Arama sonuçları: *

1. Y

27 Yaşındayım sakal çıkmıyor

Arkadaşlar konu dışı daha önce uğraşayan deneyimleyen oldu mu diye soruyorum. 27 Yaşındayım perde sakal denilen yanlarda sakalım var sadece bıyık ve çene altımda çok az çıkıyor. Sakal serumu - minoxil tarzı şeyler kullanıpta tecrübe edinen yada başka önerisi olan var mı ?
  2. Y

Tulpar T6 V1.1.2 ilk izlenimler

Selamlar, Tulpar T6 V1.1.2 16" 3 gün önce Monster bilgisayar Ankara Şubesinden bilgisayarı teslim aldım. Kısaca bilgisayar özelliklerini aşağıya bırakıyorum. Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 45W NVIDIA® GeForce® RTX4070...
  3. Y

Ödenen cezaların hala e devlette gözükmesi

Arkadaşlar selam bu ayın sonunda muayene randevum var. Araç plakasına ait 2 tane ceza var cezaları ödememe rağmen e devlette hala gözüküyor. Muayeneye gittiğimde sorun yaşar mıyım ? 10 gün önce ödediğim cezalar hala orda gözüküyor.
  4. Y

MSI Pulse vs HP Vıctus

Merhaba, Hem oyun hem render işleri için uzun süre güncellemeden kullanabileceğim bir laptop bakıyorum. Kullandığım programlar genellikle Adobe Lightroom , 3DS Max, ve benzeri uygulamalar. Oyun olarakta beklentim yeni nesil hikayeli oyunları üst grafik seviyelerinde oynamak. Ben iki laptop...
Geri