Arama sonuçları: *

• Users: Gentrex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gentrex

Öneri Oyun Odaklı Bir Sistem İçin SSD Öncelikli Ekran Kartı ve Ram Önerisi

Merhaba hocalarım. Abim için oyun odaklı bir sistem topluyorum. SSD'den pek anlamadığım için öneri istedim. SSD, ekran kartı ve ram kaldı. Önceliğim SSD önerisiyle birlikte ekran kartı ve ram önerisi de alabilirim. Bütçem SSD için 10K'ya kadar çıkabilir. Aşağıya aldığım parçaları yazıyorum...
  2. Gentrex

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 207 Digital Siyah Mid-Tower ATX Kasa 4000TL (Gaming Gecesi)

Az önce sipariş ettim incelemesinide izledim. Gayet güzel bir kasa. Tek sıkıntısı PSU. Hem ön tarafa yerleştiriliyor birçok kasanın aksine hem de 160mm uzunluğuna kadar destek var. 140-150'nin arasını geçerse uzunluğu kablolamada sorun çıkarıyormuş. Onun dışında güzel bir kasa. Çelikten yapılmış...
  3. Gentrex

Toplamayı Düşündüğüm Sistem İçin Tavsiyeler

Arkadaşlar selamlar geçen konu açmıştım engelli abime bilgisayar topluyorum diye. Başta OEM paketleri düşünmüştüm ama fark ettim ki bazı parçalardan ödün veriliyor bende kendim parçaları toplamak istedim. Şimdilik düşündüğüm parçalar bunlar. Darboğaz sorunu veyahut sistemde eksik var mı diye...
  4. Gentrex

70 - 80+ bin TL arası ekipmanlar dahil sistem önerisi

Selamlar, engelli abim için hayalindeki bilgisayarı kendi imkanlarımla toplamaya çalışıyorum. Şimdilik aksesuar diyebileceğimiz ekipmanları alacak kadar birikimim var. Öncelik olarak Monitör, Klavye, Mouse, Kulaklık olarak olabildiğince uzun ömürlü, üzmeyecek ve kaliteli parçalar arıyorum...
Geri