Arama sonuçları: *

• Users: waffenq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. waffenq

Rampage V902 arada bir kendi kendine sağa gidiyor

Merhaba Rampage V902 kullanıyorum ve üst üste değil ara ara kendi kendine sağa gidiyor az bir şey sol yapınca tekrar kendine geliyor oyunda kullanırken çok rahatsız ediyor kaza yapmama sebep oluyor sorun nedir nasıl düzeltebilirim?
  2. waffenq

Devlet Liseleri Kayıt İçin Ücret İsteyebilir mi?

merhaba devlet liseleri kayıt oluşturmak için para isteyebilir mi veya kırtasiye yardımı vb şeyler için para isteyebilir mi yasal mı?
  3. waffenq

IPhone swap cihaz olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Merhaba IPhone'larda swap cihaz olup olmadığı nasıl anlaşılır bunun için bir program veya bir yöntem var mıdır?
  4. waffenq

VX2418C vs 24GN60R-B vs Nitro KG242YP

arkadaşlar 3 monitör arasında kaldım hangisini almalıyım
  5. waffenq

Iphone 14 Pro Max jailbreak

merhaba iphone 14 pro max için şuanda güncel olarak herhangi bir jailbreak var mı pc den yapılan
  6. waffenq

Aliexpress Gümrük Yaş Sınır Var mı

merhaba başlıktaki gibi örneğin 13 - 14 yaşındaki biri kendi tc si ile sipariş verse gümrükte sorun yaşanıyor mu 18 yaş sınırı gibi herhangi bir sınır var mıdır ?
  7. waffenq

asus rog scope deluxe aydınlatmadan ses geliyor

merhaba başlıkta gördüğünüz gibi klavyeden aydınlatmasından ses geliyor sessiz bir ortamda çok rahat duyabiliyorsunuz bu nedenle 2 defa değişime gitti sizce iade edeyimmi yoksa sorun çözülür mü bobin sesi gibi bir ses geliyor ne yapmam lazım biri beni aydınlatsın :) renkten renge ses değişiklik...
  8. waffenq

Klavye aydınlatmasından ses geliyor

merhaba asus rog scope deluxe klavye kullanıyorum klavyenin aydınlatmasından rahatsız edici ses geliyor eskiden gelmiyordu son zamanlarda gelmeye başladı hala değişime gönderme şansım var bu normalmı yoksa bir sorun mudur?
  9. waffenq

250 TL Haparlör Önerisi

merhaba başlıktaki bütçede ortalam bir şey arıyorum çok yüksek bir beklentim yok önerilerinizi bekliyorum
  10. waffenq

ASUS ROG Scope Deluxe çizik ve beyaz lekeler dolayısıyla değişim yapılmalı mı?

merhaba başlıktaki klavye elime ulaştı fakat resimdeki gibi çizik ve beyaz lekeler var hiç bir şekilde gitmiyor daha yeni aldım sadece kauçukların jelatinini söktüm sizce değişime göndersem kabul edilir mi veya değişime göndermelimiyim
  11. waffenq

Arada bir olan Mavi Ekran Hatası

merhaba bayadır mavi ekran almıyordum arada bir mavi ekran alıyorum minidump paylaştım sebebi nedir? https://drive.google.com/file/d/1smV5v1SOJY91CAVAyIiskINxmmd5FPyn/view?usp=drive_link
  12. waffenq

2500 TL Klavye Önerisi

Merhaba maksimum bütçem başlıktaki fiyatdır normalde ASUS ROG scope RX alacaktım bir anda zam geldiği için şu an alamacak durumdayım o yüzden başka klavye bakıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  13. waffenq

bilek destekli klavye önerisi

Max 2400 TL bilek destekli klavye arıyorum önerileriniz varsa bekliyorum Switch'lerden çınlama sesi falan gelmeyen bir klavye olursa çok iyi olur.
  14. waffenq

Mavi ekran hatasıNtoskrnl.exe+416b00

Ntoskrnl.exe+416b00 belirttiğim mavi ekran hatasını aldım. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. minidump : https://drive.google.com/file/d/1ELsAa08Al4U67-PdZ5v-AQMdgRcNcTL8/view
  15. waffenq

Daemon Tool Virtual USB BUS Driver

merhaba resimde görüklerinzin driverlerini nasıl bulabilirim üzerlerinde ünlem var
  16. waffenq

Cooler Master CK550 V2 vs HyperX Alloy MKW100 vs Asus ROG Strix Scope RX

arkadaşlar hepsi red switch hangisini almalıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye varsa önerilerinizi bekliyorum
  17. waffenq

Sonic Studio Virtual Mixer kaldırılmıyor

merhaba başlıkta gördüğünüz gibi aygıt yöneticisinde üzerinde ünlem var hiç bir şekilde gitmiyor aygıtlardan kaldırıyorum bilgisayarı kapatıp açıyorum yine ünlemli bir şekilde geliyor nası kaldırıcaz bunu lütfen yardım edin
  18. waffenq

Bilgisayar Açılınca Mavi Ekran

merhaba arada bir açıldıktan 5 saniye sonra memory managment hatalı mavi ekran alıyorum her zaman olmuyor ramları daha önceden söküp taktım bi fayda olmadı başka çözüm varmıdır?
  19. waffenq

ASUS ROG STRIX Scope RX vs XPG Summoner Silver

İki klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım ROG'u düşünüyorum çünkü ekran kartım anakartım çoğu parçam ASUS ROG'un ama bilemiyorum hangisini alsam veya daha iyi bir klavye var mı bu fiyat bandında yorumlarınızı bekliyorum.
  20. waffenq

XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Alınır Mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/310312/xpg-summoner-cherry-mx-speed-silver-switch-turkce-q-usb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5c-bkctr/?ref=akakce&v=1.93.5 merhaba başlıkta yazdığım klavye alınır mı veya fiyatı yükseltip alabiliceğim daha iyi bir klavye var mı asus rog strix scope rx...
Geri