Arama sonuçları: *

• Users: Baayramov
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Baayramov

Kulaklik tavsiyesi lazim

Selamlar . Kablolu beyaz bir oyuncu kulakligi ariyorum 7.1 surround sound ozelliyi olan ve varsa rgb aydinlatmasi asus aura sync ile senkronize olan bir kulaklik . mikrofonu varsa mikrofonu cikartila bilen . Ve muadillerine gore en ucuzu . Bilenler tavsiye vere bilirmi
  2. Baayramov

PCIe Kabsolunu CPU kablosu gibi kullanma

Selamlar . Konu Basligindada gorduyunuz gibi Asus ROG Strix B550-A Gaming anakartim var ve 8+4 pin cpu girisi var ve cogunlukla 600w power supplylarda 8 pinlik bir cpu cikisi var . PCIe cikislarindan birisini 4 pin olarak cpu soketine baglaya bilirmiyim acaba . bu fikrimi guclendiren seylerden...
  3. Baayramov

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X Darboğaz gibi sanki

CPU: Ryzen 5 5600x GPU: Msi GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 8x2 GB 3600 MHz SSD: Samsung 990N Evo 1 TB Selamlar sistemde ram islemci ve ssd performansli parcalardan olusuyor bir tek ekran kartindan baska . onuda update yapmaq istiyorum . ekran karti GTX 1050 Ti ...
  4. Baayramov

Ekran karti kablosunu islemci guc girisine baglamak

Selamlar oncelikde . Simdi Full Modulqr Power Supply-larin uzerinde guc cikis yerlerinin adlari yazilidir cpu veya pcie gibi . Diyelimki islemci 16 pinlik guc girisi lazim ama power supply uzerinde sadece 8 pin cpu guc cikisi var . Ama ekran karti taraftanda 8 pinlik bosta kalan bir guc cikisi...
  5. Baayramov

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X amd Wraith Prism 86 DERECE

Selamlar onceki actigim konuda cozulmediginden yenisini actim . Termal macun olarak sivi metali guzelce hertarafina yedirterek surdum . normaldan bir tik fazla surdumki bos yuzeylere dokunsun diye ama occt stabilite testinde maksimum 86 derecelere cikiyor ki amd Wraith Prism ile bu normalde...
  6. Baayramov

Ryzen 5 5600X OCCT 86 DERECE

Selamlar ben yeni sistem kurdum sistemde Ryzen 5 5600X Ve amd Wraith Prism hava sogutucusunu kullaniyorum ve termal macun olarakda sivi metal Themal Grizzly Conductonaut Kullaniyorum . Sivi Termal Macunu guzelce surdum ve sistemde OCCT Testi acdim Wraith Prism Turbo Boost Modunuda Acdim . Ve...
  7. Baayramov

Çözüldü✓ Arkadaslar acil yardim lazim driver kurdum bilgisayar acilmiyor

Selamlar . Daha simdi yeni bir driver kurdum ve sonra sistem restart yapmami soyledi yaptim ve her defasinda acildiginda mavi ekran geldi . Kurdugum driver asus rog strix b550-a gaming ana kartinin sata driveri . Yanlislikla windows 11 icin olanini kurdum ama men windows 10 pro kullaniyorum ...
  8. Baayramov

Donanim Arsivi Kanalındaki Hoparlör

Selam arkadaslar Donanim Arsivinin beyaz sistemindeki silindir seklinde olan hoparlorun marka ve model adi nedir
  9. Baayramov

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600x Overckock yapma

Selamlar ASUS ROG STIX B550-A GAMING ana kartinda ryzen 5 5600x islemcisini en stabil maksimum ne kadar overclock yapa bilirim . Bu arada bilen arkadaslar her bir degerini ve biosdan nasil yapcagimida yazsa iyi olur . Bu arda amd ryzen master ile otomatik overclock yapmak ne kadar iyi
  10. Baayramov

2K Monitorde 1080p oyunculuk

Selamlar . Bildiyini uzere 4k monitorlerde 1080p oynadiginiz zaman gozle gorulur bur derecede kalite kaybi oluyur . RTX 4060 sistem kuruyorum ve yeri zaman 1080p yeri zamanda 2k oyun oynamak istiyorum . Hemde 2k bir yandan geleceye birazda olsa yatirim gibi dusunuyorum . Ama bir sey kafami cok...
  11. Baayramov

Acil Yardim MSI CoreLiquid 280r Ryzen 5 5600

Selamlar MSI MAG CoreLiquid 280r v1 sivi sogutmasi Ryzen 5 5600 ile nasil olur . Bildiyiniz uzere 240r ve 360r v1 lerde isinma problemi ve ses problemi yasanmisdi acil yardim edin
  12. Baayramov

Ryzen 5 5600 MAG CoreLiquid 280r v1

Merhabalar efendim . MSI MAG CoreLiquid R serisi ailesinde isinma ve radiatorden ses gelme gibi problemlerin oldugunu biliyorum ozelliklere v1 modellerde . Bende de 280R V1 var . En çok 240R ve 360R v1 modellerinde yasaniyormus qaliba bu sorun yani internetde 280R v1 de yasandigini gormedim ...
  13. Baayramov

Çözüldü✓ RAM Xmp Amd Uyumluluğu

Selamlar . RAM’lere bakınıyordum ve çoğu RAM’ın Xmp Intel profili desteklediğini gördüm yani ben Amd bir sisteme onları takdığım zaman Mhz değerlerini defaultdan yükseltemeyecekmiyim ? Bildiyiniz üzere RAM’lerin default Mhz deyerleri çok düşük oluyor . Birde G.Skill Trident Z 4x8 Gb 3200 Mhz...
  14. Baayramov

4K monitorde 1080p 2K Kalite Kaybi

Beyler sorum açık . 4K herhangi Hz bir monitörde 1080p oyun oynadığımız zaman , 1080p bir monitörde 1080p oynadığımızdan daha az bir görüş kalitesinde mi oynamış oluyoruz ? İşin içine dijital bir upscaling mi giriyor ?
  15. Baayramov

RTX 2080Ti neden RTX 3070Ti-dan daha güçlü?

Selamlar . Ekran kartının güce nasıl ölçülüyor? , yani mesela : bir tarafta 2080Ti varken diğer tarafta 3070Ti ekran kartı var . RTX 3070Ti nesil olarak 2080Ti-dan daha yeni olduğu halde 2080Ti daha güçlü (Raytracing ve DLSS parametreleri işin içine girmediği sürece) . Bunun nedeni tam olarak...
Geri