Arama sonuçları: *

• Users: LeLouch37
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

OCCT Test sonuçlarım nasıl ?

Arkadaşlar 9700x işlemci tak-çalıştır şekilde occt test sonuçları nasıl sizce ? İşlemci test boyunca 88w çalıştı.
  2. L

INNO3D 5070 Ti OC FurMark testi sonuçları nasıl?

Arkadaşlar, hiçbir ayar yapılmadan tak-çalıştır şekilde FurMark testi böyle; sizce nasıl? Kötüyse bu durumda neler yapmam gerekli? Bu arada GPU-Z programından baktım, ekran kartı belleği Samsung'muş, Hynix değilmiş.
  3. L

LED SW kablosu nereye takılmalı ?

Arkadaşlar bütün kabloları bağladım ama elimde LED SW yazan 2 pinli bi kablo kaldi bunu nereye takmam lazım power tuşu reset tuşunun kablosu birleşik geldi F_Panel yazan bi kablo ile. Anakart:https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html
  4. L

F panel kablosu tam oturmuyor

Arkadaşlar f panel kablosu fotograftaki gibi yarısı giriyor ama tam oturmuyor biraz zorladım yine girmedi pinler kırılır diye korkuyorum iyice zorlamam mı lazım ?
  5. L

Cpu kablosu birleşmiyor

Arkadaşlar ilk defa bilgisayar montajı yapıyorum kusura bakmayın. Psudan gelen 2 tane böyle kablo var bir uçları bütün diğer uçları ayrı. Ayrı olanları birleştirmem gerekiyor mu birbirine geçirmek için tırnak falan da yok yada ayrı olan kısımları psuya bütünleri cpuya taksam sıkıntı olur mu...
  6. L

Anakart vidası hangisi ?

Kasam ve anakartım aşağıdakiler. Kasamdan bu üç vida çıktı bide uzun vidalar. Bunlardan hangisi anakart vidası üçünü de denedim vida anakart deliğine giriyor sonuna kadar çevirince de boşa dönüyor sabitlemiyor ? Kasa ...
  7. L

Anakartın vidası çıkmıyor

Arkadaşlar kule tipini takmam için çıkarmam gereken braketlerden birinin vidası dönmüyor döndürmeye çalışırken yalama oldu nasıl çıkarabilirim bunu ?
  8. L

Fan Bağlantıları nasıl olmalı ?

Arkadaşlar msi b850 gaming wifi anakartim var parçalar geldi ama daha montaj yapmadım 2 tane sorum olacak 1- anakartımda 4 adet SYS_FAN girişi var. Hava soğutucuyla beraber toplam 6 adet fanım olacak hepsi 4 pinli pwm argb. Hava soğutucudaki fanların kablolarını CPU_FAN konnektörüne takacağım...
  9. L

Fan kontrolcü almam gerekiyor mu ?

Arkadaşlar kasama 4 adet aşağıda linkini bıraktığım Thermalright TL-C12C-S fanları alacağım bu fanların yanında fan kontrölcüde almam gerekiyor mu fanları pwm kullanabilmek için ? Anakartım : https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html...
  10. L

B850 anakarta güncelleme gerekir mi ?

Arkadaşlar msi b850 gaming plus wifi model anakartı aldım 9700x işlemci ile kullanacağım. Kullanmadan önce biosu güncellememe gerek var mı yoksa direkt takıp çalıştırsam da olur mu anakart güncel midir ?
  11. L

Güç kaynağimla 5070ti çalıştırabilir miyim ?

Arkadaşlar yeni pc topladım kasayı psulu tercih etmiştim kasanın içinde fsp hydro k 850w psusu varmış, sanırım içinden 12x6 kablosu çıkmıyor ben bunu 5070ti ekran kartına nasıl bağlayacağım ? Kasa linki...
  12. L

10bin-14bin tl arası 2k monitör

Arkadaşlar sistemime monitör alacağım 2k 27 inc en az 240 hz ips panel istiyorum ama 200 de olabilir arada fark yok derseniz. Hikayeli ve rekabetçi iki türüde oynuyorum iki monitör arasında kaldım bunlardan daha iyi seçenekler varsa onlarıda değerlendirebilirim...
  13. L

100bin lira monitör dahil sistem

Arkadaşlar 100 bin lira olacak şekilde monitör dahil sistem söyleyebilir misiniz ekran kartı nvidia olsun. Monitör 2k 27 inc 240 hz ips olursa daha tatlı olur kafama yatarsa bu akşam sipariş veririm parçaları
  14. L

Amazonda satılan bilkom garantili ps5 slim

Arkadaşlar ps5 slim alacağım fiyatlar malumunuz ithalatçı garantili bakınıyordum ama amazonda karşıma bu ürün çıktı isim kısmında bilkom garantili yazıyor satıcıya sordum bilkom garantili kapalı kutu dedi ama vatanda falan satılan bilkom garantililerden 10 bin lira daha ucuz bu işte bi tezgah...
  15. L

Cat 6 ethernet kablosu önerisi

Arkadaşlar ethernet kablosu alacağım salondan odama götüreceğim kabloyu. Arada 2 duvar 2 kapı var kapıların üst köşesini kablo geçecek kadar törpüleyip duvarladan da yapışkanlı kablo tutucu ile geçireceğim. Bu senaryoda flat mı almam daha iyi olur normal kablomu. Bu kablolar arasında fark var mı...
  16. L

Ethernet kablom modemime uymuyor

Arkadaşlar aşağı fotoğrafları bırakıyorum kablo 4 5 senelik cat kaç ve rj45 mi bilmiyorum ama ucu modemimin ethernet portuna uymuyor modeminde görselini bıraktım. Modemim tp link vc220 g3u
  17. L

Kule tipi bu kasaya sığar mı ?

Arkadaşlar pa120 se kule tipi alacağım kasayı da zoko amiral dk 431 düşünüyorum. Cpu soğutucu yüksekliği 160mm yazıyor. Pa120 se 155cm. Birde kingston beast rgb ram alacağım yüksekliği kendi sitesinde 42,23 yazıyor. Ramlere takılmadan bu soğutucuyu bu kasaya monte edebilir miyim kapak kapanır mı...
  18. L

Bilisimport güvenilir mi ?

Arkadaşlar aşağıdaki fanları alacağım 4 adet. En ucuz bilisimport adında bi sitede var bu site güvenilir mi taklaya getirmesinler sonra ? https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-12cm-p12-pwm-pst-ar-acfan00231a-4-pin-argb-fiyati,1744422193.html
  19. L

Kablosuz mouse alsam sinyal çakışması yaşar mıyım

Arkadaşlar modemim başka bir odada bir süre anakart ile internete bağlanacağım sonra ethernet kablosu çekeceğim benim sorum mouse kulaklık ve klavyeyi kablosuz 2.4ghz de kullanırsam herhangi bir sinyal çakışması olur mu sinyal kopması yaşar mıyım yada internet yavaşlaması falan olur mu modemde...
  20. L

G61sd mi aw2725d mi ?

Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım odamda store perde olduğu için parlaklık konusunda bi problem yok ama odamı kardeşimle paylaştığım için akşamları oda ışığı açık olabilir bu durumda dell monitörde yansıma olur mu ? İşten geldikten sonra vakit geçirmek için kullanacağım online olarak...
Geri