Arama sonuçları: *

1. R

Bios güncellerken PC dondu

Arkadaşlar bios güncellemesi yaparken burada dondu. Yaklaşık 1 saattir böyle. Aynı USB ile daha önce birden fazla bios guncellemistim. Yani donanımsal bişey olması mümkün değil. Anakart biostar b450mh . Şuan ne yapabilirim?
  2. R

3070 Tİ için sistem tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Sizden bir konuda yardım isteyecektim. Elimde 3070 Tİ Ekran kartı var ve bunun yanına şunları alacağım; ANAKART ...
  3. R

Hangisi alınmalı? MSI thin gf63 vs Monster abra v19.3.6 ?

Arkadaşlar herkese selam. Bu iki laptop arasından hangisi alınmalıdır? Ve 22 bin bandında önerebileceğiniz neler var ? https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v19-3-6-intel-core-i7-12700h-16gb-ram-1tb-ssd-4gb-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-144hz-oyun-bilgisayari-pm-HBC00002RJF1U...
  4. R

İlk okul çoçuğu için 5000 - 5500 TL Laptop önerisi!

Selam arkadaşlar arkadaşımın kardeşi için okul işlerinde kullanacağı arada dizi film izlemek için kasma donma sorunu olmayan bir laptop önerir misiniz ?
  5. R

Bios güncellemesi sonrası klavye mouse çalışmıyor.

sistemim; Anakart: BIOSTAR B450M-H ver6. İşlemci: Ryzen 5 1600 AF. RAM: XPG 8 GB ve Corsair 8 GB. SSD: 1 TB Crucial. Ekran kartı: GTX 1650 Super. Birkaç gündür 16 GB RAM olmasına rağmen toplam 16 fakat kullanılan 8 RAM gösteriyordu. XMP ayarlari yaptım düzelmedi. RAM'lerin yerini değiştirdim...
  6. R

GeForce Now Hız paket kaybı Sorunu!

Merhaba hızım yeterli olmasına rağmen GFN ölçümlerinde istikrarsız bir bağlantı sorunu oluyor . İSS ile görüştüm araştırmalarına göre kendi taraflarında bir problem gözükmüyormuş. Ölçümlerimi aşşağıya resim olarak ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olun. Alttaki fotoğraf ise " Speed test...
  7. R

Yardım Oyuna girer girmez 70 - 75 arası ısı değeri görüyorum.

Arkadaşlar selam RX 560 Ekran kartı mevcut oyuna girer girmez ekran kartı ısısı 70-75 arası değerlere çıkıyor. Oyundan çıkıp masaüstüne döndüğümde ise 25 derecelerde seyrediyor. Bu normal midir. Birde ek olarak GPU Fan 0 rpm olarak gösteriyor ekran kartı fanlarını kontrol ettim sıkıntısız...
  8. R

Bloody X5 pro kullananlar cevaplarsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bu mouseyi kullananlar var mı varsa cevap verirlerse sevinirim. 1 mouse yazılımı var mı? 2 yazılımı yok ise makro ayarlaması nasıl yapılıyor. 3 e-spor mouse olduğu için mouse kick mevzusu var mı? Bilindiği üzere bazı oyunlarda bloody mouse lar banlanmis durumda. (Rust) 4...
  9. R

0-300 TL Mouse Önerisi

Selam beyler maks 300 Liraya kadar çıkabileceğim mouse arıyorum. Şuan kullandığım mouse motospeed v20 170 gram ağırlığında ölçüleri ise Size:127mm(L)*70mm(W)*41mm(H) Ağırlığı ve ölçüleri yakın iyi bir sensör'ü olan mouse önerisi alabilirmiyim.
  10. R

Öneri 2000 TL ye kadar monitör tavsiyesi

İyi forumlar arkadaşlar. 2000 TL bütçe aralığında 4 tane monitör seçtim bunlardan hangisini almalıyım? TN panel istemiyorum. IPS panel mümkünse daha iyi olur. VA panelde olabilir fakat ghosting muhabeti olmayan bir marka olursa daha iyi olur. Varsa başka marka önerileriniz yoruma bekliyorum...
  11. R

Öneri MSI optix g24c4 vs Asus tuf vg249q hangisi daha doğru olur ?

Merhaba arkadaşlar sizce hangisini almalıyım neden ? Lütfen farklı monitör önerisi ile gelmeyin. Bu iki monitör den birini seçmem gerekiyor. Kullanım amacı oyun rekabetçi ve hikaye tabanlı. https://www.epey.com/monitor/karsilastir/396191-413199/msi-optix-g24c4_asus-tuf-gaming-vg249q/...
  12. R

Başkasının instagram hesabı nasıl bende açık olabiliyor ?

Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Rastgele pc de takılırken instagrama bakayım dedim ve google chromeden instagrama girdim. Bir baktım brezilyalı 27 k takipçili bir hesap benim pc'm de açık. Sonra discordda arkadaşlara söyledim kimse anlam veremedi. Bu nasıl olabiliyor bilen varsa konu altına...
  13. R

Google Chrome Adblock-plus Youtube artık reklam çıkıyor. Yardım.

Beyler son 1 haftadır farkına vardım. Youtube reklam sorununu çözmüş gibi güncel olarak kullandığım Adblock plus bir işe yaramaz oldu. Mağazadan bir kaç tane daha reklam engelleyici denedim ama sonuç nafile her video reklam dolu. Sizlerde farkına varmışdırsınız belki ? Yok mu iyi bir reklam...
  14. R

Game Garaj aquarius 5an Sistem alacaklar DİKKAT.

game garaj hikayemi detaylıca anlatayım. Sokağa çıkma yasağının ilk gününde 1 Mayıs'ta Aquarius 5n sistemini özelleştirip sipariş ettim. Sokağa çıkma yasağından hemen sonra sabah 8 pazartesi günü kargoya verildi. Salı sabahı teslim aldım. Oem sistem yani Windows kurulu olarak gelmiyor. Windows...
  15. R

1 TB SSD mi 16 GB RAM mi ?

Arkadaşlar sizce 1 TB SSD mi koymak yoksa 16 ram mi yapmak daha mantıklı. Karar veremedim ama 1 TB SSD daha ağır basıyor M2 SSD bütçem yok 0 dan kasa topluyorum. SSD; Crucial BX500 1TB 540/500 MBs 2.5" SATA Edit ; 16 ram yaptığım da 4 k kusure denk geliyor 1 TB HDD oluyor. 1 TB SSD yi...
  16. R

Yeni f/p Donanım arşivi tarih spoiler ?

4 k bütçemiz var. Suan alabileceğim sistem 1650 s ve 1600 af dizi film izlemekten beynim belkide beynimiz yandı. Evde yapicak başka hobilerim de yok 😄 eski PC yi sattim bunu bekliyorum. Senden ricam tarih hakkında bilgi ufak bir spoiler versen @Abdullah Hacıgül en azından kararlarımızı...
  17. R

Donanım arşivinin yeni çıkaracağı sistem. Yardım lütfen !

3.5 - 4 k arası bir bütçem var. Şuan 3900 TL ye ; Ryzen 5 1600 12 nm GTX 1650 Super Asrock b450m anakart 1 TB Seagate 64 MB HDD 8 GB Ram 3000 MHz 500 W aerocool tomahawk Şeklinde bir PC topladim. Sizce bu sistemi almalı mıyım yoksa donanım arşivinin çıkaracağı sistemi beklemeli miyim ? Aşırı...
  18. R

3900 TL Topladığım PC Sizce Nasıl ?

Arkadaşlar önce iyi forumlar . Şu şekilde bir PC topladim sizce nasıl . Bütçeme göre toplamaya çalıştım umarım güzel olmuştur. Ryzen 5 1600 12 nm Asrock b450m Anakart Adata 8 GB Ram 3000 MHz 1 TB Seagate 7200 Rpm 64 MB cache HDD Colorful GeForce GTX1650 Super BattleAX 4GB GDDR6 Ekran Kartı...
  19. R

İkisi aynı kart mı ?

Öncelikle iyi forumlar. Yeni bir PC toplicam ancak kafam karıştı. Bu linkdeki ekran kartı ile : https://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx580-gaming-armor-8g-oc-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html Bu linkdeki ekran kartı ...
Geri