Arama sonuçları: *

1. Ares Blackrosa

Yardım 10.000₺ - 15.000₺ arası telefon önerisi

Arkadaşlar çok fazla telefon kullanan birisi değilim ve fazla da anlamam özelliklerinden, telefondan oyun da oynamıyorum. Yaklaşık 8-9 yıldır Samsung J7 Prime kullanıyorum bu zamana kadar iyi dayandı ancak hem ekranı kötü oldu hem de depolama kesinlikle yetmiyor, o yüzden telefon değiştirmek...
  2. Ares Blackrosa

Yardım Bu belleklerde son durum ne?

Şimdi arkadaşlar, bilgisayarımda 2x8 + 1x32 bellek takılı idi. İkisi de 3200MHz ve CL16 idi. 32'lik belleği çıkarıp 2x8'lik taktım, 32'liği başka bir makineye takmam gerekti ona taktım neden çıkardın diye soracak olursanız. Şu anki bellekler 2x8 3200MHz | CL16 ve 2x8 3600MHz | CL18 değerlerine...
  3. Ares Blackrosa

N95 ve N100 hakkında sorum var

Bir sıkıntı var, bu iki işlemci bildiğim ve gördüğüm kadarıyla birbirlerinin aynısı. N100 daha iyi grafik birimi açısından o kadar. Teknobiyotik üzerinden 2 adet mini bilgisayar satın almıştım, bunlar şu şekilde; * Beelink MINI S12 - DDR4 8GB & N95 CPU * DARK MPC - DDR5 (sözde) 8GB & N100 CPU...
  4. Ares Blackrosa

Mavi Ekran Hatası ve Minidump Dosyaları

İyi geceler dostlar, mavi ekran alıyorum ve "service system exception" yazıyor. Minidump dosyalarını kontrol edebilir misiniz size zahmet? Mediafire - Minidump Not: Donanımda herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 5 farklı bilgisayarın 5'inde de eş zamanlı oluyor, kullandığım bir...
  5. Ares Blackrosa

Teknobiyotik 3 gündür kargoya vermedi

Ayın 21'inde yani Cuma günü, sabahın köründe mini pc siparişi verdim ödemeyi havale ile yaptım, bugün pazartesi oldu ve siparişi hâlâ kargoya vermediler. Sipariş durumunda "Siparişiniz İşleme Alındı..." yazıyor. Son 3-4 gün içinde sipariş verip hâlâ kargolanmayan ürünleriniz var mı sizinde yoksa...
  6. Ares Blackrosa

Yardım PSU'da sorun mu var?

APU İşlemcili bir sistem için kasa ve güç kaynağı satın almıştım, başlarda herhangi bir sıkıntı yoktu fakat aradan geçen 1 ay gibi bir süreden sonra sıkıntı çıkmaya başladı. Güç düğmesine bastığım zaman direkt olarak güç gelmiyor, düğmeye bastıktan 2-3 dakika sonra fanların ışıkları yanıp...
  7. Ares Blackrosa

AMD'nin son sürücüsü ile ilgili

Bu son çıkardıkları sürücüyü kurduğumdan beri herhalde 3 defa bilgisayar kendini yeniden başlattı, önceki sürümlerde kendim başlatmak zorunda kalıyordum işimi kolaylaştırmışlar biraz ama daha sık olmaya başladı :kekw: Sorun yaşayan var mı başka? Sistemim imzada yazıyor.
  8. Ares Blackrosa

Intel N95 İşlemci 3.4GHz'e çıkmıyor

Geçenlerde Intel N95 işlemcili bir mini PC sipariş etmiştim, bugün elime ulaştı. Sitesinde "Max Turbo Frequency 3.40 GHz" olarak belirtilmiş olmasına rağmen Görev Yöneticisi'nden izlediğim kadarıyla 3 GHz'i geçmiyor, maksimum 2.9 civarı gördüm. Temp Core uygulaması üzerinde ise anlık olarak 3.4...
  9. Ares Blackrosa

Masaüstü işlemciye Watt sınırı koyma?

Başlıkta yazdığı gibi, bunun bir yolu var mı? 5600G / Gigabyte A520M-K V2 ikilisi var. Throttlestop uygulamasını denedim ancak işlemci desteklenmiyor uyarısı veriyor, sadece laptoplar için sanırım. Bu anakart ile BIOS üzerinden yapılabiliyor mu bilmiyorum, BIOS ayarlarından anlamıyorum...
  10. Ares Blackrosa

Çözüldü✓ Gigabyte A520M K V2 & 5600G hakkında

Bu anakarta bios update yapmadan 5600G takabilir miyim? Sitesinden baktığımda bütün işlemcileri F1 Bios sürümünden beri destekliyor diyor ve ilk indirilebilir BIOS sürümü de F1 ama emin olamadım. Direkt olarak F1 BIOS sürümü ile mi gelecek?
  11. Ares Blackrosa

CS2 | VAC yasaklı adam nasıl maçıma gelebiliyor?

Adamın profili bu: https://steamcommunity.com/id/uaultrass/ Profilinde VAC yasağı var, nasıl hâlâ CS2'de seçkin hesabımla girdiğim rekabetçi maça gelebiliyor, şaka mı?
  12. Ares Blackrosa

Eski bilgisayar sürekli yeniden başlatıyor

Arkadaşlar elimde çok eski bir bilgisayar var, bilgisayar açılırken aşağıdaki Windows logosu geldikten sonra kendini direkt olarak yeniden başlatıyor. Öncelikle şunları belirteyim; - 2 farklı SSD denedim, düzelmedi. - Format atmayı denedim ancak formata başlamadan önce de bu ekran geliyor ve...
  13. Ares Blackrosa

Üniversite ile ilgili bakabilir misiniz?

Ben uzaktan öğretim ile Bilgisayar Programcılığı okumak istiyorum fakat hepsinde şu madde var; yaşadığım şehirdeki üniversiteye puan/sıralama yetse sorun olmaz fakat derslere girmek için taa buradan oralara gidemem sürekli maalesef. Bu yüz yüze eğitimlere girmezsem ne olur en kötü?
  14. Ares Blackrosa

YKS - Özel Koşul ve Açıklamalar ne oluyor?

Başlıkta belirttiğim gibi, girmek istediğim bölümlerde 7 ve 8 rakamları var ne anlama geliyor bunlar? ÖSYM'nin sitesinde bunu buldum ama yanlış ya da eski sanırım çünkü girmek istediğim bölüm ile çok alakasız şeyler. Aradaki ilişkiyi anlayamadım :D
  15. Ares Blackrosa

Steam açıldığında CPU fanı duruyor?

Çok garip bir şey. Bilgisayarı tamamen kapatıp yeniden açıyorum, fan normal bir şekilde çalışıyor. Kilit ekranında giriş yapmıyorum, çalışmaya devam ediyor. Giriş yapıyorum, çalışmaya devam ediyor. Steam otomatik olarak açılıyor, açılırken CPU fanı çalışmayı bırakıyor :D Sorun neyden olabilir?
  16. Ares Blackrosa

Yardım Bunlardan Türkiye'de nereden alabilirim?

https://tr.aliexpress.com/item/4000375845757.html Bu üründen bu boyutlarda (4x4-5x5) ucuza alabileceğim bir yer var mı? Biraz bakındım ama bulamadım. İşlemci üzerindeki termal macunu dağıtmak için kullanmak istiyorum.
  17. Ares Blackrosa

Yardım Bilgisayarda iki ekran kartı kullanılır mı?

Merhabalar merak ettiğim bir konu var, cevaplayabilirseniz sevinirim. Öncelikle anakart olarak MSI B550-A Pro kullanıyorum, sanırım iki adet ekran kartı slotu var. Merak ettiğim şey şu; bilgisayara ikinci bir ekran kartı takarak sadece OBS ya da diğer kayıt alma programlarında falan...
  18. Ares Blackrosa

Base Building/PVP - Survival oyun önerisi

Günlerdir oynayacak oyun bulamıyorum piyasada, yok mu şöyle ortalama oyuncuya sahip Base Building/PVP olan bir oyun? Oynadığım/bildiğim ya da aklıma gelen oyunlar bunlar o yüzden bunları önermeyin; ARK, Conan Exiles, DayZ, SCUM, 7 Days to Die, Minecraft, V Rising, Rust, Soulmask, Deadside. Bu...
  19. Ares Blackrosa

E-Posta adresime bir siteden mail gelmiyor

Dostlarım çok saçma bir sorunum var, itemsatis isimli siteden e-posta adresime bir türlü mail gelmiyor onay falan yapamıyorum mecburen başka bir e-posta kullanıyorum. Başka e-posta adresleri denediğimde her birine onay kodu falan geliyor fakat kullanmak istediğim e-posta adresine hiç bir şekilde...
  20. Ares Blackrosa

- Kapattım -

- Kapattım -
Geri