Farklı bir programdan watt değerlerini değiştirebiliyorsan öyle dene.Amd'nin driverinda ekran kartında wattman hatası olduğu için sorunu watt ını arttırarak çözüyorum ancak bilgisayarı kapatıp açınca ayar sıfırlanıyor. Nasıl düzelteceğim konusunda bir fikriniz var mı?
Sistem özelliklerini yazar mısın?Amd'nin driverinda ekran kartında wattman hatası olduğu için sorunu watt ını arttırarak çözüyorum ancak bilgisayarı kapatıp açınca ayar sıfırlanıyor. Nasıl düzelteceğim konusunda bir fikriniz var mı?
Rx 590 amd ryzen 5 2600 16gb ramSistem özelliklerini yazar mısın?
msi afterburnerda watt değiştirme ayarı kapalı o yüzden amd den yaptım.Farklı bir programdan watt değerlerini değiştirebiliyorsan öyle dene.
Birde Driver> Ayarlar> Sistem kısmında ayarlarını kaydedebiliyorsun galiba. Sıfırlanırsa burdan geri yüklenebilir diye biliyorum
Alıntıyı görüntüle
Ayarımı dışa aktarıp buraya aktardım. Şimdi kendi otomatik mi ayar yapıcak.Farklı bir programdan watt değerlerini değiştirebiliyorsan öyle dene.
Birde Driver> Ayarlar> Sistem kısmında ayarlarını kaydedebiliyorsun galiba. Sıfırlanırsa burdan geri yüklenebilir diye biliyorum
Alıntıyı görüntüle
driver'ı ve msi after burner'ı sil tekrar indir. Afterburner da orası o zaman açılır herhalde.Rx 590 amd ryzen 5 2600 16gb ram
Post automatically merged:
msi afterburnerda watt değiştirme ayarı kapalı o yüzden amd den yaptım.
Post automatically merged:
Ayarımı dışa aktarıp buraya aktardım. Şimdi kendi otomatik mi ayar yapıcak.
Sadece msi afterburner kurulu olsa msi ayar sıfırlamıyor diye biliyorum. Çözüm olur mu?driver'ı ve msi after burner'ı sil tekrar indir. Afterburner da orası o zaman açılır herhalde.
Driver da ki ayara tam emin değilim ama yaptığın ayarı da kaydetmesi lazım
Driver indirmezsen fps düşük olur.Sadece msi afterburner kurulu olsa msi ayar sıfırlamıyor diye biliyorum. Çözüm olur mu?
Anladım deniyeceğim.Driver indirmezsen fps düşük olur.
driver kurulum ekranında full install seçme minmal mi ne var onu seç yada pro driver indir. İkisi indirilmişken msi afterburnerdan değer değiştiriyor olman lazım
Driver indirmezsen fps düşük olur.
driver kurulum ekranında full install seçme minmal mi ne var onu seç yada pro driver indir. İkisi indirilmişken msi afterburnerdan değer değiştiriyor olman lazım