Edebiyat falan yaptığım yok 16 serisi henüz çıktığında almıştım ben aldıktan 3 4 ay sonra forumlara ve youtubea bu sorunlar düşmeye başladı burada üstten üstten konuşupta demogoji yapmanıza gerek yok diğer forumları ziyaret edebilirsiniz. İyi forumlar.
Lafı dilediğiniz gibi anlayabilirsiniz ancak bir insanı çakallık ile itham etmek haddinize değil. İçine bıraktığım dilekçenin içeriği hakkında bir fikriniz olmadığı halde bu tarz bi yorum yapmanız işin asıl komik tarafı. Sıfır laptop meselesine gelince bir önceki mesajdada belirttiğim gibi seri...
Herkes koparma peşinde derken? Üslubunuza dikkat edin bence bir şey koparma peşinde falan değilim zaten kronik sıkıntısı olan bir bilgisayar ve fabrikanın belkide toplaması gereken bir bilgisayar olmasına rağmen mağdur edilince adına bir şey koparma mı diyosunuz siz ?
Yok zaten sıfırlama iznini bilgisayarı teslim ederken veriyorsun onlarda alır almaz önce sıfırlıyorlar bilgisayarı. Danışmak istediğim konu tam olarak o değildi. Neyse zahmet edip yorum yapan arkadaşlara ilgileri için teşekkür ederim
:D uzun bir süre çözmeye çalıştım zaten bu sorunu windowsun ayarlarındaki bölge ayarıyla alakalı değildi ve ilk metindede bahsettiğim gibi harici klavyede küçüktür büyüktür tuşu normal çalışıyordu
6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun - Madde 11/2 “Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.” Hocam herhangi bir müdahale istemediğimi belirttim yani aç bilgisayarı bak çalışıyor mu çalışmıyor mu kapat yaz forma işi bilirkişi incelesin. Birde bölge...
Dostlar hayırlı akşamlar merhabalar herkese size problemimi anlatıp tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.
Öncelikle 3 Ekim 2024'te HP Victus 16 model bir laptop aldım ve herkesin malumu bu laptop 2025'in nisan mayıs ayı gibi hall sensör arızası vermeye başladı. Başlarda laptop setup olarak...
Aldıysan hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın bunu sormanın anlamı yok çünkü bu işin ucu bucağı yok şunu da yükselt bunu da yükselt gibisinden. En iyisi keyifle kullanmak
Mümkün olduğunca yakına takmalısın yoksa sinyal çakışması falan sonucu arada cızırtı falan yapabiliyor. Sen yakınlaştırırsan kendine o sorun kalmaz güzelce kullanırsın
Abi cloud 3 ün kablosuz versiyonunu beğenmeyenler vardı onunla alakalı verebileceğim bilgi budur. Aktif olarak barracuda x ve cloud 3 kullanıyorum gayet memnunum ikisindende. Ama hyperx tarafında cloud alphada pil süresiyle falan sevilen bir model
1779816574
Seni yanıltmak istemem ama yanlış...
Dostlar selamun aleyküm iyi forumlar. Sistemimde bugünden beri drop yiyorum. Oyun akarken takılıyor fpsde düşüş göremiyorum ama takılıyor ping değerimde abeslik yok. DDU ile GPU nun driverlarını silip güncelini indirdim düzelmedi csde halen böyle oluyor tavsiyeniz var mı? CPU 9700x GPU 9060xt