Arama sonuçları: *

• Users: GorilK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Ajazz AJ 159 PRO için kablo önerisi

Kablosu bozuldu ve hiçbir yerde buna uygun bir kablo bulamıyorum . Nerden bulabilirim ne yapabilirim bilmiyorum en son Teknosa yada MediaMarkt gibi bir yere gidicem buna uygun bir kablo arayacağım. Telefonlar için olanları hiç yazmayın çünkü yuvası dar olduğu için plastiği girmiyor. Asıl sorun...
  2. G

Yatay geçiş sonucum ne anlama geliyor?

ÇOMÜ ye yatay geçiş başvurusu yaptım işletme bölümüne. Kabul edildim fakat benim gibi 25 öğrenciyi daha kabul etmişler ne yedek ibaresi var ne de tam ibaresi sadece uygun ibaresi var kayıt kısmında. 25 öğrenci alacaklar demek mi oluyor bu yoksa ilk gelen kayıt olur mantığı mı olur?
  3. G

Geçişi mümkün herhangi bir bölümden dgs ile hemşireliğe geçiş

Evet arkadaşlar sorum bu. Örneğin Yaşlı Bakımı var ve puanlara bakarsak kötü bölüm. Ama DGS ile geçiş mümkün Hemşireliğe. Hangi bölüm olsun fark etmez geçiş yapılabilen herhangi bir bölümü seçip dgs ye hazırlanmam mantıklı mıdır?
  4. G

Kayıt dondurma başvurusu

Okulda geçirdiğim 1 sene sonrası bölümü sevmediğim ve mutsuz olduğum için YKS'ye hazırlanmaya çalıştım ama ikisini birlikte yürütemedim. Bugün kayıt dondurma başvurusunda bulundum öğrenci bilgi sistemi üzerinden. Normalde maddi durum, eğitim gibi nedenlerle kayıt dondurma hakkı var, dilekçe...
  5. G

Temudan MageGee %60 Klavye alınır mı?

Arkadaşlar uygun gördüm klavyeyi hem membran hem %60 . Mekanik klavyeleri artık sevmediğim için bu ürünü almayı düşünüyorum. Haa bu alınmaz şunu al diyecekseniz de 600-900 bandı arasında öneri sunun ama baya hoş geldi klavyr gözüme...
  6. G

1000-2000 tl arası Claw grip mouse önerisi

Temu ürünü önermeyin lütfen 3 hafta bekleyecek zamanım yok
  7. G

26 bin tl bütçe ile gaming laptop önerisi

1-2 gün sonra laptop alacağım uzun araştırmalarımdan sonra Amazon.com.tr bu modelde karar kıldım ama sizin de görüşlerinizi önerilerinize açığım. Bütçe arttıramıyorum.
  8. G

1000 TL Claw grip mouse önerisi

FPS oyunlarında kullancağım . Delikli istemiyorum. Delikliyse kapaklı olsun. Bataryalı yada kablolu
  9. G

25 bin TL bütçe ile hangisi alınmalı

Oyun için kullanıcam ve karar vermekte zorlandığım bir model var onu almayı düşünüyorum ama siz de yorum yaparsanız yada başka bir model önerirseniz sevinirim...
  10. G

26 bin TL ye laptop önerisi

Bütçem bu ve fazlasını aşamıyorum önerilerinizi bekliyorum
  11. G

Ek tercih listesi sizce nasıl?

Ek tercihlere kaldım ek tercih listem bu şekilde sizce nasıl?
  12. G

YKS ek tercih listem sizce nasıl?

Daha önce buraya biraz hayalperest bir liste atmıştım maalesef ordaki ünilerden 1 tanesini 0,2 gibi bir farkla kaçırdım ek tercihlere kaldım ek tercih listem bu şekilde sizce nasıl?
  13. G

Ek tercih listem nasıl?

Maalesef ilk tercihlerde kazanamadım ve ek tercihlere kaldım listem bu şekilde puanım EA da 283.9612 bu üniversiteyi ekleme şu üniversiteyi ekle diye yorum yaparsanız sevinirim ama yaparken neden yapmam gerektiğini belirtin.
  14. G

Steamde Warband aniden kapanıyor

Sorun şu Warbandı açıyorum mod seçme ekranı gelmeden kapanıyor ve 1 aydır bu problemden muzdaribim . Onedrive ile ilgili olduğunu okudum ama hiçbir işe yaramadı . PC ye reset atmadan önce çalışıyordu onedrive filan da yoktu onda bunda hiçbir türlü çalışmıyor.
  15. G

YKS tercih listem çok mu hayalperest?

Merhaba yks de ea 470k yaptım ve ona göre de bir sıralama yaptım çevremden birkaç kez 200 binden başlat 600 binde bitir şeklinde öneriler geldi ve buna uydum. 19 kutucuk doldurdum ve bunların 6 tanesi 200-300 arasındayken ondan sonra gelen 5 tanesi ise 300-400 aralığında . Kalanları ise 400-600...
  16. G

EA FC 24 iki kol da aynı ayarda

İki kişiyiz ve kol ayarlarımız farklı fakat ne yaparsak yapalım bir kolda ayar değişiyorsa ikinci kol da aynı şekilde değişiyor bunun çözümü yokmu?
  17. G

Yardım Hepsiburada rezaleti

Daha önceden bir monitör siparişi verdim 1 gün içinde kargoya verildi hasarlı diye iptal oldu tekrardan aldım aynı ürünü dedimki 1 hafta içinde gelir ,ürünü alalı 4 gün oldu ve halen kargoya verilmedi kaç defa da aradım onları sanki robot gibi 'bir gecikme görüyorum hemen iletiyorum' cümlesini...
  18. G

Öneri Hepsiburada WhatsApp müşteri hizmetleriyle görüşmeyin

Belki size bu konu boş gelebilir ama ben biraz önemli buldum. 5 gündür elime gelmeyen kargom hakkında bilgi almak istiyordum müsait olmadığım için de dün öğle saatlerinde onlara yazdım. Bana kargomun hasarlı olduğunu söylediler daha sonra müsait olduğum vakit müşteri hizmetlerini aradım ve...
  19. G

Yardım Hepsiburada kargom halen gelmedi

Ekte gördüğünüz ürünü 17 Mart günü satın aldım ve satıcısı Hepsiburada .18 Mart günü kargoya verildi normalde söz edilen teslimat tarihi 19 Mart ama gelmedi . 20 Mart da gelmedi bugün ise 21 Mart halen kargom gelmedi müşteri hizmetlerine yazdım ve kargomun 'halen' depoda beklediğini söylediler...
  20. G

Xbox Series S için monitör tavsiyesi

8 tane monitorun karşılaştırmasını yaptım epeyde linkini bırakacağım hangisini almam gerektiğini bilemedim yardımcı olursanız sevinirim...
Geri