıkmış garantisi yok
sizin de öneriniz olursa sevinirim
Son düzenleme: