mfatihtnc isimli üyenin son içerikleri

1. M

Hyperx Cloud Iıı Alınır mı ?

Mümkün olduğunca yakına takmalısın yoksa sinyal çakışması falan sonucu arada cızırtı falan yapabiliyor. Sen yakınlaştırırsan kendine o sorun kalmaz güzelce kullanırsın
  2. M

Abi cloud 3 ün kablosuz versiyonunu beğenmeyenler vardı onunla alakalı verebileceğim bilgi budur. Aktif olarak barracuda x ve cloud 3 kullanıyorum gayet memnunum ikisindende. Ama hyperx tarafında cloud alphada pil süresiyle falan sevilen bir model 1779816574 Seni yanıltmak istemem ama yanlış...
  3. M

Cloud 2 neyine yetmiyor kanka normalde alınır ama
  4. M

Drop Sorunu Yardım Lazım

[H3 id='Colorful+BATTLE-AX+B650M-PLUS+V14+kingston+beast+6000mhz+cl30+psuda+deepcoolun+750lik+gold']Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14, kingston beast 6000mhz cl30 psuda deepcoolun 750lik gold [/H3] 1779568990 Abi cs valo girdim ikisindede yapıyodu şuan girdim kapatıp açıp yapmıyor gibide...
  5. M

Drop Sorunu Yardım Lazım

Dostlar selamun aleyküm iyi forumlar. Sistemimde bugünden beri drop yiyorum. Oyun akarken takılıyor fpsde düşüş göremiyorum ama takılıyor ping değerimde abeslik yok. DDU ile GPU nun driverlarını silip güncelini indirdim düzelmedi csde halen böyle oluyor tavsiyeniz var mı? CPU 9700x GPU 9060xt
  6. M

5070ti 9800x3d 32gb Ram X870 Aorus Bu Kombinasyon Nasıl?

Hayırlı olsun muazzam olmuş ama yerinde olsam kasaya o kadar para vermezdim. Zevk meselesi tabi şimdiden hayırlı olsun tekrardan
  7. M

Yardım Hp Victus 16 Ekran ve Klavye Işığı Gidip Gelme Sorunu (Ssd Smart Verisi İçerir)

Geçmiş olsun hocam hall sensör arızası.
  8. M

Yardım Hynix Ddr5 16 Ram Önerisi Lazım.

Nasıl istersen hocam. Nereye bakıyorum şimdi 1779131459 Düşük modül xpglerde var bu arada hynix kullanıyorlar diye biliyorum
  9. M

açmazsan eğer mesafeli satış sözleşmesi gereği etmek zorundalar ama istersen kontrol edeyim bende var kingston fury beast 6000 mhz cl30 hatta ilgilenirsen satadabilirim
  10. M

Öyle diye biliyorum
  11. M

Taksit yapacak mısın
  12. M

tek modül mü olacak ? birde bütçe nedir
  13. M

Cs 2 İçin Kulaklık Önerisi

Valla hem cloud 3 hemde barracuda x kullanıyorum ikisindende gayet memnunum ama cloud 3 için şöyle bir şey var malum yaz geldiği için ve bu kulaklığın pedleride derimsi bir malzemeden olduğundan iyi terletir haberin olsun
  14. M

Yardım Ram Uyumluluğu Yardım Acil

Hocam sahibindende vatandan alanların açtıkları ilanlar var oradanda bakabilirsin filtrelerde 6000MHz işaretle markayıda XPG seçersen yüzde 80i CL30 vatanın kampanyasından alınma ordan bakabilirsin bütçene göre.
  15. M

Yardım Ram Uyumluluğu Yardım Acil

Hocam çalışır çalışırda o ramlerin frekansını biostan kısman gerekir çünkü AMD işlemciler o ram frekanslarıyla çalışmıyor. Sweet pointi 6000MHzdir
Geri