Arama sonuçları: *

• Users: mfatihtnc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

PC satın alımına yardım eder misiniz

Arkadaşlar normal bilgisayarıma ek bide yan bilgisayar almak istiyorum 5.5k liraya bu var ne diyosunuz
  2. M

Yeni bilgisayar topladım hayvan gibi kasıyor

Bilgisayarda r7 9700x rx 9060xt 16gb anakartı colorful battle ax b650m plus v 14 kingston 16gb x 2 cl30 ram 1 tb wd sn850x az önce kurdum ama cs zaten 3 fps falan açılırkende menüdede valorant açılma ekranında kaldı hiç açılmadı. Amdnin sitesinden ekran kartı driverını güncelledim ama bilemedim...
  3. M

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum yardım lazım

Arkadaşlar thermalright peerless assasin diye bi soğutucu takıyorum böyle oldu ne yapmam gerekiyor yetiştiremiyorum yaylı vidalardan
  4. M

Alacağım kasa hakkında düşünceleriniz

Arkadaşlar tünaydın bilgisayar topluyorumda PSUyu aldım kasa olarakta...
  5. M

SSD tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar dilerim, Şuanda bilgisayar topluyorum ve ekran kartı, anakart, işlemci ve PSUyu aldım ancak RAM ve SSD konusunda kararsız kaldım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce SSD ve RAM için beklenmeli mi yoksa almalı mıyım? Eğer almamı öneriyorsanız model...
  6. M

Bilgisayar toplarken fikirlerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar selamun aleyküm iyi forumlar. Bilgisayar topluyorum şuan aldığım parçalar [H3 id='SAPPHIRE+PULSE+AMD+RADEON+RX+9060+XT+GAMING+OC+16GB+DUAL+HDMIDP+GPU+Ekran+Kart']SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı[/H3] [H3...
  7. M

Klavyemin tuşu çalışmıyor

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar HP Victus 16 model laptopumun küçüktür tuşuna bastığımda herhangi bir reaksiyon alamıyordum. Ekran klavyesini açıp tuşu test ettiğimde iste tuşun Ctrl tuşu olarak çalıştığını gördüm. Nasıl düzeltebilirim?
  8. M

Televizyon seçimime yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhabalar öncelikle, evime bir televizyon almak istiyorum ve bu seçimimi ödeme kolaylıklarından dolayı Arçelik veya Vestel markalarından yapmak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İlgilendiğim bir kaç tane modeli eke bırakayım...
  9. M

50k fiyat sınırı laptop önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba üst limiti 50 bin lira olan laptop önerilerinizi bekliyorum. Victus gibi kronik problemli laptoplar önermeyiniz lütfen sıkıntı çıkarmayacak oyun oynayabileceğim laptopları önermenizi rica ediyorum
  10. M

Sık sık FPS drop yiyorum

Arkadaşlar merhaba hp victus 16 laptopum var rtx 4070+ ryzen 7 7840 hs işlemci var oyun başlıyor minyonlar gelene kadar 400 fps daha sonra normal oyunda 150 fps civarlarında tflerde ise 70e düştüğü oluyor sık sık drop yiyorum ne yapmalıyım.
  11. M

Laptopum açılmıyor yardım eder misiniz

Arkadaşlar merhaba HP Victus 16 7Z581EA model bir laptopum var. Bu modellerde kronik hall sensor sıkıntısı varmış ve bende bu sıkıntıyı yaşıyordum. Bu sabah bilgisayarımı kullandıktan sonra kapattım ve az önce tekrar açmaya çalıştım ancak power düğmesine basınca bilgisayarımın herhangi bir...
  12. M

Sayaç çıktı nasıl kapatırım

Arkadaşlar nasıl çözerim sorunu
  13. M

HP victus 16 ekran gidip geliyor

Merhaba HP victus 16 laptop kullaıyorum normalde 2. ekran kullandığım için fark etmiyordum ama 1 haftadır laptopun kendi ekranında ekran gidip 2 sn kadar sonra geri geliyor var mıdır öneriniz
  14. M

Dualsense orjinalliği

Arkadaşlar merhaba ps5 slim aldımda dualsensin beyazlığı biraz mat gibime geldi nasıl anlayabiliriz orjinalliğini
  15. M

Khalkedon elektronik

Arkadaşlar merhaba ps5 almayı düşünüyorumda khalkedon elektronik varmış bakırköyde tavsiye edenler var siz ne dersiniz tecrübeniz veya duymuşluğunuz var mı?
  16. M

Spora başladıktan sonra güçsüzlük

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7 aydır spor yapmıyordum spora tekrar başladım ve ilk günden sonra fena hamladım hamkende gelip sporumu yaptım ama sonraki gelişlerimde başladığım gün ve hamken geldiğim zamankine göre performans düşüklüğü yaşıyorum aynı ağırlıkları kaldıramıyorum ve kaslarımı tam...
  17. M

Ps almayı düşünüyorum yardım

Arkadaşlar merhaba yurt dışından ps5 almayı düşünüyorum Gürcistanda ucuzmuş galiba fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı ? Aranızda getirten veya gidip alan varsa süreçle alakalıda yardımcı olabilirse sevinirim. Birde sahibindende satanlar var mesela https://shbd.io/s/31D1odYW...
  18. M

Laptopumun fanları çok hızlı

Arkadaşlar merhaba HP Victus model laptopumun fanları çok hızlı çalışıyor omen gaming huba girip manualden en düşüğe alıyorum o sırada mesela cpu sıcaklığı 55 dereceyse 5 10 saniye içinde 45 42 lere düşüyor ama fanlar 5000 rpmde çalışmaya devam ediyor . Laptopa dokunduğumda ise bir sıcaklık...
  19. M

Tanıdığınız telefon servisi var mı

Arkadaşlar İstanbul içi tanıdığınız işinin ehli işçiliğine güvendiğiniz Iphone tamircisi var mı ?
  20. M

Laptop performansında çok tatmin olmadım

Arkadaşlar merhaba şuanda ekteki laptopu kullanıyorum ama performans beni sanki çok tatmin etmedi pili performansa alıncada nvidia denetim masasından ekran kartını performansa alıncada csde full ayarlarda ortalama 200 230 fps civarı alıyorum nvidianın uygulamasınada bakınca ekran kartının oyun...
Geri