- Bütçe
- 3500
Dostlar selam, eski parçalarımdan aile evine bilgisayar yapacağım. Oyun oynanmayacaktır ben kendim tatillerde memlekete geldiğimde çalışmaya devam edebilmek için istiyorum Unreal Engine kullanıyorum. Sistemde i5 11400 işlemci ve intel stok soğutucu, Gigabyte H510M-H ve 16GB DDR4 ram var şu an. Bildiğim kadarıyla i5 11400 GPU olmadan da görüntü verebiliyor. O yüzden GPU'yu durumumun daha rahat olduğu bir aralıkta alacağım. Forumdan aldığım tavsiyeler ve ufak tefek araştırdığım kadarıyla aşağıdaki 5 PSU üzerinde duruyorum. Bunlar arasından hangisini öneririniz? Güçlü bir ekran kartı kullanacağımı hiç sanmıyorum, fazla güç olursa sadece geleceğe yönelik olur o yüzden önceliğim güç kaynağının güvenliği ve uygunluğu olur.
www.n11.com
www.tebilon.com
www.sinerji.gen.tr
https://www.akakce.com/power-supply...IeNW8kZLf8glwLVuRpI5IjLi9sIyah2hoCXcoQAvD_BwE
www.gaming.gen.tr
Buradaki iki ürün diğerlerine göre bariz pahalı, tercihim onlardan yana olmaz ama "bunlar çok fiyat performans, pahalı da olsa değer" gibi bir durum olursa diye bıraktım. Corsair, MSI gibi belki biraz marka parası ödüyor olabileceğim markalar da var ama hiç hakim değilim bu piyasaya o yüzden biraz daha güvenli olacağına inandığım ürünleri kaydediyorum. Bunlara yorumlarınız nelerdir, bunlardan hariç PSU öneriniz varsa da duymak isterim teşekkürler^^

FSP Hydro K Pro HD2-750 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
FSP Hydro K Pro HD2-750 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

CORSAIR CX Serisi CX650 650W 80 Plus Bronze CP-9020122-EU Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR CX Serisi CX650 650W 80 Plus Bronze CP-9020122-EU Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda

MSI 650W MAG A650BN 80+ Bronze Güç Kaynağı
MSI 650W MAG A650BN 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…

Buradaki iki ürün diğerlerine göre bariz pahalı, tercihim onlardan yana olmaz ama "bunlar çok fiyat performans, pahalı da olsa değer" gibi bir durum olursa diye bıraktım. Corsair, MSI gibi belki biraz marka parası ödüyor olabileceğim markalar da var ama hiç hakim değilim bu piyasaya o yüzden biraz daha güvenli olacağına inandığım ürünleri kaydediyorum. Bunlara yorumlarınız nelerdir, bunlardan hariç PSU öneriniz varsa da duymak isterim teşekkürler^^