Arama sonuçları: *

• Users: Ahmetcan21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

ACİLL YARDIM EKRAN GİTTİ GERİ GELMİYOR

Çalışırken kapandı ve ne yaptıysam açılmıyor
  2. A

Çözüldü✓ PC ekran gitti gelmiyor acilll yardım

Çalışırken birden ekran gitti ne yaptıysam geri gelmedi anlayan birisi yardımcı olursa çok iyi olur
  3. A

Çözüldü✓ YARDIM PC ekran gelmiyor

PC ekranı bilgisayar açıkken birden gitti ve ne yaparsam yapayım geri ekranı getiremedim ekran kartı ile ramleri kontrol ettim düzelmedi yardımcı olabilecek var mı?
  4. A

Çözüldü✓ Acilllll PC ekranı Gelmiyor

PC nin ekranı gelmiyor.Ramleri teker teker denedim yine bir sonuç yok varsa bir fikri olan yazsın 🙏 Lütfen işim yarıda kaldı ne yapacağımı bilmiyorum geçen de öyle olmuştu ramlerin yerini değiştirerek düzelttim şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
  5. A

Çözüldü✓ ACİLLL Laptop Önerisi Olan Var Mı ?

Hem oyun için hem de İş için güzel bir laptop önerisi olan var mı ? Kamerası iyi olan olursa iyi olur toplantılar için.
  6. A

Çözüldü✓ Acill Bilgisayarı sifirladiktan sonra klavye mouse çalışmıyor

Merhaba bilgisayarı sıfırladım tertemiz bir şekilde başlamak için fakat klavye mouse çalışmıyor lütfen yardım edin kurulum ekranında takılı kaldı hiçbir şey olmuyor.
  7. A

Çözüldü✓ PC Webcam Camera 37 TL

Migorsta stok bitirmek için indirime girmiş sizce alınır mı ? 1704638171 5M migrosta buldum ellerinde vardı eğer alınabilecekse alacam
  8. A

Çözüldü✓ Monitörüme Görüntü Gelmiyor

Daha düne kadar çalışan bilgisayar bu gün görüntü vermiyor.Guc kablosunu taktiktan sonra power supply fanı acayip hızlı ve güçlü çalışıyor sorun ne anlamadım ve bilgisayarı kapattım. Varsa anlayan lütfennn yazsın. Simsiyah ekran bir yazı bile yok. Hiç bir şeye dokunulmadı.
Geri