Arama sonuçları: *

• Users: alkaizer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. alkaizer

Yardım Ryzen 5 7600 Isınma Sorunu. Yetersiz Soğutucu Mu ?

Merhabalar arkadaşlar. 2 hafta önce topladığım sistemde olan parçalarımı aşağıya yazacağım. Oda sıcaklığım 30 bazen 34 dereceleri buluyor çatı katında yaşıyorum ve klima açmadığım zaman işlemci 85leri görüyor 85leri görünce de işlemci soğutucunun bir fanı ramlerin üstünde kaldığı için ramlerim...
  2. alkaizer

Yardım Ramler Isınıyor Kasa İçi Sirkülasyon İçin Fan Önerisi

Merhabalar aşağıda vereceğim sisteme 3 adet fan eklemek istiyorum ramlerim acayip ısınıyor sirkülasyon sorunlu olduğu için. Yardımınıza ihtiyacım var. Kasa : Rampage Reaper (4 adet fan var ve stabil hızda çalışıyor herhangi bir kontrol mekanizması yok) CPU: 7600X Cpu Soğutucu : Ocypus Delta A62...
  3. alkaizer

Yardım 7600x İçin Soğutucu Önerisi

Merhabalar arkadaşlar. CPU : 7600X GPU : 5070 Mevcut Soğutucu : DarkFlash Twister v2 120m Sıvı -25 Curve ve ECO 65W atılmış şekilde oyunda 80-85 dereceleri görüyorum. Soğutucunun çok yetersiz olduğunun farkındayım ve maksimum 1500-1750 lira bandında gerçekten farkedecek bir soğutucu...
  4. alkaizer

Yardım AMD Ryzen 5 7600x İçin En Mantıklı Ayarlar Nedir ?

Arkadaşlar merhaba. Forumda birçok konu açılmış buna dair farkındayım. Sizleri tekrara düşürdüğüm için öncelikle özür diliyorum. Fakat açılan konuların tamamı eski gözüküyor. 2026 itibari ve günümüz güncellemeleri ile 7600X işlemcime en optimal ayarları yapmak istiyorum. Öncelikle sıvı...
  5. alkaizer

Yardım Am4 Sistemden Am5'e Geçiş İçin Öneri

GPU: RTX 5070 12GB VRAM Anakart : Asus PRIME B450M-K II 4400MHz (OC) AM4 mATX CPU: AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHZ 35MB AM4 65W RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 Monitor: 200HZ 1MS EXCALIBUR 27inch OS: 25h2 windows 11 bu sistemi am4'ten minimum maliyet ile am5'e geçirmek...
  6. alkaizer

Ekran Kartsız OEM Tavsiye

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi günler. Elimde Gigabyte RTX 5070'li bir sistem mevcut fakat günümüz şartlarında işlemci kaynaklı yetersiz kalıyorum sizden 5070'i daha verimli kullanabileceğim fiyat performans bir sistem tavsiyesi rica edeceğim. Elimdeki sistem aşağıda: AMD Ryzen 5...
  7. alkaizer

Çözüldü✓ B450M-K ll + 5600X overclock nasıl yapılır ?

Arkadaşlar aşağıda bilgisayarımın tüm bileşenlerini bırakıyorum. Oyun oynuyorum ve performansımdan çok memnun değilim açıkcası. Bana overclock konusunda yardımcı olabilcek arkadaş varsa çok memnun olurum. AMD Ryzen Master programıyla denedim ama ayarlardan pek emin olamıyorum açıkcası. Destek...
Geri