Arama sonuçları: *

• Users: AdemmBeyyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AdemmBeyyy

JBL Quantum 350 Driveri Görmüyor.

Kulaklığı birkaç gün önce normal bir şekilde bilgisayarı kapatırken kapattım. Uyandığımda ses geliyordu ama mikrofonu çalışmıyordu. Biraz uğraşmamın ardından artık mikrofonu çalışıyor ama ses gelmiyordu. Ses ayarlarından ses iyileştirmeleri'ni kapatınca sesin geldiğini gördüm. Fakat her...
  2. AdemmBeyyy

Glourius Model O ve Model D alınır mı??

Yeni bir mouse arayışındayım çünkü şuanki faremin sensörü iyice öldü, piyasaya biraz baktıgımda Glorios Model O ve D hoşuma gitti sizce alınır mı?? Model O için Model D'den daha iyi olduklarını söylüyorlar. Bu fiyat bandında RGB aydınlatmaya sahip tercihen beyaz bir mouse öneriniz varsa...
  3. AdemmBeyyy

%60-%80 membran klavye önerisi

Arkadaşım yeni PC alacak ve klavye arıyorum. Onun için istediği klavye %60 veya %80'e kadar çıkabilir, membran switch istiyor mekanik klavye kullanmaya uygun bir ortamı yok. Bütçe sıkıntısı yok diyebilirim zaten membran switch bir klavyenin o kadar pahalı olacağını sanmıyorum.
  4. AdemmBeyyy

Basit bir arayüze sahip video editör önerisi

basit oyun klipleri alan birisiyim arkadaşlara falan atmak için kesip veya sesini degiştirmek için bir edit programı istiyorum daha önce capcut kulanıyordum fakat çogu özelligi premium oldugu için kullanmayı bıraktım şuan shortcut diye bir program kullanıyorum fakat arayüzü çok karışık 5...
  5. AdemmBeyyy

🔥Sadece 1650₺'ye JBL Quantum 350🔥

Teknosada aktif olarak 1800₺'ye satılıyor ama teknosa uygulamasını indirip yeni kayıt olursanız 200₺ indirim kuponu kullanabiliyorsunuz(kendisi tanımlanıyor direk hesabınıza olmazsa çıkış yapıp geri girin hesabınıza) kargo parası (50₺) eklenince üstüne sadece 1650₺ oluyor 1 yıl içinde bu...
  6. AdemmBeyyy

Netspeed’e geçilirmi

Şuan millenicom kullanıyorum gelecek ay 50 mbps download aldığım tarifemin 590 TL olacağı hakkında bir mesaj aldım farklı Ve uygun fiyatlı bir iss arayışına çıktım evimde altyapı kötü 50 mbps türktelekom altyapısı var ortalama 20-30 mbps alıyorum o altyapıda millenicom kullanıyorum netspeed’e...
  7. AdemmBeyyy

Kule Tipi Fan Montajı ve Isı Problemi

Merhaba arkadaşlar, sistemimi ocak ayında İtopya'dan aldım. Sistem toplanmış halde geldi. İstediğim gibi kule tipi fanı, bildiğiniz gibi, kutusuyla gönderiyorlar. Seçtiğim kule tipi fan M4-12X Pro, işlemcim ise Ryzen 5 7600. Kule tipi fanı takarken ekte gösterdiğim parçalardan biri diğerine...
  8. AdemmBeyyy

Öneri 25-30K laptop önerisi

Meslek lisesinde yazılım geliştirme okuyorum ve üniversite düşmüyorum bu süreç içinde hem işimi görecek hem arada oyun oynatacak bir laptop arıyorum 4050 veya 4060 100w üstü olan versiyonu ve 16 ram 1 tb ssd olsun istiyorum fakat istediğim fiyat bandında pek bir şey bulamadım bütçeyi zorlarsam...
  9. AdemmBeyyy

Laptop siyah ekranda kalıyor

Elimde lenovo z580 bir laptop var bilgisayarı açtıgım anda siyah ekran geliyor ve hiçbirşey yapamıyorum bilgisayar çalışıyor VGa kablosuyla harici bir monitöre bağladım ondada siyah ekran var ramleri ve ssd söküp takmayı denedim bir hareket olmadı sorun nedir?
Geri