Arama sonuçları: *

• Users: esady
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ortalama 750.000 TL'ye ilk araba önerisi

Fuzul'den eylül başında 600.000 teslim alacağım. Şuan kenarda 100k birikmişim var ve eylüle kadar fuzul ödemesi haricinde birikim yapmaya devam edeceğim. Bu nedenle düşük bir meblağ girmiştim zaten. - İlk araba olacağı için aracı, kaput altını tanımam öğrenmem gerekiyor. İlk aşamada beni...
  2. E

2. Ekran Olarak Kullanacağım Monitör Önerisi?

Ana Monitör : KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör Ana monitörüm bu şekilde, zamanında 11K'ya almıştım. Bu monitörün yanında 2. ekran olarak kullanacağım F/P bir mönitör öneriniz var mıdır? Yine 27" ve 2K olması daha mantıklı olur gibime geliyor, tavsiyelere açığım...
  3. E

EXPO aktif edince sistemim donuyor

BIOS ayarlarından anakartta tanımlı olan "EXPO1", "EXPO2" ve "EXPO ..." 3 tane EXPO profili var, son profilin tam adını hatırlayamadım. Hangi profili denersem deneyeyim aktif ettiğim zaman sistemim donuyor. En son öyle bir hal aldı ki kapatmak istediğim zaman f10+enter yaptıktan sonra sistem...
  4. E

Öneri Sessiz, Kablosuz Klavye Önerisi

Arkadaşlar bütçem 3000 TL. Zaman zaman tabletime zaman zaman bilgisayarımda kullanacağım için birden fazla bağlantı türü özelliği olan, taşıması rahat, sessiz ve tok bir sesi olan (sanırım red ve Brown switchler aradığım özellikteymiş ama bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim), hem oyun...
Geri