Arama sonuçları: *

• Users: batulujah
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Bilgisayar açılırken motor sesi gibi bir ses geliyor.

Merhaba. Sistemim henüz 8 aylık ve son 1-1.5 aydır süreklilik olmayacak şekilde arada sırada bilgisayarı açtığım zaman böyle motor sesine benzer kalın ve tok bir şekilde "gorgorgor" diye ses geliyor betimleyiş saçma oldu tabii :D Bu neyden kaynaklıdır acaba? Ses geldiğinde bilgisayarı...
  2. B

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F Sıcaklık

Merhaba. Ryzen 5 7500F işlemcim var stok ayarlarda kullanıyorum ve MSI MAG Coreliquid E240 sıvı soğutucu kullanıyorum. Sistem boşta iken 50-53 derece arası geziniyor. Cinebench R23 multicore testi esnasında da hep 80-81 derecelerde sabit kaldı. Sizce bu normal mi yoksa yapmam gereken bir şey var mı?
  3. B

Çözüldü✓ Secure Boot Sonrası Ekran Gelmiyor

Merhaba. Valorant Windows 11 için secure boot açmamı istedi açtıktan sonra ne bios ekranına girebiliyorum ne de pc geliyor siyah ekranda kaliyor. Bios pilini çıkarıp bi süre bekleyip taktım 2 kez fakat sonuç alamadım. Anakartım ASUS PRIME A620M-K, yardımlarınızı bekliyorum
  4. B

Çözüldü✓ Gainward Phoenix 4070 iceren bu hazir sistem alinir mi?

Merhaba, monitor dahil maksimum 50k butcem var ve en azindan birkac sene upgrade istemeden sistem toplamak istiyorum. X bir siteden hazir sistemi kendime gore asagidaki gibi ozellestirdim, sizce alinir mi? Ekran Karti: Gainward Phoenix 4070 İslemci: Ryzen 5 7500F Ram: Corsair 32GB(2x16)...
Geri