MSI Pulse vs HP Vıctus

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
55000
Merhaba,

Hem oyun hem render işleri için uzun süre güncellemeden kullanabileceğim bir laptop bakıyorum.

Kullandığım programlar genellikle Adobe Lightroom , 3DS Max, ve benzeri uygulamalar.
Oyun olarakta beklentim yeni nesil hikayeli oyunları üst grafik seviyelerinde oynamak.

Ben iki laptop arasında kaldım. Ama bu fiyat aralığında daha iyi olacağını düşündüğünüz laptop var ise onlarıda yoruma yazarsanız sevinirim.

MSI diyicem çünkü hp victüs fp olarak sevildi ama arada fplik durum yok

Merhaba,

Hem oyun hem render işleri için uzun süre güncellemeden kullanabileceğim bir laptop bakıyorum.

Kullandığım programlar genellikle Adobe Lightroom , 3DS Max, ve benzeri uygulamalar.
Oyun olarakta beklentim yeni nesil hikayeli oyunları üst grafik seviyelerinde oynamak.

Ben iki laptop arasında kaldım. Ama bu fiyat aralığında daha iyi olacağını düşündüğünüz laptop var ise onlarıda yoruma yazarsanız sevinirim.

MSI modelinin ekran kartı zayıf ve daha düşük model zaten. bide gidip 6K fazla vermeden HP den alabilirsiniz.

MSI diyicem çünkü hp victüs fp olarak sevildi ama arada fplik durum yok
aradaki ekran kartı teknolojisi ve 16 gb ramlik farka değmez mi ?

birde ekran kartı karşılaştırmalarında msın ekran kartı daha iyi görünüyor 4060 olmasına rağmen bunun sebebi nedir ?

aradaki ekran kartı teknolojisi ve 16 gb ramlik farka değmez mi ?

birde ekran kartı karşılaştırmalarında msın ekran kartı daha iyi görünüyor 4060 olmasına rağmen bunun sebebi nedir ?
He ben internet üzerinde paylasılan farklı baktım kusura bakma benim baktıgım verilerde eşitti

Ekran kartı 4060 ise ikisinde önce vram bakılır sonra ekran krtı üreticisine bazı firmalar oc tipiekran kartı koyar

Merhaba,

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kat kat daha iyi 13700h dan ayrıca ram hızı daha yüksek Intel Max 5200mhz alıyor

Merhaba,

40 bin tl ve üzerinde kesinlikle hp alınmaz servisi rezalet kalitesi de bi o kadar evet tasarım güzel performansı vs iyi gibi duruyor ama öyle değil bizzat ben aldım ertesi gün iade yapıp dell aldım.

40 bin TL ve üzerinde kesinlikle hp alınmaz servisi rezalet kalitesi de bi o kadar evet tasarım güzel performansı vs iyi gibi duruyor ama öyle değil bizzat ben aldım ertesi gün iade yapıp dell aldım.
İyice karıştı kafam :D şimdi hangisi daha mantıklı anlayamadım
Bence msi daha iyi ama arkadaş 32 gb ram diyor genede msi 1/0 önde gibi

Bence msi daha iyi ama arkadaş 32 gb ram diyor genede msi 1/0 önde gibi
Aradaki tek fark ram senin attıgın ilanların verisine göre 32 gb ram fazla önem teşkil etmiyor 4070 in yanında

Burda vitcus diyen arkadaşlar hpnin boykot edildiği zamanda oldugumuzu unutuyor galiba hem siyasi yönden hem firma geçmişi malzeme kalitesi olarak msi diyorum karşı düsünen varsa eklesin siyasete girmiyecekseniz boykot edildigi icin bi tık pahalı 37 k olsa olabilirdi hp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,213
Üyeler
194,219
Son üye
Usoshw
Geri