Mümkün olduğunca yakına takmalısın yoksa sinyal çakışması falan sonucu arada cızırtı falan yapabiliyor. Sen yakınlaştırırsan kendine o sorun kalmaz güzelce kullanırsın
Abi cloud 3 ün kablosuz versiyonunu beğenmeyenler vardı onunla alakalı verebileceğim bilgi budur. Aktif olarak barracuda x ve cloud 3 kullanıyorum gayet memnunum ikisindende. Ama hyperx tarafında cloud alphada pil süresiyle falan sevilen bir model
1779816574
Seni yanıltmak istemem ama yanlış...
Dostlar selamun aleyküm iyi forumlar. Sistemimde bugünden beri drop yiyorum. Oyun akarken takılıyor fpsde düşüş göremiyorum ama takılıyor ping değerimde abeslik yok. DDU ile GPU nun driverlarını silip güncelini indirdim düzelmedi csde halen böyle oluyor tavsiyeniz var mı? CPU 9700x GPU 9060xt
açmazsan eğer mesafeli satış sözleşmesi gereği etmek zorundalar ama istersen kontrol edeyim bende var kingston fury beast 6000 mhz cl30 hatta ilgilenirsen satadabilirim
Valla hem cloud 3 hemde barracuda x kullanıyorum ikisindende gayet memnunum ama cloud 3 için şöyle bir şey var malum yaz geldiği için ve bu kulaklığın pedleride derimsi bir malzemeden olduğundan iyi terletir haberin olsun