Düşük performans sorunu

Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın bileşenlerine benzer sahip test videolarını vs izlediğimde valorantta düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Benchmark testte bileşenler için ortalamanın altında sonucu çıkıyor. Bunun sebebi sizce nedir? Bilgisayarımı kendi potansiyelinde nasıl kullanabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Anakart: Gigabyte B450 M K
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 4060 8 GB EAGLE OC
RAM: 16 GB
SSD: 500 GB

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın bileşenlerine benzer sahip test videolarını vs izlediğimde valorantta düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Benchmark testte bileşenler için ortalamanın altında sonucu çıkıyor. Bunun sebebi sizce nedir? Bilgisayarımı kendi potansiyelinde nasıl kullanabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Anakart: Gigabyte B450 M K
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 4060 8 GB EAGLE OC
RAM: 16 GB
SSD: 500 GB
Biosta cpb açık mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve xmp

w11 kullanıp bios güncellemeni yap
ve bios ayarlarını youtubeden izleyip yap
W11 ayarlarıda vardır bilgisayarı yüksek performansta vs. çalıştırmak gereksiz uygulamaları kapatmak gibi youtubeya yazarsın w11 ayarları diye onları izleyip yap

Windows 10 kullanıyorum

w11 kullanıp bios güncellemeni yap
ve bios ayarlarını youtubeden izleyip yap
W11 ayarlarıda vardır bilgisayarı yüksek performansta vs. çalıştırmak gereksiz uygulamaları kapatmak gibi youtubeya yazarsın w11 ayarları diye onları izleyip yap
Windows 10 kullanıyorum, 11 in ne avantajları varki çok sorunlu diye duyuyorum hep çevremden illa geçmem şart mı sizce

Biosta cpb açık mı?

ve xmp
Bilmiyorum bakmam gerekiyor nereden bakılıyor

Windows 10 kullanıyorum

Windows 10 kullanıyorum, 11 in ne avantajları varki çok sorunlu diye duyuyorum hep çevremden illa geçmem şart mı sizce

Bilmiyorum bakmam gerekiyor nereden bakılıyor
Kankam yükseltme ile geçersen sorun olabiliyor o sorunda w10 driverları ile w11 driverlerı çakışıyor temiz kurulum lazım temiz kurulum ile sorunsuz çalışıyor sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,968
Üyeler
191,189
Son üye
anildasdemirbey2020
Geri