Arama sonuçları: *

• Users: QuArexSn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. QuArexSn

Ekran kartım en düşük grafikli oyunda bile %99

Bilgisayarda düşük grafikli, iyi grafikli bir oyun açsam hangi oyun olursa olsun %99 kullanımda ekran kartım rx 590 nitro 8gb
  2. QuArexSn

Amd driver sürekli default ayarlara dönüyor.

Amd'nin driverinda ekran kartında wattman hatası olduğu için sorunu watt ını arttırarak çözüyorum ancak bilgisayarı kapatıp açınca ayar sıfırlanıyor. Nasıl düzelteceğim konusunda bir fikriniz var mı?
  3. QuArexSn

The Last Of Us işlemci sıcaklığı çok yüksek

Amd ryzen 5 2600 işlemci kullanıyorum. Stok fan ile soğutması var ancak bu zamana kadar rdr2, dying light 2 gibi büyük oyunlarda 70 dereceyi geçtiğini görmedim ancak last of usta 97 derece kadar çıkıyor. Oyun kaynaklı mı yoksa termal macun ile mi alakalı 3 ay kullanmadım bilgisayarı.
  4. QuArexSn

2 Fanı olan kasasının kapağını kapatma

Kasada 1 egzoz 1 de hava girişi olmak üzere 2 fan var. Yazın çok ısınır diye kapağını çıkarmıştım. Ne olur ne olmaz diye. Ancak kışın kapatmayı düşünmüyorum. Isınma gibi bir sorun olur mu ? Sistemim Rx 590 Ryzen 5 2600 ekran kartı 2 fanlı. İşlemci stok fan. Aynı zamanda kasanın yanında hava...
  5. QuArexSn

Payday 2 varken Payday 3 Alınır Mı?

Payday 2 sahibiyim ve severek oynuyorum. Ancak payday 3 almakta kararsız kaldım almaya değer mi? Yoksa çok benzerler mi?
  6. QuArexSn

Vergi indirimi kapsamında Hp 255 amd ryzen 5 5500u laptop alınır mı?

Başlıkta belirttiğim laptobu ben kullanmayacağım bir yakınıma not alması , internette gezinmek , bir şeyler izlemek ve bunları yaparken hızlı olucak bir bilgisayar bakıyorum. Bu laptop bu işler için yeterli olur mu?
  7. QuArexSn

Zombi oyunu önerisi sistem gereksinimi önemli değil

Dying light 1 ve 2 oynadım onunda dışında başka bir kaliteli bir zombi oyunu oynamadım. Tavsiye ettiğiniz oynayıp beğendiniz bir oyun var mı?
  8. QuArexSn

Turkcell fiber mi vdsl mi

Evime turkcell altyapısı geldi. Fiyatlar çok yüksek olduğu için paketlere bakıyordum. Görevli arkadaş 15 mpbs fiber internetin 75 mpbs vdsl den hızlı diyor ancak bu durum bana garip geldi. Gerçek tendaha mı hızlı. Fiyatıda uygun olduğu için sormak istedim.
  9. QuArexSn

RX590 Frekans Sorunu

Ekran kartının en fazla desteklediği 1545 mhz iken ekran kartı ayarları defautl ayarında 1560 da çalışıyor. Buda sistemin çökmesine neden oluyor. Bu yüzden amd driverden frekansı eksiye çekmem gerekiyor ancak frekans tekrar 1560 a sıfırlanıyor. Ne yapabilirim bilen var mı?
  10. QuArexSn

Steam dolar kuruna geçişi cs 2 skin fiyatlarını arttırır mı?

Dolar kuru günümüz kuruna güncel alınarak geçildiği için cs2 skinlerinin fiyat artışı olur mu ?
  11. QuArexSn

Teknoraks güvenilir midir?

Teknoraks isimili site güvenlimidir? Bilgisi olan söyleyebilir mi?
  12. QuArexSn

Epic games iade ücreti gelmiyor.

Epic gamesden aldığım rainbow six siege hiç oynamadan aldıktan 3 gün sonra iade ettim ancak iade kabul edildi demesine rağmen belirtilen karta 8 gündür para gelmedi. Yaşayan varsa nasıl çözdü. Yardımcı olabilir mi?
Geri