Yok hocam adam haklı ömür boyu garanti vermesi lazımdı HP nin. Bence THH ye gitmeli. Garanti bitince adamın cebinden para çıkacak olacak iş mi ya
1783670747...
Edebiyat falan yaptığım yok 16 serisi henüz çıktığında almıştım ben aldıktan 3 4 ay sonra forumlara ve youtubea bu sorunlar düşmeye başladı burada üstten...
Lafı dilediğiniz gibi anlayabilirsiniz ancak bir insanı çakallık ile itham etmek haddinize değil. İçine bıraktığım dilekçenin içeriği hakkında bir fikriniz...
Herkes koparma peşinde derken? Üslubunuza dikkat edin bence bir şey koparma peşinde falan değilim zaten kronik sıkıntısı olan bir bilgisayar ve fabrikanın...
Yok zaten sıfırlama iznini bilgisayarı teslim ederken veriyorsun onlarda alır almaz önce sıfırlıyorlar bilgisayarı. Danışmak istediğim konu tam olarak o...
:D uzun bir süre çözmeye çalıştım zaten bu sorunu windowsun ayarlarındaki bölge ayarıyla alakalı değildi ve ilk metindede bahsettiğim gibi harici klavyede...
Red tabi gelir hocam cihazın bölgesini değiştirmek onarımdan sayılmaz pesine düsmeninde bir anlamı yok. Heyecansız hayatınıza heyecan katmak istiyorsunuz...
6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun - Madde 11/2 “Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.” Hocam herhangi bir...
Dostlar hayırlı akşamlar merhabalar herkese size problemimi anlatıp tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.
Öncelikle 3 Ekim 2024'te HP Victus 16 model bir...