Arama sonuçları: *

• Users: oguzKrlk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. oguzKrlk

PC Açılırken Kendi Kendine Böyle Bir Uyarı Çıktı

Benim C sürücüsü ssd her şey ona kayıtlı bu sorun çıkaran D sürücüsü hard disk ilk defa böyle bir sorun gördüm ama akşam önemli birileriyle VALORANT oynayacağım da akşam için bir sorun çıkartır mı ? Ya da söksek akşam böyle bir hata alır mıyım ?
  2. oguzKrlk

Valorant Yayında Düşük FPS

Herkese iyi günler yayın açarken VALORANT oyununda yaklaşık 90 ila 130 fps alıyorum yüksek ayarlarda düşük de falan hepsinde aynı sistem özelliklerim şöyle Gigabyte RTX 5060 Ryzen 5 5500 Corsair 1x16 ram 3200 yada 3000 mhz olması lazım
  3. oguzKrlk

Yayıncılığa Başlayacak Biri İçin Konu Önerisi

Herkese merhaba yayın açmayı düşünüyorum konu olarak ne yapacağımı hiç bilmiyorum IRL düşünüyorum çevremdeki herkes tarzı şeylere çıkmak istemiyorlar bilgisayarda da yapmak istedim ama benim webcam sıkıntılı yeni bir tane almak istemiyorum. Konu olarak tıkandım kaldım ne yapacağım hiç bilmiyorum...
  4. oguzKrlk

iPhone 16 Webcam Yapmak Mantıklı mı ?

İphone 16 kullanıyorum telefonun webcam yapıldığını duydum ama telefonuna bir zarar verir mi ? Cihazın ömrünü kısaltır mı ? Emin olamadım yapay zeka da çok bir şey açıklamadı sizce kullanmalı mıyım ? Eğer kullanacaksam da hangi programlar güvenilir ve sorunsuz bir şekilde çalışır ?
  5. oguzKrlk

iPhone 16 Video Glitchlenmesi

Kardeşim telefonla video çekmiş iPhone 16 ile benim telefonumla videoda glitch olmuş fotoğrafı atıyorum anlık olup düzelmiş ama o videonun dosyası bozulmuş kamerası mı bozuk anlamadım ilk defa başıma geldi
  6. oguzKrlk

Bu Sisteme İşlemci Alırsam Kurtarır mı

Ekran Kartı : GİGABYTE Rtx 5060 İşlemci : Ryzen 5 5500 Ram :Corsair 16GX4AM1D3000C16 1x16 Herkese günaydın şimdi bu sistemle yayın falan yapmaya başladığım zaman VALORANT’ta yüksek ayarlarda 100 ila 160 Fps alıyorum yüksek ayarlarda yani işlemci ekran kartını beslemiyor diyorlar işlemci...
  7. oguzKrlk

Obs İndirdikten Sonra Anlık Pcde Parazit Tarzı Bir Şey Çıkması

Herkese merhaba rtx5060 ekran kartım 5500 işlemcim var obs yükledim birkaç kere canlı yayın açtım ama böyle ekranda bir parazitlenme gibi bir şey oluyor arka planda kapalıyken bile olmaya başladı saniyelik oluyor sonra gidiyor ayrıca şaşırtılı bir şekilde bilgisayardan yayın esnasında veya...
  8. oguzKrlk

Kickbot Obs ile Eşleşmiyor

Obs kullanıyorum bir de yapay zeka bana şey demişti kickbot diye bir site varmış işte mesela widget kısmına giriyorum orada kayıtlı var bağlantıyı kopyalayıp yapıştırıyorum mesela işte son takipçi : ….. yazması gerekirken son takipçi none yazıyor biri takip edince bildirim falan gitmiyor...
  9. oguzKrlk

Yardım Bu Ekran Koruyucuyu Adı Ne Diye Geçer ve Nasıl Bulabilirim

Herkese iyi akşamlar şimdi telefon benim değil bunun koruyucusunu çıkarttım telefonun ekranı kırıldı zannetmiştim meğerse ekran koruyucu ya bir şey olmuş şimdi size fotoğraflarını atsam bunun hani nasıl özelliklere sahip olduğunu bunu aynı ya da benzer tarzını nasıl takabileceğimi hani ne...
  10. oguzKrlk

Yardım iPhone 16 Cam veya Ekran Koruyucu Kırıldı Markası Nasıl Öğrenebilirim

Herkese iyi akşamlar benim olmayan bir telefonun monitörün alt tarafındaki şeye telefonu çekmemle hoparlörün yanındaki cam gibi bir şey böyle hafif kırıldı iz var telefonu açınca neredeyse gözükmüyor böyle Çizik gibi bir şey gözüküyor yani ekranın kırılması gibi böyle mor ışık falan gözükmüyor...
  11. oguzKrlk

Trading Hakkında Sorular

Öncelikle hepinize iyi günler dilerim şimdi ara yani son 7-8 seneden beri Revaçta olan bir şeymiş ama bu arada daha çok gömmeye başladım ve bilen biri varsa hani birkaç konu hakkında konuşmak istiyorum. Öncelikle nedir bu trading peki bu teknik analizler nasıl bazı şeylerde doğru tahmin...
  12. oguzKrlk

RTX 5060 İçin İşlemci Önerisi

Rtx 5060 ekran kartı almıştım şuan ryzen 5 5500 var işlemci gerektiren oyunlarda fps aşırı düşük işlemci ekran kartını besleyemiyormuş işte cs2 gibi Fortnite gibi oyunlarda tam performans alamıyorum fps falan çok düşük bir işe kalkıştığım için de şu an sıfır sistem dizemiyorum çünkü bütün...
  13. oguzKrlk

RTX 5060 ile Ryzen 5500 Fortnite ve Cs2'de 100 FPS Veriyor ?

Yeni ekran kartı aldım 5060 İşlemci Ryzen 5 5500 Ram Corsair 1x16ram Diğer oyunların değerlerini vermek istiyorum Assasins Creed Valhalla Ultra-105fps God Of War 2018-en yüksek ayarlar -105fps Uncharted 4 ultra-105fps Bu oyunlarda bunları almama rağmen Fortniteda performans modunda 70-130fps...
  14. oguzKrlk

AB350M-D3V anakarta m2 ssd takılır mı

selam ab350m-d3v ana kartım var m2 ssd almak istiyorum olur mu yada olursa hangisi olur
  15. oguzKrlk

2000 TL'ye ssd önerisi

Merhaba kullandıgım ssd 250 gb yetmiyor da m2 olmassa zaten bu paraya m2 olmaz 512 gb ssd önerisi alabilirmiyim markası o kadar kötü olmazsa sevinirim
  16. oguzKrlk

Yardım Valorant maç bekleme ekranında uzun süre bekletiyor

valorant bekleme ekranında uzun süre kalıyor sebebi nedir acaba
  17. oguzKrlk

SSD DE YER YOK ve Valorant pbe kaldırılmıyor

hem ssde yer yok hemde denetim masasından kaldırılmıyor valorant pbe yardım lazım
  18. oguzKrlk

1500 TL'ye mouse ve mousepad onerisi s teelseries olursa iyi olur

1500tlye mouse ve mouse pad onerisi alabilir miyim steelseries olursa iyi olur
  19. oguzKrlk

2.500TL Kasa önerisi

Merhaba 2. bilgisayar için kasa değiştireceğim 2500 TL bütçem var şık sade tasarım hava aldıracak olursa sevinirim
  20. oguzKrlk

15 Yaşında nasıl para kazanırım?

Merhaba 15 yaşındayım okula gidiyorum oyun almak için param olması lazım akşamları boş zamanda para kazanabileceğim işler var mıdır acaba ?
Geri