mfatihtnc isimli üyenin son içerikleri

1. M

VATAN XPG 2x24 RAM SİSTEME UYAR MI

Uyumlu olmaması için bir sebep yok gibi ama gerek var mı o tartışılır. 32 GB ram neyine yetmedi be adam :D. işin şakası bir yana amd işlemciler için 6000 MHz sweet point yani o frekanstaki bir ram ile işlemcin tam koordineli bir şekilde çalışır. Birde gecikme değerini CL36dan 40a yükseltmişsin...
  2. M

PC satın alımına yardım eder misiniz

ne eder sence 1776712075 ne kadar olması lazımki ?
  3. M

aynen 5500
  4. M

Arkadaşlar normal bilgisayarıma ek bide yan bilgisayar almak istiyorum 5.5k liraya bu var ne diyosunuz
  5. M

Yeni bilgisayar topladım hayvan gibi kasıyor

Farkındayım 😂
  6. M

Yok hocam ya abartmayın :)
  7. M

Valorantta 850 civarı gördüm max minde 550 civarı
  8. M

Hocam hdmiyı yanlışlıkla anakarta takmışız ya .d 1768603830 AHSDASHDAH yok canım taş gibi ya hevesimi kaçıramazsın
  9. M

Bilgisayarda r7 9700x rx 9060xt 16gb anakartı colorful battle ax b650m plus v 14 kingston 16gb x 2 cl30 ram 1 tb wd sn850x az önce kurdum ama cs zaten 3 fps falan açılırkende menüdede valorant açılma ekranında kaldı hiç açılmadı. Amdnin sitesinden ekran kartı driverını güncelledim ama bilemedim...
  10. M

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum yardım lazım

Arkadaşlar thermalright peerless assasin diye bi soğutucu takıyorum böyle oldu ne yapmam gerekiyor yetiştiremiyorum yaylı vidalardan
  11. M

Alacağım kasa hakkında düşünceleriniz

Öneriniz varsa bilmek isterim
  12. M

Soğutucu olarakta https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?srsltid=AfmBOoqeVQorDF8Jkdkf-UnjQuDpcaa6RIM5KToFmcncOEqdBpkpyM-w#reviews bu modeli düşündüm
  13. M

Arkadaşlar tünaydın bilgisayar topluyorumda PSUyu aldım kasa olarakta...
  14. M

SSD tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Hocam sağolasın ama içimi karartıyorsunuz ya :DDD 1768070898 Hocam sizin diliniz neler der ??? :)
Geri