Arama sonuçları: *

• Users: Lucillias
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Armoury Crate yazılımı kullanmalı mıyım ?

Merhaba arkadaşlar, Sistemimdeki ekran kartı ve anakart asus. bu yazılımla yapmam gereken önemli bir şey var mı kullanmalı mıyım sizce ? x670 p anakart ve 4080 rog strix ekran kartına sahibim. Cevap evetse belli bir ayarı yapmam hakkında öneriniz olursa sevinirim.
  2. L

Çözüldü✓ M2 ssd'de bios süresi 17.5 saniye

Merhaba arkadaşlar, Samsung 990 Pro 1TB M.2 SSD'm var BIOS süresi 16.6 saniye. Bu süre normal mi? Değilse ne yapmam gerek? ASUS X670 P anakart kullanıyorum. SSD'nin 400 GB daha boş alanı mevcut.
  3. L

4080 kablo bağlantısını yapamıyorum

Arkadaşlar merhaba, Ektede gönderdiğim üzere ekran kartını takıp sabitledim fakat kasada 1 kablo var ekran kartının kutusundan da şu şekilde bir kablo çıktı bunun bağlantısını nasıl yapmalıyım ? Eski bir ekran kartından geçtiğim için kafam karıştı. Başka da bağlantı yeri göremiyorum ya da ben mi...
  4. L

Bu ram anakartla uyumlu mu ?

Arkadaşlar merhaba, Bu ram bu anakartla uygun mu arkadaşlar? Ben bununla OC yapabilir miyim ? İntel xmp olması kafamı karıştırdı hazır sistemde olduğu için de sormak istedim. Başka şansım yok şimdilik...
  5. L

Çözüldü✓ 4070Tİ Ekran kartlı bu sistem nasıl ? Anakartı problem yaratır mı ?

Arkadaşlar merhaba, Hazır sistemi görseldeki gibi özelleştirdim sizce nasıl olmuş ? Anakart konusunda biraz kafam karıştı Asus Prime X670-P-CSM bu anakartı almayı düşünüyordum fakat internette bu işlemciyle birlikte sıcaklık sorunu çıkardığıyla ilgili bir şeyler gördüm problem yaratır mı yoksa...
  6. L

4070ti ekran kartı ve 7800x3D işlemcili bu sistem nasıl ?

Arkadaşlar merhaba,
Geri