Arama sonuçları: *

1. I

İnternet önerisi güncel

Beyler 2 hafta içinde taşınacağım. Altyapı 72 mbps VDSL destekliyor olarak görünüyor. Çok yoğun internet kullanımı olan birisiyim, Twitch vs. gibi platformlarda falan yayın açıyorum. Fiyat çok uçuk olmayacak şekilde en iyi kesintisiz ve hızlı hangi internet firmasını önerirsiniz?
  2. I

Yayın açıkken Fps Drop Sorunu yaşıyorum

Selam arkadaşlar, herkese iyi günler. Sistem Özelliklerim Gigabyte B450 MK Ryzen 5 5600 Gigabyte Eagle OC RTX 4060 16 GB Ram 500 GB M2 SSD Aryond 27 inç 240 hz Monitör Thermalright Phantom Spirit Kule Tipi Soğutucu Yayıncılık yapmaya çalışıyorum ancak son 1 aydır Valorantta FPS drop problemi...
  3. I

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Beyler merhaba, İşlemcim gg olmuş yanıyo valla alev aldı. Stok soğutucu kullanıyorum, yayın açıyorum yayındayken valorant bile oynayamıyorum fps drop'tan yanıyo işlemci gavur gibi. ID-Cooling SE-214-XT vs Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C Yoğun araştırmalarım sonucu bu iki...
  4. I

Ryzen 5 5600 gHz hakkında

Beyler bu hazır sistemi almayı düşünüyorum. Ama işlemci ağırlıklı oyunlar oynadığım için(Valorant,CS tarzı) işlemciyi 5600 almayı düşünüyorum özelleştir kısmından iki seçenek var birinde MPK 4.4 gHz yazıyor diğerinde 3.5 gHz yazıyor. Aralarındaki farklar neler inceleyip bir yardımcı olabilir...
  5. I

Yatay videoyu dikey yapma (Başlığı nereye açacağımı bilemedim buraya açtım :( )

Arkadaşlar yatay videoyu dikey yapmayı biliyorum ama istediğim şey tam o şekilde değil bu konudan anlayan biri yazabilir mi ? Yardımcı olabilir misiniz?
  6. I

Düşük performans sorunu

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın bileşenlerine benzer sahip test videolarını vs izlediğimde valorantta düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Benchmark testte bileşenler için ortalamanın altında sonucu çıkıyor. Bunun sebebi sizce nedir? Bilgisayarımı kendi potansiyelinde nasıl kullanabilirim...
  7. I

Acil! Ekran kartı iadesi

Merhabalar, sinerji bilgisayardan almış olduğum ekran kartını 14 gün koşulsuz cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum ancak firma iade talebimi kabul etmiyor. Firmanın sitesinde iade koşullarında 6502 nolu kanunun 9.maddesinde yazdığı gibi 14 gün koşulsuz cayma hakkım bulunuyor. Ne yapmam...
Geri