Arama sonuçları: *

1. RAM arıyorum DRR 5 lazım

Comment by 'mfatihtnc' on the classified ad 'RAM arıyorum DRR 5 lazım'

Hocam halen arıyor musunuz?
  2. Kingston Beast 16x2 CL30 6000MHz Ram

Satılık Kingston Beast 16x2 CL30 6000MHz Ram

Ocak ayında itopya.com üzerinden alınmış olup henüz 3 aylık ramlerdir. İhtiyaç fazlalığından dolayı satıyorum
    22,000.00 TRY
  3. M

VATAN XPG 2x24 RAM SİSTEME UYAR MI

Uyumlu olmaması için bir sebep yok gibi ama gerek var mı o tartışılır. 32 GB ram neyine yetmedi be adam :D. işin şakası bir yana amd işlemciler için 6000 MHz sweet point yani o frekanstaki bir ram ile işlemcin tam koordineli bir şekilde çalışır. Birde gecikme değerini CL36dan 40a yükseltmişsin...
  4. M

PC satın alımına yardım eder misiniz

ne eder sence 1776712075 ne kadar olması lazımki ?
  5. M

aynen 5500
  6. M

Arkadaşlar normal bilgisayarıma ek bide yan bilgisayar almak istiyorum 5.5k liraya bu var ne diyosunuz
  7. XPG LANCER BLADE 16 GBx2 CL30
    Closed

Satılık XPG LANCER BLADE 16 GBx2 CL30

XPG Lancer Blade 16 GBx2 CL30 ram. Ürün 0 olup paketini ilk siz açacaksınız. Nisan 2026 Vatan Bilgisayar faturalı olup 2 yıl garantilidir. AX5U6000C3016G-SLABBK kodlu modeldir. İki tane single Ram olarak verilecektir. İstanbul içi elden satılacaktır.
    25,000.00 TRY
  8. M

Yeni bilgisayar topladım hayvan gibi kasıyor

Farkındayım 😂
  9. M

Yok hocam ya abartmayın :)
  10. M

Valorantta 850 civarı gördüm max minde 550 civarı
  11. M

Hocam hdmiyı yanlışlıkla anakarta takmışız ya .d 1768603830 AHSDASHDAH yok canım taş gibi ya hevesimi kaçıramazsın
  12. M

Bilgisayarda r7 9700x rx 9060xt 16gb anakartı colorful battle ax b650m plus v 14 kingston 16gb x 2 cl30 ram 1 tb wd sn850x az önce kurdum ama cs zaten 3 fps falan açılırkende menüdede valorant açılma ekranında kaldı hiç açılmadı. Amdnin sitesinden ekran kartı driverını güncelledim ama bilemedim...
  13. M

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum yardım lazım

Arkadaşlar thermalright peerless assasin diye bi soğutucu takıyorum böyle oldu ne yapmam gerekiyor yetiştiremiyorum yaylı vidalardan
  14. M

Alacağım kasa hakkında düşünceleriniz

Öneriniz varsa bilmek isterim
  15. M

Soğutucu olarakta https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?srsltid=AfmBOoqeVQorDF8Jkdkf-UnjQuDpcaa6RIM5KToFmcncOEqdBpkpyM-w#reviews bu modeli düşündüm
  16. M

Arkadaşlar tünaydın bilgisayar topluyorumda PSUyu aldım kasa olarakta...
  17. M

SSD tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Hocam sağolasın ama içimi karartıyorsunuz ya :DDD 1768070898 Hocam sizin diliniz neler der ??? :)
  18. M

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim emin olun çok kıymetliler fakat sanki biraz daha beklemem yararıma olacak ya
  19. M

yarama tuz basıyorsunuz hocam :(( teşekkürler tavsiyeniz için
Geri